Originally posted by Mladen
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Serije - komentari, utisci, priče u prazno...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Kuliracu malo deo foruma filmovi i serije vidim izlozili ste se na GOT samo takoOriginally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostMa nema potrebe,mozemo uvijek da pretresemo Nolanovog BetmenaOriginally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Da javim utiske za Following. Nije to to sto sam mislio. Vec od prve epizode mi je klise vristao iz skoro svake scene i taj osecaj me nije napustao i u sledecim. Ipak, izgleda da sam trebao da vas poslusam i da izaberem Justified.
Walking Dead cu verovatno da pogledam kasnije. Ali se ipak vidi, kada pogledas nesto stvarno ozbiljno, koliko je ostalim serijama tesko da prate nivo koje su postavile Breaking Bad i Igra prestola, pre svih (od relativno novijih).sigpic
Comment
-
Odgledah Walking Dead. Najbolja stvar kod ove epizode je sto je poslednja u jednoj bas slaboj sezoni. Najveci problem je nemanje jasne ideje vodilje u kom pravcu zele serija da ide, te je scenario jako nebudeljiv i nekada debilan, kao da se pise od epizode do epizode. Kada pogledam prvih 6 epizoda+II sezonu ovo je kao neka druga serija. Prezivljavanje cak i vise nije u prvom planu, medjuljudski odnosi su takodje slabi i mnogi likovi iz grupe ne dobijaju uopste paznju kao u prethodnim sezonama.
Nadam se boljim sezonama, ali ne ocekujem nista.sigpic
Comment
-
Comment