Announcement

Collapse
No announcement yet.

Serije - komentari, utisci, priče u prazno...

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mr. Wolf
    replied
    Jebote, stavljaj u spojler, Losmi.

Leave a comment:

• powerslave
    replied
    Sjedim kod druga vec par sati i cijelo vrijeme na tv-u ide Spartacus. Pogledao sam tu i tamo nekoliko epizoda onomad kad se emitovala i u medjuvrenenu sam potpuno zaboravio na seriju.

Pa koje je ovo smece neopjevano, braco moja mila Uzas... ovo je jos gore od Vikinga koji su strasno losi.
    Last edited by powerslave; 09-09-20, 04:34.

Leave a comment:

• LosmiSK
    replied
    Originally posted by Slippin' Jimmy View Post
    Kraj ne može biti bolji zapravo.
    Spoiler
    U ala si objasnio...pa napisao sam show must go on...i to je to....nista spektakularno koliko ste pisali. Dobra je serija, ali 8.5/10 je max.

Mogli su i bolje proci malo kroz likove i neke veze. Lori mi je lose uradjena, takav prelom licnosti od sigurne qrve do nekoga kome se sve to gadi i koja ne moze dalje itd....meni taj njen obrt u glavi je bio cudan npr...

Smrt Rudija isto bzvze...kao on oprasta ovom sto ga je krao i ocekivano ga ovaj rokne...kao da ovaj nije surovi krimos..itd...ima po meni dosta nekih rupa...

Naravno bilo je i brutslnih stvari, veza itd....a bilo je i gluposti i nepotrebnih kao one qrve i crnca geja sto su se vencali na kraju...

Dobra serija, ali sa dosta rupica po meni. Da ne pisem o promociji homoseksualizma gde su poprilicno preterali...

Glavna neka poruka show must go on...i da su oni bili neki sicusni deo te scene koja je imala neki okvir koji je razbijen vremenskom revolucijom i gde se ljudi nisu mogli snaci .Njujork i vreme prosto jedu ljude itd.
    Last edited by LosmiSK; 09-09-20, 12:10.

Leave a comment:

• powerslave
    replied
    Covjek gleda GoT na kraju... dje ces bolji kraj od toga

Leave a comment:

• Heartbreak
    replied
    Originally posted by Slippin' Jimmy View Post
    Upravo

Leave a comment:

• Indigo
    replied
    Originally posted by LosmiSK View Post
    Odgledao kraj, po meni svakako nije zavrsena serija...nedorecena..moglo se mnogo vise, ali ovakava je dobra i dobija ocenu 8.5/10

U fazonu show must go on na kraju...sve je prolazno, ,itd..ipak mislim da su trebali malo bolje snimiti kraj u smislu same poruka koja je skroz drugacija od ocekivane..

Leave a comment:

• Vladan
    replied

COBRA KAI - a badass name for a dojo

Haos serija, haos. Sad mi krivo sto sam maltene progutao ove dvije sezone. Ali gledace se ponovo svakako

Leave a comment:

• LosmiSK
    replied
    Odgledao kraj, po meni svakako nije zavrsena serija...nedorecena..moglo se mnogo vise, ali ovakava je dobra i dobija ocenu 8.5/10

U fazonu show must go on na kraju...sve je prolazno, ,itd..ipak mislim da su trebali malo bolje snimiti kraj u smislu same poruka koja je skroz drugacija od ocekivane..
    Last edited by LosmiSK; 08-09-20, 19:15.

Leave a comment:

• LosmiSK
    replied
    Treca je odlicna 6 i 7 epizoda su remek delo....ostala mi jos osma..Franko se dizao u drugoj i trecoj...Lori...mnogo crnila, malo svetla na kraju tunela..

Leave a comment:

• LosmiSK
    replied
    Druga sezona. Pa boljije Franko u drugoj sezoni,desava se nesto, ali nemaneku posebnu radnju ka cemu ide. Ova plava je razorila kako je glumila i sta treba da se uradi da bi se doslo do zvezda. Za ovu sezonu dajem 8.5/10!!!

Ostaje poslednja, da vidimo sta se desava!! Malo mi glupa scena kad ubijaju CC...On u principu bez utoke, bez neke zastite dolazi u lokal da se kurci do iznemoglosti...

Najjaca scena kad pitaju Frenkija kako da nabave pare..a on, sa kim igraju Metsi? Kaze zena, ovaj je preslikani ti...

Leave a comment:

• Vladan
    replied
    Cobra Kai ubjedljivo najbolja serija trenutno koja se emituje posle BCS. Obavezno svi gledajte, spinoff Karate Kida 35 godina kasnije.

Leave a comment:

• miloolja
    replied
    Jeste mracna, ne samo tema vec cela.atmosfera, ulice, ljudi, njihove price i nema normalnih, svi su ostecena roba na neki nacin.

Leave a comment:

• limun
    replied
    Originally posted by miloolja View Post
    Jel ima neko da nije gledao

Pisali smo ovde dosta o njoj, pratili poslednju sezonu "live".

Dansko-svedska inace, odlicna serija.

Zar nisi ti skoro ovde pitao za nju?
    Haha mozda i jesam ali sam zaboravio onda, nesto mi poznato sad kako si rekla.

Cesto tako pretrazujem neke top liste i ona je uvek tu, ali nikako da se nabedim da skinem, nesto mi mnogo mracan onaj trailer.

Tnx i Urketu i Losmiju.

Leave a comment:

• Cassius Clay
    replied
    Ružno je i što mi to gledamo i što se klinci lože. Ko zna koliko je ljudi svirepo ubijeno.

Italija je drugo, tu strada samo ko se mača lati uglavnom.

A ovi idu random i muče, iživljavaju se, imaš nekih što kažnjavaju silovatelje, pa čega sam se nagledao pakao.

Drugar mi jedan uvek šalje kartele na fb, ima jedan sa Haitija klip u onim kolicima u čemu se kod nas teraju drva, iskasapljeni ljudi.

Mi nismo svesni na kakvoj planeti živimo.

Samo umemo da seremo o našim mukama i da kuakmo što nismo kao Nemačka. A tamo nede isto neki ljudi sa osećanjima budu zapaljeni, silovani, iseckani na putu s posla, iz prodavnice, etc

Leave a comment:

• mark !t zer0
    replied
    Originally posted by Cassius Clay View Post
    Samo udješ na sajt kaotic i vidiš gadosti, iz dubine duše mrzim i kartele i sve te južnoamerikance. Koja su to odsecanja ruku i nogu, seku kožu, neke najveće gadosti koje padnu čoveku na pamet. Klošari jedni.

To nisu ljudi to su zveri. To ubija od 10-12 godine.

Spoiler
    ekstremno uznemirijuć sadržaj https://www.kaotic.com/mediaSearch?search=cartel
    Bas nemam zeludac da gledam takve stvari, sada sam cak i kliknuo. Srecom, imam zabranu na poslovnoj mrezi, pa ne mogu da otvorim.

Ima i u seriji prikazano koliko rano krecu da regrutuju decu kad je rat u toku, dakle stalno.

Leave a comment:

Working...
X