Sada videh da je osma sezona Dextera pocela tri meseca ranije(tamo negde u junu, a uglavnom je pocinjala krajem septembra), nije ni cudo sto smo dobili ovakav poluproizvod od sezone i jedno od najgorih finala u istoriji televizije kada si scenariste uskratio za tri meseca.Mozda su neke i zamenili, tri meseca vise scenaristima moze puno da znaci.Ovako si ih sabio sa rokovima, pa tesko da je moglo bolje od ovoga.Retardi iz Showtime-a, tacno cu vecinu njihovih serija da zaobidjem u sirokom luku.Bas je kod njih zavrsio Twin Peaks.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Serije - komentari, utisci, priče u prazno...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Dajte neku seriju na preporuku?! Moze limunadica, moze ozbiljna, komedija, drama, akcija. Po mogucstvu da nije Wire, BB, GOT, i tako to..Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostWhite Collar, moj limeni, uzivam trenutno u njojOriginally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
The knick. bravo AKi!! Nisam mogao da se setim kako se zoveOriginally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Originally posted by l1m4r View PostDajte neku seriju na preporuku?! Moze limunadica, moze ozbiljna, komedija, drama, akcija. Po mogucstvu da nije Wire, BB, GOT, i tako to..
Comment
-
Shield se plasim da pocnem da gledam, kapiram da necu na posao ici znam sebe
Filadelfiju sam dosta puta gledao ne tv, nesto skidao. ne znam ni sta sam gledao ni sta nisam Ali hvala RicpaOriginally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
SLedbenike gledao prvu sezonu, i apsolutno mi postala dosadna serijaOriginally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
Comment