jel moze neko da mi nadje torrent za seriju lost(pozeljno za prvu sezonu) a da nema 6 seedera i 3424324 leachera
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Serije - komentari, utisci, priče u prazno...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by prskaj View Postjel moze neko da mi nadje torrent za seriju lost(pozeljno za prvu sezonu) a da nema 6 seedera i 3424324 leachera
Samo idi download via torrentSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Originally posted by Maric91 View Post... Nadam se da ce 2 sezona biti jos bolja iako je i prva
Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Poceo sam gledati The Mentalist posto je pauza u Americi sa serijama , tj sa bar pola njih pa mi dosadno , dosao sam do 13 epizode prve sezone... Odlicna serija
Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Originally posted by Maric91 View PostNasao sam juce knjigu Igre Prestola i kostala je 900 dinara.
@Ljuba
Da nisi isao skroz dole recimo na imbd France, imdb Spain ili tako nesto?
Imas skroz dole International Sites.Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostCurb you Enthusiasm je nenormalno dobar,a ovaj covjek neprevazidjen
http://www.imdb.com/name/nm0202970/
P.S. Maricu,nema pomoci
Comment
-
Poceo sam sa caletom da gledam preko neta seriju Tera Nova..
Odgledao sam 2 epizode i nije lose zaisljeno,rezirao je Spilberg
Radnja se odvija 2140 ako se ne varam sve je bez sunca i oblaka,sve je zagadjeno,prenatrpano stanovnistvo i tkao to,i svake godine salju jednu grupu ljudi kroz neki portal koji su napravili 85 miliona godina u nazad u vreme dinosaurusa.Sad prati se zivot jedne porodice i ostalih u tom dobu a za dalje ne znam moram da odgledam.Pogledajte ga deluje zanimljivDreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Originally posted by bice View PostPoceo sam sa caletom da gledam preko neta seriju Tera Nova..
Odgledao sam 2 epizode i nije lose zaisljeno,rezirao je Spilberg
Radnja se odvija 2140 ako se ne varam sve je bez sunca i oblaka,sve je zagadjeno,prenatrpano stanovnistvo i tkao to,i svake godine salju jednu grupu ljudi kroz neki portal koji su napravili 85 miliona godina u nazad u vreme dinosaurusa.Sad prati se zivot jedne porodice i ostalih u tom dobu a za dalje ne znam moram da odgledam.Pogledajte ga deluje zanimljivsigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Ajde dajte neku novu seriju, neku tipa HIMYM, Friends, Bing bang theory.......
SAmo da nisu istrazitelji iz Miamia, New Yorka......There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Originally posted by Indigo View PostAjde dajte neku novu seriju, neku tipa HIMYM, Friends, Bing bang theory.......
SAmo da nisu istrazitelji iz Miamia, New Yorka......
edit:izvini sad sam tek video da si napisao neku Novu seriju...nem pojma nove stvari ne gledamLast edited by prskaj; 19-12-11, 10:47.It's not who you are underneath, it's what you do that defines you
Comment
-
Originally posted by Indigo View PostAjde dajte neku novu seriju, neku tipa HIMYM, Friends, Bing bang theory.......
SAmo da nisu istrazitelji iz Miamia, New Yorka......Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
Comment