Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP World Tour Finals - London 2014.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Stefane, bas volis da pretjerujes

Jeste, Tomas igra lose ali i Stan vrlo dobro. Igra se bukvalno samo na Tomasov servis, pritisak je samo na njega.

Comment

• Stanojlo

Sent from my HTC, posto mi se moze
      http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
      with experience.

Comment

• Dobar Stanko samo nek ovako i DC odigra i protiv Djoksona
        sigpic
        "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
        AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Originally posted by shminka View Post
          Ne tako davno si pričao da Berdych treba biti u top 5, a Wawrinka ne

Overall govorim, s obizra na to da je Berdych godinama u top 8, a ovaj od ove sezone, tj. kraju prosle. Ovo sad je sramota od Berdycha, i ne Sonja, ne preterujem!
          OVAKO

Comment

• Ovo je trebao biti zanimljiv mec

Nole u istoj grupi je najveca motivacija za Stanimala

Stefane, pretjerujes ali u ovom slucaju samo malo
            Last edited by Zzz; 10-11-14, 15:12.

Comment

• Stan se nafurao da je Federer
              sigpic

Comment

• Gem kolicnik +10, pjeske
                sigpic

Comment

• Jednostavan je ovaj matchup, jedan od jednostavnijih poslije Rafa-Roger

*Wawrinka ima bolji servis, jači
                  *bolji FH, jači, lakše mijenja smijer loptici
                  *bolji BH, jači, može naći uglove, lakše mijenja smijer loptici
                  *flat retern je na Berdychovoj strani, ali je Stanov slice retern svrsihodniji

Servise lagano osvaja, ne znam jel zijanio poen uopšte. Na reternu ima sigurnu opciju slice reterna na Berdychov BH. Što je pogotovo na drugi servis lagani početak poena. A u poenima-dominacija. Taj slice Berdych po paraleli napasti ne može. Dobru dijagonalu Stan može vratiti novim slajsom. Slabiju dijagonalu može napasti jakim BHima pod dobrim uglom. U tim BH-BH razmjenama je jači. Istu razmjenu može dosta lakše prekinuti BH paralelom. Ako Berdych okrene na paralelu, Stanov FH u prazan teren po dijagonali je prelagana opcija. Ne treba zaboraviti da je tim FHom po dijagonali osvojio AO. Nije žmirio i udarao vinere, nego je FH dijagonalama slomio i Novaka i Berdycha i Rafu. Što bi Berdych bio izuzetak u tim razmjenama FH-FH?

Dominacija, daj Čipeta

Pričat će o ovim stvarima i na SKYu sigurno

http://www.sportingvideo.tv/20141109...45-939588.html

Comment

• Bice zajebano samo ako ova prevara od tenisera bude predala jer ne izgleda da je zdrav i onda Ferer uskoci, ovako mislim da ce Djokovic ili Cilic imati 3:0 odnosno 2:1, ako je tu Ferer nisam siguran da bi ga Cilic dobio, Berdiha i Vavrinku oce.
                    sigpic

Comment

• са оволико гемова може Стан да буде и први у групи?
                      sigpic

Comment

• Da sam na mestu Berdiha ja bih se llepo izvinio organizatorima i prepustio svoje mesto prvoj rezervi. On ionako ne moze da pobedi Cilica i Novaka. Bolje da ide sa devojkom u soping. Vec su pocele bozicne rasprodaje u Londonu.

Comment

• што да преда? има и за пораз по сто сома кеша...
                          sigpic

Comment

• Nadam se da ce Cilic i Novak pocistiti ovu bruku od tenisera trenutno, da se sto pre resi ovaj turnir od njega. Wawrinka ima lepe sanse za finalu, moze da pobjedi oba protivnika iz druge grupe.
                            OVAKO

Comment

• Vavrinka da pobijedi Federera, ne zajebavaj Stefko Nisikoriju isto nista ne moze, mogao bi Mareja definitivno.
                              sigpic

Comment

• Mozda Federer ne, ali Nisikori moze. Kei ima probleme sa servom, a ovaj jako dobro servira. Mislim da je tu Vavrinka favorit. Ima on neke sanse i sa Federera, ali to su male sanse svakako.
                                OVAKO

Comment

Working...
                                X