Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP World Tour Finals - London 2014.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vidje li kakvu ti uslugu ucinjeh? Moras mi biti zahvalan do kraja zivota i moras mi osvojiti DC. Jeste da me ovo uzasno boli, ali to je sve za tvoje dobro Stanko. Ta suza u oku sto ti cakli je suza radosnica znam.

sigpic

Comment

• Originally posted by goku View Post
      Šta bi vi da nema te tačke. Tom tačkom je Novak završio konflikt i revolt koji je osećao, ali izgleda da je ta tačka tek polazni osnov nekima koji o ljudima sude na osnovu njihovih mana, a ne vrlina, ali to ipak više govori o tima koji sude, nego o onima kojima se sudi.
      mi bez tacke kao i vi bez prstica

cuj revolt, tuzna prica, publika me ne voli
      in another life
      I will love you again, RF.

Comment

• Jedva cekam mec protiv Federera. On je u sjajnoj formi, motivisan i moguce da mu je ovo poslednja sansa u karijeri da uzme nesto veliko. Federer je veliki fer plej, sto dokazuju i silne Edbergove nagrade. S druge strane Djokovic je obezbijedio prvo mjesto, on je sto se suve klase tice bez premca poslednjih godina. Federer ima motiv do nema, Djokovic je emocionalno iscrpljen i mec ce sigurno biti uzbudljiv, na noz.
        sigpic

Comment

• Novak je onom tackom izgubio Edbergovu nagradu sledece sezone

Spoiler

Veceras postoji velika mogucnost da Novak postavi novi rekord u trajanju meceva na WTF.
          Dayman (a-a-ah...)
          Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
          Champion of the sun (a-a-ah...)
          You're a master of karate and friendship
          For everyone

Comment

• Originally posted by Shardonnay View Post
            mi bez tacke kao i vi bez prstica

cuj revolt, tuzna prica, publika me ne voli
            Taj prstić mu nikad nisam zamerio, Novak je imao seriju pobeda i dominacije nikad viđenu, a on ga je zaustavio. Malo je ružno delovalo i bilo arogantno, ali ko ima veće pravo da bude arogantan, ako ne najveći igrač ikada.

Novak juče nije bio u pravu, publika nije želela još jedno čišćenje, ali koliko puta u prošlosti je bila bez razloga protiv njega, to se ne zaboravlja.
            Last edited by goku; 16-11-14, 12:36.

Comment

• Ovde je trebalo doći posle ručka...
              A dan je jedva počeo...

Šta je bio problem sa Stankom i publikom sinoć? Nešto slično kao kod Novaka konstantna dobacivanja ili nešto drugo?
              sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
              But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Nije problem bio u publici, nego u nekim degenima koji ko zna sta su pricali. Par ljudi u vrh glave, Vavrinka se isto bunio ali ih Murije nije izbacio iz dvorane, sto ima pravo i treba da uradi kad neko predje granicu. Ocigledno Federerovi navijaci.
                sigpic

Comment

• Ko je danas glavni u stolici?
                  sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.

Comment

• Gospodski navijači će vjerovatno i večeras imati svoju tačku na koju Novak ne smije nasjesti Federer je favorit, protiv Novaka uvijek igra kao da mu je zadnje, ni večeras se ništa neće promijeniti.

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
                      Ovde je trebalo doći posle ručka...
                      A dan je jedva počeo...

Šta je bio problem sa Stankom i publikom sinoć? Nešto slično kao kod Novaka konstantna dobacivanja ili nešto drugo?
                      Nesto se bunio protiv linijskog, trazio da ga zamene, ali mu je Murije rekao da ne moze tad

Sent from my HTC, posto mi se moze
                      http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                      with experience.

Comment

• Linijski sudija bio problem, stvarno? Nisam takav utisak stekla
                        sigpic

Comment

• Kolika je kvota da ce Federer sesti na blizu klupu ?
                          Dayman (a-a-ah...)
                          For everyone

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
                            Linijski sudija bio problem, stvarno? Nisam takav utisak stekla
                            Devojka koja je sedela na toj strani, u 3.redu je to rekla

Sent from my HTC, posto mi se moze
                            http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                            with experience.

Comment

• Roger ni sam ne zna kako je dobio ovo.Sto se tice meca Novaka i keia,ono sto je radio Kei u drugom setu mogao je jos samo Davidenko i niko vise!Deseta brzina..
                              Originally posted by Casiraghi
                              Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
                              Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
                              Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Je l' neko ima vise informacija o ovome ?

Dayman (a-a-ah...)
                                For everyone

Comment

Working...
                                X