Uh bre, nisam cuo Viskovicev glas mesecima. Imam osecaj da ceNole da unakazi Thiema, lose se brani Dominik
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Shanghai Rolex Masters {06-12 oktobar, 2014}
Collapse
X
-
Originally posted by prskaj View Post
Postiras mi situacije kada Nadal PRICAO sa sudijama. Protiv Soderlinga na W je bio u pravo, glupi Paskal mu je oduzeo poen a trebao je da se preigra. I protiv Berdiha u Londonu isto je bio u pravo. Ja govorim o DRANJE prema sudijama kao psihopat, nesto sto je uradio Wawrinka, pa cak se i zakanio sudiju, mislim kako uopste mozes da uporedis Nadala i Wawrinkino ponasanje na AO.
Edit: ahahaha ovo protiv Rodicka nisam primetio, poludeo je skroz pa se lupio u butine hahahLast edited by Stefan-kobe; 08-10-14, 11:06.OVAKO
Comment
-
Originally posted by Stefan-kobe View PostOmg
Postiras mi situacije kada Nadal PRICAO sa sudijama. Protiv Soderlinga na W je bio u pravo, glupi Paskal mu je oduzeo poen a trebao je da se preigra. I protiv Berdiha u Londonu isto je bio u pravo. Ja govorim o DRANJE prema sudijama kao psihopat, nesto sto je uradio Wawrinka, pa cak se i zakanio sudiju, mislim kako uopste mozes da uporedis Nadala i Wawrinkino ponasanje na AO.It's not who you are underneath, it's what you do that defines you
Comment
-
Originally posted by prskaj View PostGde sam ja to poredio Nadala i Wawrinku, niti sam pominjao dranje. Ti si me pitao gde se to Nadal dere, nisam znao da bukvalno mislis kao neka zena iz spanske serije. Mada meni ti Spanci kad krenu da lelecu to mi je gore dranje nego plac malog deteta.Dayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
Originally posted by prskaj View PostGde sam ja to poredio Nadala i Wawrinku, niti sam pominjao dranje. Ti si me pitao gde se to Nadal dere, nisam znao da bukvalno mislis kao neka zena iz spanske serije. Mada meni ti Spanci kad krenu da lelecu to mi je gore dranje nego plac malog deteta.
Wawrinka me zato iznervirao, mislio da Nadal lazira povredu i poceo da se dere na Ramosa (mislim da je on sudio).
Nebitno to ajde, da batalimo.
Nego sta se Novak zajebava bre?OVAKO
Comment
-
Originally posted by Stefan-kobe View PostDimitrov je sramota za tenisa, on posle W-a ne igra nista. Morace da promeni Rasida, jer ovako ne ide uopste.
Kei mrtav umoran, vidi se iz aviona da to nije to.
StanSjajni GS sampion
Donekle Stana, jer njemu je samo na pameti DC.
Comment
-
Originally posted by NI View PostNe razumijem Dimitrova.
A za Dimitrova nemam rijeci, kad treba da najvise grize on pravi ovakve gluposti. Za Keija mi je zao, ne zbog poraza nego sto ga muce povrede. Ako uspe da sredi to u skorije vreme, onda nebo je granica.OVAKO
Comment
-
Originally posted by NI View PostNe razumijem Dimitrova.
poleteo posle dobro odigrane trave, zapao u svojevrsnu krizu, ali ne brinem za njega, ima jos puno vremena i prostora za napredak...
Comment
-
Kako se kreta DjokovicMaestralno!!!!
Al zato ne moze da napravi brejkLast edited by Stefan-kobe; 08-10-14, 11:31.OVAKO
Comment
Comment