Announcement
Collapse
No announcement yet.
Serije - komentari, utisci, priče u prazno...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Listam nesto watchlist-i, ne znam da li sam vec pominjao, The Girl with all the gifts je jedan od ozbiljnijih zombi filmova snimljenih u poslednjih 10ak godina, pa ako neko voli takve filmove, obavezno da pogleda.Last edited by bici; 25-10-18, 17:14.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Odavno mi stoji na watchlisti, nikako da se nakanim da ga pogledam, a glumi Gemma, sram me bilo.
Btw, moram priznati da se povecao kvalitet Jutro ce promeniti sve u poslednjih par epizoda.Dayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
Originally posted by Bokirivaldo View PostOdgledao Castle Rock ,serija odlicna ..po mom ukusu...kao sto je neko vec ovde rekao za kraj...onako ocekivano,ali moglo je biti malo kreativnije
Sta sada gledati posle ovog i Wayward Pines...There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Da li American Horror Story ima povezanu pricu po sezonama ili je svaka sezona za sebe? Gledao bih apocalypse, 8. sezonu, ali nemam vremena za prethodne.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
-
https://www.imdb.com/title/tt0120669/
Fear and Loathing in Las Vegas
Stara dobra komedija,upravo na prvoj!Сутра брзо долази - треба човек постати
Нестали су кодекси, остали су комплекси
Победе су порази, а исходи су потресни!
Comment
Comment