Announcement
Collapse
No announcement yet.
Serije - komentari, utisci, priče u prazno...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
WTF is SFU?!?! Nemam sta da radim pa citam malo ovu stranicu ali nikako da ukapiram sta je SFU?
A sto se mene tice, upao sam u neku fazu korejse i uopsteno azijske kinematografije. Sledece imam da preporucim...
- The Yellow Sea
- The Chaser
- I Saw The Devil
- Oldboy
- Sympathy for Mr. Vengeance
- Lady Vengeance
- Man From Nowhere
- Joint Security Area
- Bittersweet Life / Dalkomhan Insaneg
- Brotherhood of War
Imam jos dosta koje sam naumio da gledam, tako da cu uskoro dopuniti listu!
Comment
-
Originally posted by Sir Giggsy View PostAha...cuo za nju, mozda sam ponekad i uhvatio koju epizodu na TVu ali me nije preterano zainteresovala.
Odgledala breaking Bad. kakva serija Sjajno finale 4 sezone. Nije mi jasno zašto snimaju nastavak kad se sve završilo na kraju 4 sezone. Ko nije gledao obavezno...Takođe sam odgledala i Game of Thornes. Dobra je serija ali ništa senzacionalno koliko sam čitala po forumima.
Comment
-
-
Originally posted by dreamy View PostMoj covek, i ja cu tako
A i za GoT si u pravu, serija jeste odlicna, ali po mom misljenju svakako ima i boljih.
Počela sam fringe upravo da gledam. Pilot deluje ok, videćemo..
Comment
-
Originally posted by gagablues View PostIskreno očekivala sam više. prve epizode su bile odlične ali onda su počeli malo da dave. ipak vredi odgledati. i to čekam da se završi 2 serijal.
Počela sam fringe upravo da gledam. Pilot deluje ok, videćemo..
Comment
-
Ne znam sta ste ocekivali od GOTa, mozda vise borbi? Upravo zato su likovi i razvijeni, izvanredni su, fantazija je jos uvijek na mimimumu.
Taj Fringe sad svi pljuju koliko vidim, ja sam pocinjao ali mi dodje sve glavom u zid da udaram, ne micu se sa mjesta. Odustao, sto se sci fiija tice Doctor Who za sad bez premca.sigpic
Comment
-
Zasto svi misle da je Doctor Who neki lik poput doktora Gregorija?
Nisam ocekivala vise borbi, vec za nijansu dinamicnije odvijanje stvari, nemam ja neku posebnu zamerku, i dalje mi je serija dosta dobra, ali ne mogu bas da kazem da nisam videla boljih serija.....
Comment
-
Originally posted by dreamy View PostAaaa kako Cak da ti se ne svidja bre? Sarkastican, namrsten i naduvan, a u sustini extra drug, extra momak, i ima dobru dusu Mozda ga ja i gotivim zato sto smo slicni, tako isto i ja delujem namrsteno, a na lebac da me mazes(kad sam raspolozena) Hamfri je lepi intelektualac, ali nema taj sarm kao Bass
Comment
Comment