Ocekivao sam da ce Miracle Workers biti zabavnija... Nesto ne vjerujem da ce dozivjeti drugu sezonu.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Serije - komentari, utisci, priče u prazno...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Erik MK II View PostJos da Ejmi ostane u projektu i milina.Dayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
Simpaticni niskobudzetni SF....iz nekog razloga volim ovakvu tematiku:
https://www.imdb.com/title/tt6613878/?ref_=fn_al_tt_1
Comment
-
Originally posted by Mr. Wolf View PostRekla je ona jednom da se ne bi opet vracala da igra tu ulogu jer joj je bilo bas tesko, psihicki valjda.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by srdjan_sl View PostKad smo vec kod dodavanja evo i od mene par.
Boardwalk Empire, House MD, Peaky Blinders, Lost, Dexter, Sons of Anarchy, Shameless, Band of Brothers, Vikings i naravno GoT.
Sa indigove liste par serija nisam pogledao ali su mi svakako na listii.
Top 3 serije svih vremena po mom skromnom misljenju: BrBa, The Wire, The Sopranos. Bez nekog redosleda nego onako zajedno na vrhu.
Cracker
House of Cards
Utopia
The Young Pope
The Killing
Happy Valley
Ófærð
Dekalog
Scenes from a Marriage
Berlin Alexanderplatz
The Prisoner
Night Gallery
Rectify
Homicide: Life on the Street
Wire in the Blood
Odlicni su:
Shoplifters - 2018
Capernaum - 2018
Free Solo - 2018
Treca sezona TD-a i vise nego dobra.sigpic
Comment
-
-
Neka nove-stare domace serije pocele na RTS prosle nedelje jos, a niko ne komentarise...
Moja generacija z - 44 epizode, jos jedan sitkom o mladima, ovog puta srednjoskolcima. Pogledala sam 4-5 ep, nije lose osmisljena, ima dobrih fora, ali nekako prvo sto mi upada u oci i para usi je ne bas sjajna neka gluma ovih mladih, previse su usiljeni i neprirodni.
Pet (V)- 11 epizoda, prosle subote valjda pocela, mada kazu da je pilot ep prikazana pre 2 godine... pogledala sam je sinoc i ne dopada mi se. Opet neki kriminogeni krugovi, lovatori, vile i bazeni, ubistva, tandata mandara, koliko god da je drustvo takvo, nije moj svet i deluje mi pretenciozno. Jbg nije isto kada gledam takve americke serije recimo.
Utisak mi je svakako Gala Videnovic, koja je bas omatorela, ali suepr mi izgleda i jos veci utisak da je vidljivo da se u licu nije nesto peglala
Grudi - crnogorska mini serija (4 epizode), koja ide odmah za prethodnom, takodje sam je pogledala sinoc i ona mi se bas dopada. Obicna, topla, prizemna, realna, duhovita, surova, sjajna gluma. Preporuka.
Kralj Petar I - 10 epizoda, daje se od prosle nedelje. E nju nisam jos pocela, ali kazu da je dobra produkcija, ali i da ima tendeciju da imitira Senke, sta god to da znaci.
Mislim kako imitirati Senke nad Balkanom koje se repriziraju svako vece od proslog petka, to je nemoguce Preporuka ko nije gledao.
I za kraj... United Media ekranizije "Vreme smrti" i "Vreme zla" i bice emitovane na Nova S (TOP)
https://www.blic.rs/vesti/drustvo/un...me-zla/ny6ld4lsigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
Comment