Ja sam skinuo celu sezonu i odgledao prvu epizodu i slučajno izbrisao , sad me mrzi da skidam
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Serije - komentari, utisci, priče u prazno...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Lord Aleksa View PostTa dvojica nisu snimala ništa drugo osim Supernaturala do sada u karijeri.. Jbt, kada se vežeš da snimaš samo jednu seriju 10+ sezona.. Toliko sam ih zgotivio(no homo ), da bih želeo da što duže snimaju ovu seriju..
Comment
-
Gledam Fargo sezonu dva, kasnim naravno, jer mi je trebalo podosta vremena da se nakanim nakon prve sezone.
I to je glavna mana svih serija takvog tipa (Fargo, Trude Det...), sto se ljudi naviknu i sazive sa odredjenim likovima i kada krene nova prica koja bas nikakve veze nema sa starom, ili samo nekoliko dodirnih tacaka (sto u Fargu i nije slucaj jer pratimo odredjene likove koji se pominju i u prvoj sezoni, doduse njihove mladje verzije), i nove likove, na koje se iz pocetka treba navikavati i saziveti se sa njima, onda covek po automatizmu odustaje, smori se, jednostavno umori se od svega toga.
Ali nakanih se i gledam, privodim drugu sezonu kraju i moram da kazem da je onaj Indijanac pravi mamojebLast edited by Sandugp; 13-01-16, 16:11.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
-
Comment
Comment