Ja nisam obracao paznju na kosarku,vec na devojke,to Ljubo gledaj
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Serije - komentari, utisci, priče u prazno...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Vladan View PostKimi bio glavna faca, samo sam je jednom gledao, nije se reprizirala kod nas. Znam da mi je najbolja bila od tih tinejdz sapunica. Do pojave Seranovih naravno, koje su sto se mene tice jedan potpuno drugi nivo. Santi, Dijego i Fiti brutalno objasnjavaju.sigpic
Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic
Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.
Without error there can be no brilliancy.
Comment
-
Kako je bila jaka serija, onaj latinos bio najbolji igrac, a kasnije bio trener-igrac. Kad je pred vaznu utakmicu na treningu televizija snimala on se ko povrijedi i svi mediji prenose da nece igrati, a pred sami pocetak utakmice on u prvih 11. Najjaci likovi Flecher i onaj golman sto je bio kockar
Comment
-
Parker golman! Onaj francuz didije se bese zvao da ga jebem sada . Pa onaj mali Deni .
Flecer je tu bio tata! Isti Frenk Lamps . braca Rose, mocna Linda Blok
I najjaci Mandej Bandili!Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
-
-
It's not who you are underneath, it's what you do that defines you
Comment
-
Originally posted by prskaj View PostPoskok ce se razocarati sto si ga preduhitrio
Ja sam se izjasnio. Ende
Ljuba peder
Ima da razvucem transparent preko Medaka, videces ga ti sa Konjarnika veoma lako, verujem da ce ti mnogo znaciti svako jutro kad se probudis.
P.S. Slazem se za Ljubu. Ispunila ti se zelja Prskalice.Last edited by Black Mamba 24; 02-10-13, 18:55.sigpic
Comment
Comment