Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP World Tour Finals - London 2014.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Zanima me duel izmedju Keija i Novaka, iako vec se skoro zna ko ce biti pobjednik. Zanima me odgovor Japanca nakon ono u Pariza.
    OVAKO

Comment

• Nishikori je novi Davidenko,bice bas tesko Novaku ako je raspolozen.
      Originally posted by Casiraghi
      Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
      Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
      Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Originally posted by FeliLopez View Post
        Cilic i Raonic nece zajedno imati vise od jedne pobede, nema sanse (i to ako skrpe taj jedan bod, donece im Cila protiv H&M)

iako bih verovatno posle samo Cilica i kolege MariaAncica bio najsrecniji da Marin to uzme veceras, daj Boze i da pruzi neki pristojan otpor, ali cisto sumnjam... StanTheMan ce ga isto pocepati k'o cigance napolitanku bez ikakvih pardona, tako da mu ostaje eventualna sansa za castan prvenac protiv Berdiha za 2 dana ali ce tu Tomas jos uvek imati neku sansu za prolaz te ce se potruditi da napravi nesto...

Raonic vec upisao lagani poraz od Federera, sutra ce ranjeni Murray dati 110% i dobiti taj mec... za kraj ostaje Nishi kome je vec glupi Milos postao musterija tako da put putuje sa 0-3 i set kolicnikom 1:6

ko zna zna, peske (postavljeno 10.11.)

Comment

• Stanimal rutinski kroz grupu, očekivano

Comment

• Može li Stanislav sa Rodžerom? Ne da dobije dete već meč, naravno. Šta vi mislite? Ja mislim da ovakav ne može, jedva je i indisponiranog Čilića dobio.

Znači, deda u finalu. Sramota za ovu mladež.

Comment

• Sta je tu sramota kad covek igra u najboljoj formi, ako trgnemo Novaka na stranu... Fed nije Cipola pa da se neko cudi zbog ove rezultate.

Oko sutrasnjeg meca, Stan nema ni promil sanse.
              OVAKO

Comment

• Upravo to i govorim. Deda ih pretiče u svemu i mislim da je to sramota za ove koji se trće oko prvih deset.

Comment

• Sa velikim nadama ocekujem, po svemu sudeci izvanredan mec.
                  Posebno me interesuje prezentacija Novaka, jer je trenutno Kei mozda najtezi moguci rival
                  * Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *

Comment

• Sta je izjavio Kei pred polufinale?
                    Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
                    Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
                    Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Klade debelo podcijenile Wawrinku

Comment

• Кеј много клима са тим сервисом и једва некако пролази, зато сам сада некако опуштен за Новака...

Очекивали су се неки новитети у тениској игри, неке промене у стиловима, чекали смо нова имена, али да ће сву новотарију да прикаже човек пред пензијом, то ми није ни на крај памети падало...Имао сам оправдање за њега што скраћује поене, као матор је и нема снаге за глупе релије и изцрпљивање, али да су остали толико неспособни да се супроставе таквој игри то нисам очекивао... како који меч, он им даје све мање гемова и мечеви трају краће од тренинга, на крају ће бити све са по два кромпира у најави...
                        sigpic

Comment

• sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                          But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by Zika View Post
                            Кеј много клима са тим сервисом и једва некако пролази, зато сам сада некако опуштен за Новака...

Очекивали су се неки новитети у тениској игри, неке промене у стиловима, чекали смо нова имена, али да ће сву новотарију да прикаже човек пред пензијом, то ми није ни на крај памети падало...Имао сам оправдање за њега што скраћује поене, као матор је и нема снаге за глупе релије и изцрпљивање, али да су остали толико неспособни да се супроставе таквој игри то нисам очекивао... како који меч, он им даје све мање гемова и мечеви трају краће од тренинга, на крају ће бити све са по два кромпира у најави...
                            Koji noviteti u igri majke ti mile na ovakvim podlogama?? Ovde su neki filozofi i matematicari, a ti bi Ziko komotno mogao u politicare demagoge
                            Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

• Najmanje izgubljenih gemova u grupnoj fazi završnog turnira:
                              Đoković 9 (2014)
                              Federer 13 (2014)
                              Lendl 14 (1989)
                              McEnroe 14 (1978)

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                                Rodik-Djokovic 5:4
                                DAvidenko-Nadal 6:5

jbg., ocigledno su ti momci znali nesto o tenisu
                                U tom periodu je Tsonga imao 5-2 protiv Novaka, očigledno da je Tsonga tad nešto znao o tenisu, šteta što je zaboravio

Comment

Working...
                                X