Хоћеш да ја поставим слику ван спојлера, ако те мрзи да отвориш?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Serije - komentari, utisci, priče u prazno...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
nisi skontao. otvorio sam ja spojler, ali nisam znao da se radi o mad men, i upropastio si iznenadjenje....tj. spojlovao sam si..
Al hvala mnogo na ponudi, cenim to
Comment
-
Originally posted by dejanmm View PostApa, daj bar neki nagovestaj sta je u spojleru, za nas radoznale da ne otvaramo...
Jel zna neko sta je sa Arrested Development. Sto su izbacili 15 epizoda odjednom? Kako je to emitovano uopste ?
na TV, nego ce se samo streamovati preko njihovog net servisa.
U pitanju je njihova ekskluziva, jer su platili sve: od produkcije,
glumaca, rezije, pa do kafe kuvarica. Isto je i sa House of Cards.
Vec sad imaju vise pretplatnika nego sve premium kablovske TV,
tako da im je eksperiment uspeo. Najavljuju puno novih projekata.It is not the violence that sets a man apart.
It's the distance he's prepared to go.
Comment
-
Originally posted by KingEric7 View Post@Apa
"Pad" ima samo 2 epizode, koliko vidim?
Ostalo jos dve epizode. BBC2 narucio i drugu sezonu od 5 epizoda.It is not the violence that sets a man apart.
Comment
-
It is not the violence that sets a man apart.
Comment
-
http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/3853...-dobijaju-zenu Sto i nastavljaju uopste..sloboda ili ništa
Comment
-
Originally posted by Ljuba90 View Postapa, kako ti nije zao da gledas seriju koja nema bar 30 epizoda?
Ja hocu da umrem dok cekam novu sezonu.
Jedino GOT pratim a da je taj fazon. Jbg ne mogu da izdrzim
Volim da ispratim do su u teku. Mada, uvek rade po 5-6
epizoda sezonski, tako da mozes smlatiti i za vikend.It is not the violence that sets a man apart.
Comment
-
Originally posted by Ljuba90 View Postapa, kako ti nije zao da gledas seriju koja nema bar 30 epizoda?
Ja hocu da umrem dok cekam novu sezonu.
Jedino GOT pratim a da je taj fazon. Jbg ne mogu da izdrzimSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Originally posted by apacrow View PostImam neki ritual, posebno sa tim BBC/British serijalima.
Volim da ispratim do su u teku. Mada, uvek rade po 5-6
epizoda sezonski, tako da mozes smlatiti i za vikend.
Sreca pa ima dosta starijih koje valja odlgedati. Uskoro pocinjem sa "The Shield"...nadam se da valja.
Bas me interesuje koliko ce Hannibal imati sezona. Bas mi se gleda. Onaj glumac je cudo...bolesno sta je uraido u Jagtenu.
Comment
Comment