Announcement

Collapse
No announcement yet.

Odigrani listici

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Lion
    replied
    Originally posted by Ser Gagi View Post
    Celzi je 1 danas po meni, takodje i Werder
    Kakav danak neiskustvu

Leave a comment:

• Ser Gagi
    replied
    Celzi je 1 danas po meni, takodje i Werder

Leave a comment:

• mark !t zer0
    replied
    Evo da dodam jos dve sa malo vecom kvotom Guingamp i Werder bi trebali dobiti, oboje su vezali dve pobede

Leave a comment:

• bice
    replied
    Ja bih Wolfsburg odigrao 1 protiv Herte 1.50 kvota i Valencia-Betis 1 1.57

Leave a comment:

• mark !t zer0
    replied
    Prevrnuce ih Roma. Newcastle moze cist kec, moraju dobiti ljudi.

Leave a comment:

• bice
    replied
    Slazem se sa Daletom u svemu sem u vezi sa Romom.Ja bih pre odigrao GG,Roma se bas muci sa Sasuolom i ja mislim da ce tu biti nereseno.

Leave a comment:

• Dale
    replied
    Newcastle go @ 1.29- Opet su mi pred pocetak sezone super izgledali i mislio sam da je vrijeme da udju u top 10, ali start sezone ne obecava. Danas jednostavno moraju ostvariti dobar rezultat, mislim da je sve osim pobjede katastrofa za njih, narocito jer im nakon Watforda slijede Chelsea i City. Mislim da ce uzeti, ali sam se odlucio za sigurniju opciju .

Stoke go @ 1.27 - Leicester je sjajno usao u sezonu, igraju odlican fudbal, a predvodi ih prema mom misljenje za sada najbolji igrac lige sjajni Alzirac Riyad Mahrez. Leicester mozda ni danas ne zabiljezi poraz, ali mogli bi primiti bar jedan go .

City 1 @ 1.25 - Ne treba puno objasnjenja, 5 pobjeda u prvih 5 kola, bez primljenog gola. WHU je ok ekipa, ali tesko da mogu nesto danas .

Liverpool 1 @1.65 - 7 bodova u prva 3 kola, pa onda porazi od WHU-a i MU-a. AKo Liverpool zeli borbu za top 4, a zeli sigurno onda kuci protiv Norwicha nema sta da razmisljaju, moraju uzeti 3 boda.

PSG 2 @ 1.40 - Strasan kiks protiv Bordeauxa, jer je do izjednacenja doslo kad je PSG imao igraca vise. Reims je solidan, ali ipak daleko najjaca ekipa u Francuskoj bi danas trebala zabiljeziti nova 3 boda.

Roma 1 @1.40 - Dobar start Sassuola, ali mislim da je igracima Rome sad samopouzdanje na ogromnom nivou. Pobjeda nad Juventusom, remi s Barcom u LS, tako da bi Sassuolo trebao biti bez sansi .

Atletico 2 @ 1.60 - Poraz od Barce u 3. kolu im jednostavno danas postavlja imperativ pobjede. Dobar start Eibara, ali realno ne dajem im ovdje velike sanse ni za bod.

Barca 1 @1.05 - Dodao jer je Barca

Kvota 11.13
    Last edited by Dale; 19-09-15, 10:53.

Leave a comment:

• Dale
    replied
    Raspucali se bas, hvala im

Leave a comment:

• manda
    replied
    Drzis predavanje

2-2 je vec xD

Leave a comment:

• Dale
    replied
    Originally posted by Dale View Post
    Balestier-Geylang prvo poluvrijeme 2+

2.25

U zadnja dva meca je proslo
    1-1 u 22. minuti

Leave a comment:

• Dale
    replied
    Balestier-Geylang prvo poluvrijeme 2+

2.25

U zadnja dva meca je proslo

Leave a comment:

• Dale
    replied
    Kansas City- Denver 2 NFL @ 2.40

Ne volim Manninga, ali eto cisto na osjecaj ovdje ide dvica, mada mislim da je doslo vrijeme za prvi ovosezonski NFL promasaj

24-31

Leave a comment:

• Dale
    replied
    Kansas City- Denver 2 NFL @ 2.40

Ne volim Manninga, ali eto cisto na osjecaj ovdje ide dvica, mada mislim da je doslo vrijeme za prvi ovosezonski NFL promasaj

Leave a comment:

• Dale
    replied

Bayern 2 @ 1.40 - Ne treba neko objasnjenje, puno bolja ekipa i mislim da ce otvoriti takmicenje s 3 boda

Leverkusen 1 @ 1.25 - Kiks u prvenstvu ne smije uticati na Bayer, ako zele da se bore s Romom za drugo mjesto u ovoj grupi, onda protiv BATE-a u Njemackoj ne bi smjeli napraviti kiks.

Lyon go @ 1.30 - Da se moj brat Fekir nije povrijedio , stavio bih ovdje dvicu, ali mislim da bez njega dosta fali ideja u igri Lyona, no svejedno protiv Genta bi trebalo bar go dati .

Valencia-Zenit preko 4.5 zuta @ 1.85- Grupa u kojoj svi osim Genta imaju finu sansu za prolaz, a posto mislim da ce biti prilicno neizvjesno veceras, onda mi i ova 4.5 kartona djeluje realno da ce biti nadmasena . Sudi Thompson, u zadnje dvije utakmice skotskog prvenstva pokazivao po 5 zutih, pa ce onda valjda i u Ligi sampiona

Dynamo Kiev-Porto preko 4.5 zuta @ 1.85- Kvalitet je sigurno na strani Porta, ali nece se ni domaci predati tako lahko. Porto je u subotu protiv Arouce dobio 5-6 zutih, pa ce onda valja i veceras 2-3. Ono sto me obeshrabruje je sto je sudija meca Felix Brych, Nijemac, a znamo da oni ne pokazuju nesto puno zutih, ali hajde veceras valjda hoce .

8.06
    Kakav cirkus. Sad sam vidio scenu, krenuo da svira kraj utakmice i onda se Hulk i Gomes pokoskali i dobili po zuti, ni oni ne znaju da li da pikaju kao manje ili vise kartona, a samo mi to ostalo

Leave a comment:

• MareLFC
    replied
    Psg 1
    Real 1
    Atl.Madrid 2
    Benfica 1
    Sevilla 1
    Barsa 2
    Bayern 2
    Valencia 1
    Leverkusen 1