Originally posted by Ljuba90
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Serije - komentari, utisci, priče u prazno...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Ljuba90 View PostUloga Waltona Gogginsa u SoA
Originally posted by Jax Teller View PostKako bih volio da u toj seriji ne postoje Gemma i Tara. Tačno mi se povraća od ženskih sranja.Originally posted by Ljuba90 View PostJbg, povecali su Gemminu ulogu pre sezonu, dve jer glumica stvarno kida. Meni ne smeta jer je bas gotivim.Originally posted by Jax Teller View PostSjebo sam se kad sam skonto da Otta glumi Kurt Sutter scenarista i idejni tvorac serije
Comment
-
-
Originally posted by Duka View PostJel moguce da si to napisao...ok,nisu losi.Al da napises da su bolji od Friendsa?? Hrabro,svaka ti cast!
Osobine likova su mnogo bolje definisane.
Prskalice, razocarao si sa 70'show. Jbt ja sam na pola prestao, a i tu polovinu sam pregledao na silu, bas onako za klince i klinceze. Da nema Reda i Kitty serija bi nula bila.
I meni su Prijatelji najbolji, ali objektivno je Seinfeld za milimetar ispred.Last edited by Black Mamba 24; 15-11-13, 09:20.sigpic
Comment
-
Originally posted by Duka View Postkako mislis da su osobine likova bolje definisane?
Originally posted by Black Mamba 24 View PostPrijatelji su nesto sto nikad ne moze dosaditi, uz obrok se pogleda epizoda, ali gledajuci iz nekog profesionalnog ugla, Seinfeld je kvalitetniji.
I meni su Prijatelji najbolji, ali objektivno je Seinfeld za milimetar ispred.
Totalno nebitno razmisljanje u vezi komedija. Nema tu objektivno, ili te nesto tera da se pokidas od smeha ili ne.
Seinfeld moze biti najinteligentnija i najkvalitetnija komedija ikad, jednostavno mene ne radi, glavni lik antipatican, nedovoljno sporednih likova, dinamika koja je meni totalno spora i repetitivna.It's not who you are underneath, it's what you do that defines you
Comment
Comment