Announcement

Collapse
No announcement yet.

Serije - komentari, utisci, priče u prazno...

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• mark !t zer0
    replied
    Originally posted by limun View Post
    Ja sam sinoc pustio 3. sezonu Narcosa i ispratio sve do samog kraja prve epizode gde su poceli da se ljube dvojica gejeva, sto je trajalo citavu vecnost, i rekoh sebi dovidjenja netflixu. U svakoj netflixovoj seriji mora biti gejeva i odvratnih scena sa njima.

Prve dve sezone su bile solidne sa Eskobarom, mada su i one mogle biti daleko ozbiljnije odradjene.
    hahahhaha isto brate moj, jedna od odvratnijih scena koje sam video

odgledao dve sezone, top bile, i posle malo jer se menja radnja a malo vise zbog te scene

Originally posted by Philipp Degen View Post
    I meni je Narcos bio dovoljno dobar da nastavim da gledam. Super zanimljiv iako sam vec bio upoznat sa tematikom poptilicno.

Prestao sam da gledam kod na silu ubačene gej scene na početku treće sesone i Cali kartela. Islreno, od Years by Years nisam gledao usiljeniju i odvratniju scenu. A ima i do toga da se vežem za likove pa mi interesovanje drastučno opadne kada odu iz serije. Kao Vikinge sto sam prekinuo i jos par serija.
    Last edited by mark !t zer0; 28-09-20, 16:21.

Leave a comment:

• limun
    replied
    Ja sam sinoc pustio 3. sezonu Narcosa i ispratio sve do samog kraja prve epizode gde su poceli da se ljube dvojica gejeva, sto je trajalo citavu vecnost, i rekoh sebi dovidjenja netflixu. U svakoj netflixovoj seriji mora biti gejeva i odvratnih scena sa njima.

Prve dve sezone su bile solidne sa Eskobarom, mada su i one mogle biti daleko ozbiljnije odradjene.

Leave a comment:

• LosmiSK
    replied
    Odgledao Farga i krenulo je sporo, poprilicno mi se nije svidela prva polovina, ali sam kraj epizode je dao ludilo po kome je Fargo poznat, ne po nekoj sceni..vec po tim ludim likovima koji su u glavnim ulogama, a i muzika je bila na kraju vrhunska..da nam pokaz da ce sledece epizode biti poprilicno lude...

Da budem iskren, ne svidja mi se puno Rock u seriji i kako nosi ulogu, ali videcemo kako se bude serija razvijala, ovo je bio u principu soft uvod, ocekujem mnogo vise vec od sledece epizode..takve su bile i sezone pre...

Epizoda 1 8/10

Leave a comment:

• Ljuba90
    replied
    Ljudi asap 3. a i ostale sezone The Voice UK.
    Ne pitajte

Leave a comment:

• Sam Hornish Jr.
    replied
    Valja li serija "Bates Motel" ?

Obicno ne dajem sanse serijama ali Hickokovskoj mozda da

Leave a comment:

• powerslave
    replied
    Toliko ima duhovitih komicara, Trevor Noah nije jedan od njih. Nije mi jasno kako je onakva penalcina i debilcina postala popularna.

Leave a comment:

• Mr. Wolf
    replied
    Emmys 2020: All of This Year’s Winners and Nominees

Leave a comment:

• Tarantula®
    replied

Leave a comment:

• Mr. Wolf
    replied

Leave a comment:

• powerslave
    replied

Ova sezona jednostavno mora da pokida

Leave a comment:

• Ljuba90
    replied
    Ko voli drame, najtoplija preporuka za "This is us". Dugo nesto bolje nisam gledao. Priznajem da sam par puta bio na ivici suza, a meni se to ne desava

Leave a comment:

• LosmiSK
    replied
    Locked up or Vis a vis mislim. Ajde prvi tri sezone nekako da i pogledas, ali cetvrta je bukvalno ocena 1...neverovatno sta su ljudi uradili

Jos dve nedlje i krece najbolja serija..Fargo...

Leave a comment:

• Cassius Clay
    replied
    A što mora da ima jedno tačno mišljenje o seriji? To je sve subjektivni dojam

Leave a comment:

• LosmiSK
    replied
    Originally posted by Slippin' Jimmy View Post
    Pa objasnio sam sa tom jednom rečenicom više nego ti sa dvadeset.
    Ovde se uopšte ne radi o tome da li serija treba da ima nekakav kraj radi se o tome da je svaka priča zaokružena.
    Ne znam da li si ti priželjkivao happily ever after ili Tarantinovski pokolj, dobili smo svedočanstvo jednog vremena kroz sijaset fenomenalnih karaktera.

Simon je to tako prikazao da nijednog trenutka nije imao praznog hoda. O verodostojnosti može da se priča ali to vreme odiše romantikom kakve danas, u vreme robotskog ponašanja po ustanovljenom obrascu, zapravo nema.

Možda si ti kontao da će Franko uzeti bacač plamena i spaliti kurve, makroe, mafiju, nedužne i sve ostale koji mu se nadju na putu.
    Već su u jednoj takvoj seriji probali nešto slično pa su doživeli fijasko. Tipa pali su sa 8.5 na prosečnu 7/10.
    Spoiler
    Napisao sam show must go on....to je jednostavno tako da je vecinu njih pojelo vreme, a da scena i sam Njujork nastavlja da zivi. Meni smeta sto skoro pa niko nije znao da se ubaci u te nove trendove koji su ih pojeli i ibzacili iz koloseka.

Lori mi je nekako bila lik koja je uvek znala svoju sudbinu i bila potpuno spremna na ono sto je ceka...ako sam skontao na kraju je Kendi jedino koliko toliko usla u korak sa vremenom.

Nisam ja obezvredio seriju, dao sam joj dobru ocenu, ali neke price jednostavno su imale klimave noge. Vreme ih je pojelo i nove trendovi i to je zaokruzilo neku pricu iz 70-80tih godina...Serija je odlicna i ocena je vise nego dobra.

Mislim da su mogli i dublje raditi na nekim likovima koji su vremenom dobili vise prostora iz ne nekog posebnog razloga...

Svakako dobra serija i sto kazes zaokruzene price, samo to novo vreme niko nje ''preziveo'' tj snasao se kako treba ( to mi je vise nego cudno )....i kao sto sam napisao na pocetku show must go on....

Leave a comment:

• Indigo
    replied
    Pa objasnio sam sa tom jednom rečenicom više nego ti sa dvadeset.
    Ovde se uopšte ne radi o tome da li serija treba da ima nekakav kraj radi se o tome da je svaka priča zaokružena.
    Ne znam da li si ti priželjkivao happily ever after ili Tarantinovski pokolj, dobili smo svedočanstvo jednog vremena kroz sijaset fenomenalnih karaktera.

Simon je to tako prikazao da nijednog trenutka nije imao praznog hoda. O verodostojnosti može da se priča ali to vreme odiše romantikom kakve danas, u vreme robotskog ponašanja po ustanovljenom obrascu, zapravo nema.

Možda si ti kontao da će Franko uzeti bacač plamena i spaliti kurve, makroe, mafiju, nedužne i sve ostale koji mu se nadju na putu.
    Već su u jednoj takvoj seriji probali nešto slično pa su doživeli fijasko. Tipa pali su sa 8.5 na prosečnu 7/10.

Leave a comment:

Working...
X