Spoiler
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Serije - komentari, utisci, priče u prazno...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by p4p1 View PostNisam ni skontao to. Rekoh mozda naprave da epizoda traje 63 min. sa reklamama, ali vidim da pilot traje dobrih 1h 20m, tako da slabije.
Pocecu i ja da je gledam taman, mene da su pitali verovatno ne bi mogli bolji termin da joj nadju.
I meni isto baš odgovara termin. Mada, imaće repriza odmah dan posle premijere, i to obično bude prepodne. A i za vikend će biti sigurno termin, tako da će biti vremena da se isprati...I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Dobar,baš ga sad završavam
zaboravio da dodam,obuhvata brojeve od 41 do 46,može da se čita i bez nekog predznanja uz naravno konsultovanje pojedinih stranica sa netaLast edited by saburo sakai; 06-04-16, 01:19."When people get hurt, they learn to hate… when people hurt others, they become hated and racked with guilt. But knowing that pain allows people to be kind. Pain allows people to grow… and how you grow is up to you"
Comment
-
Originally posted by Ricma View PostJa pokusao preko tv-a da gledam American Crime Story, pada mi malo tada pritisak i koncentracija oko 10 i dosta mi je teze da pratim pa sam zbog toga odustao nakon sto sam pogledao cetiri epizode.Ubrzao sam prosle nedelje i sada cekam poslednju epizodu.
Evo ja na četiri i mogu reći da je odlična pizdarija serija. Prijatan šmek devedesetih, sjajna kamera, dobar kasting. Uspeli su da ubace bruka likova a da pritom ne puca glava od praćenja. Baš dobro vozi iako je suđenje tek počelo.
PS. Travolta se uplastičio do nemoguće odvratnosti.
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostTacno sam znao kako ce biti u 11.22.63SpoilerKontao sam da će Jake ili ti George ostati u zatvoru, zbog pokušaja ubistva. Uglavnom su ocrnili Kennedyja.UEFA Champions League (13) - RECORD, La Liga (34) – RECORD, Copa del Rey (19), Supercopa de España (11).
Comment
-
-
Originally posted by saburo sakai View Post@Sandugp , citas li stripove SW??sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Last edited by Sandugp; 08-04-16, 14:58.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by Tarantula View PostOdgledah ovih dana, u susret novoj sezoni, prvu sezonu FearTWD. OK mi je serija, al ako je prequel, ostala je pomalo nedorečena, a to je kako je virus nastao?
Inace u stripu su davo zavrsili sa ovim "arkom" koji sad tv serija pokriva i vec prze dalje
Mene smorilo,od proslog leta nisam citao strip,cekam da se nakupi malo pa tek onda"When people get hurt, they learn to hate… when people hurt others, they become hated and racked with guilt. But knowing that pain allows people to be kind. Pain allows people to grow… and how you grow is up to you"
Comment
-
http://www.dailymotion.com/video/x43...limitations_tv
Jokersi nova epizodaThere's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
http://www.imdb.com/title/tt4209256/
Baš mi se svidela prva sezona. Ima serija sasvim dobar potencijal samo da je ne zaseru.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
Comment