Ocekivao sam da ce Miracle Workers biti zabavnija... Nesto ne vjerujem da ce dozivjeti drugu sezonu.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Serije - komentari, utisci, priče u prazno...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Erik MK II View PostJos da Ejmi ostane u projektu i milina.Dayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
Simpaticni niskobudzetni SF....iz nekog razloga volim ovakvu tematiku:
https://www.imdb.com/title/tt6613878/?ref_=fn_al_tt_1
Comment
-
Originally posted by Mr. Wolf View PostRekla je ona jednom da se ne bi opet vracala da igra tu ulogu jer joj je bilo bas tesko, psihicki valjda.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by srdjan_sl View PostKad smo vec kod dodavanja evo i od mene par.
Boardwalk Empire, House MD, Peaky Blinders, Lost, Dexter, Sons of Anarchy, Shameless, Band of Brothers, Vikings i naravno GoT.
Sa indigove liste par serija nisam pogledao ali su mi svakako na listii.
Top 3 serije svih vremena po mom skromnom misljenju: BrBa, The Wire, The Sopranos. Bez nekog redosleda nego onako zajedno na vrhu.
Cracker
House of Cards
Utopia
The Young Pope
The Killing
Happy Valley
Ófærð
Dekalog
Scenes from a Marriage
Berlin Alexanderplatz
The Prisoner
Night Gallery
Rectify
Homicide: Life on the Street
Wire in the Blood
Odlicni su:
Shoplifters - 2018
Capernaum - 2018
Free Solo - 2018
Treca sezona TD-a i vise nego dobra.sigpic
Comment
-
-
Neka nove-stare domace serije pocele na RTS prosle nedelje jos, a niko ne komentarise...
Moja generacija z - 44 epizode, jos jedan sitkom o mladima, ovog puta srednjoskolcima. Pogledala sam 4-5 ep, nije lose osmisljena, ima dobrih fora, ali nekako prvo sto mi upada u oci i para usi je ne bas sjajna neka gluma ovih mladih, previse su usiljeni i neprirodni.
Pet (V)- 11 epizoda, prosle subote valjda pocela, mada kazu da je pilot ep prikazana pre 2 godine... pogledala sam je sinoc i ne dopada mi se. Opet neki kriminogeni krugovi, lovatori, vile i bazeni, ubistva, tandata mandara, koliko god da je drustvo takvo, nije moj svet i deluje mi pretenciozno. Jbg nije isto kada gledam takve americke serije recimo.
Utisak mi je svakako Gala Videnovic, koja je bas omatorela, ali suepr mi izgleda i jos veci utisak da je vidljivo da se u licu nije nesto peglala
Grudi - crnogorska mini serija (4 epizode), koja ide odmah za prethodnom, takodje sam je pogledala sinoc i ona mi se bas dopada. Obicna, topla, prizemna, realna, duhovita, surova, sjajna gluma. Preporuka.
Kralj Petar I - 10 epizoda, daje se od prosle nedelje. E nju nisam jos pocela, ali kazu da je dobra produkcija, ali i da ima tendeciju da imitira Senke, sta god to da znaci.
Mislim kako imitirati Senke nad Balkanom koje se repriziraju svako vece od proslog petka, to je nemogucePreporuka ko nije gledao.
I za kraj... United Media ekranizije "Vreme smrti" i "Vreme zla" i bice emitovane na Nova S (TOP)
https://www.blic.rs/vesti/drustvo/un...me-zla/ny6ld4lsigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
Comment