Announcement

Collapse
No announcement yet.

Shanghai Rolex Masters {06-12 oktobar, 2014}

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ништа! остаје нам да молимо бога да нам Федерер не запада у жреб или да буде ту Марин Чилић да помогне.. тешко да ће Федерера убацивати у Рафину половину, мада би било за њега можда и добро пошто Рафа није у форми да побољша скор...

е сада има и да дрхтимо да ли ће Ноле сачувати Но.1 за ову годину јер Федерер сада има реалне шансе..
    Last edited by Žika; 11-10-14, 18:12.
    sigpic

Comment

• Polako Ziko. Ajde da Federer prvo pobijedi Simona.

Comment

• Nadam se da ce Gilles imati bolji return od Novaka danas
        Salu na stranu Federerovci, odlican vam je igrac danas bio, bez sansi na Novakovom reketu ovoga puta.
        Similis simili gaudet

Comment

• http://www.b92.net/sport/tenis/vesti...&nav_id=910455

Đoković: Savršen meč Federera
          Izvor. B92, Tanjug
          Najbolji svetski teniser Novak Đoković rekao je posle poraza od Rodžera Federera u polufinalu Mastersa u Šangaju da je Švajcarac igrao odlično.

Đoković je dodao da je njegovom rivalu sve polazilo za rukom.

"On je uspeo da odigra sve što je zamislio, bio je to savršen meč Federera. Nisam je bio tako loš. Jednostavno, igrao je zaista sjajno od početka do kraja", rekao je Đoković novinarima posle meča u Šangaju.

http://www.b92.net/sport/tenis/vesti...&nav_id=910447

Rodžer: Sve je funkcionisalo
          Izvor. B92
          Rodžer Federer bio je prezadovoljan svojom igrom u polufinalu turnira Masters serije u Šangaju.

Švajcarac je priznao da je odigrao gotovo savršen meč, da mu je svaki segment igra odlično funkcionisao i dodao da očekuje pobedu i u finalu.

„Veoma sam zadovoljan kako sam odigrao meč. Pokušao sam da što češće izlazim na mrežu, da skraćujem poene. Nekoliko puta sam izašao na mrežu i odmah nakon riterna. A, kada funkcioniše, agresivni tenis je najbolji. Ja sam oduvek uživao u tome. Danas je sve funkcionisalo, od servisa, preko voleja do riterna, kao i kretanje. Neverovatno sam zadovoljan.“

--

Apsolutno se slazem da je agresivni tenis najbolji, kad funkcionise
          Last edited by NI; 11-10-14, 19:30.

Comment

• Ок, увежбао се на Нолету, сада чекамо да видимо како то да функционише са Рафом? / ако Рафа уопште буде хтео да настави каријеру/
            sigpic

Comment

• Originally posted by shminka View Post
              Ostaje pitanje za neke kako Novak igra kad igra dobro, kako kad igra odlično...a onda i vrhunski, ako igra loše kad je omjer vinera i grešaka +10
              Igra nije bila toliko losa. Odredjeni segmenti su skripali. Ritern na drugi servis, tu vec poodavno ima opasan problem sa tajmingom tako da mislim da mu vise odgovara kada protivnik na bitan poen pogodi prvi. Morao je malo dublje da igra i onda Joza ne bi mogao da bude bas toliko agresivan. Sve u svemu solidan mec Novaka ali moze to BOLJE I PAMETNIJE.
              Federeru svaka cast pokazao je jos jednom ko je OTAC ove igre. Cak mislim da je u pojedinim momentima i preterivao sto se tice agresivnosti, ali to je sve deo taktike.

I da zaboravih NI ono pod 6 je majka svih teorija, teorema i analiza. To je jednostavno tako, to je konstanta, teorema, cinjenica. FAKAT. Sve ostalo je nepotrebno.
              Last edited by Sandugp; 12-10-14, 01:29.
              sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
              Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Originally posted by shminka View Post
                Ostaje pitanje za neke kako Novak igra kad igra dobro, kako kad igra odlično...a onda i vrhunski, ako igra loše kad je omjer vinera i grešaka +10
                Kada ovako izgubi nije sve do protivnika. Roger je imao pravu taktiku, ali ona je rizicna i kada dodje pad u toku gema ili meca protivnik to treba da iskoristi. Ali ovaj protivnik to nije jer nije rizikovao kada je trebao, na jedvite jade je osvajao svoje servise, igrao pasivno i plitko i Roger koji je super agresivno i ljepo odigrao to iskoristio.

Comment

• FH je bolji na tvrdoj podlozi, ima malo više vremena za namjestiti se, pravilan odskok, a spin djeluje bolje nego na travi...i ovdje se od V kombinacije, baš kao i u Sinsinatiju, gotovo nemoguće odbraniti...ishod izlazaka na mrežu u mnogome zavisi od prilaznog udarca...BH slajs je najčešći prilaz...Novak je i ovdje prolazio vrlo lako svaki koji je putovao dugo i imao visinu...idealni prilazi su plitki slice udarci, jer se protivniku suzi teren...mora se kretati u stranu, a i naprijed...mora dići lopticu i ona ide pravo na reket za volej...tu lijeka nema, pogotovo ako još slice ide po dijagonali, pa se na paraleli još mora mijenjati i smijer loptici...Rafa bi FHom to lagano prošao, ali BHom je baš teško...

Vidjeli smo na drugu BP kod 3-1 u drugom setu kakav udarac se mora odigrati da se prodje...a čak je i taj prilaz bio predug, da je bio nešto kraći...teško bi se došlo do poena

Pitanje je ko bi dobio i na ovakvoj podlozi da se meč igrao u 5. setova...gotovo je sigurno da bismo nakon 2-0 otišli u 5. set

forum je idalje u fantastičnom stanju
                  Last edited by shminka; 12-10-14, 09:24.

Comment

• FH je bolji na tvrdoj podlozi, ima malo više vremena za namjestiti se, pravilan odskok, a spin djeluje bolje nego na travi...i ovdje se od V kombinacije, baš kao i u Sinsinatiju, gotovo nemoguće odbraniti...ishod izlazaka na mrežu u mnogome zavisi od prilaznog udarca...BH slajs je najčešći prilaz...Novak je i ovdje prolazio vrlo lako svaki koji je putovao dugo i imao visinu...idealni prilazi su plitki slice udarci, jer se protivniku suzi teren...mora se kretati u stranu, a i naprijed...mora dići lopticu i ona ide pravo na reket za volej...tu lijeka nema, pogotovo ako još slice ide po dijagonali, pa se na paraleli još mora mijenjati i smijer loptici...Rafa bi FHom to lagano prošao, ali BHom je baš teško...

Vidjeli smo na drugu BP kod 3-1 u drugom setu kakav udarac se mora odigrati da se prodje...a čak je i taj prilaz bio predug, da je bio nešto kraći...teško bi se došlo do poena

Comment

• Mnogo greši Fed.
                      Federer, O'Sullivan, Schumacher, Armstrong!

Comment

• Ne mogu da podnesem jos jedan poraz u finalu, a to ce se desiti

Sent from my HTC, posto mi se moze
                        http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                        with experience.

Comment

• Ajmo!

Comment

• E Simon, sad si našao da se samoubiješ
                            * Victory makes you happy, failure makes you stronger!
                            * Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
                            NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion

Comment

• E, tako, sad je već bolje. Mogao bi Fed još jedan brejk, dok je Simon još pod utiskom i izgubljen.

Comment

• Kakva je Novak inspiracija
                                Užasan tenis

Poslato sa HTC Desire 500, zato što se šefici može...
                                sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                                But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

Working...
                                X