Announcement

Collapse
No announcement yet.

ABA Liga 2014/15

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by SinisaKun View Post
    artmsted, sehovic, pavlovic, mavan, marjanovic idealnih pet

a jokara mvp lagano nema mjesta
    Jel to zvanicno od strane lige ili neka tvoja procjena?

Nerealno je da partizan ima 2 igraca a zavrsio je 4 na tabeli , a da jedna Zvezda ima 1 igraca li Cedevita nijednog....

Comment

• Stvarno sramota da jedna institucija sa dva kupa ima samo jednog igraca.

Comment

• Znači Partizan sa duplo jačom ekipom igrao i ovu sezonu, a sve se nema para :-)

Comment

• Originally posted by Overlord View Post

Nerealno je da partizan ima 2 igraca a zavrsio je 4 na tabeli , a da jedna Zvezda ima 1 igraca li Cedevita nijednog....

aba liga objavila, ai svi sportski mediji vec do sada
          Atletico Madrid, KK Partizan, Boston Celtics

Ako te privuce lepotom i zbuni inteligencijom, na pravom si putu da izgubis glavu

Comment

• Zato sto je Zvezda pre svega TIM.
            www.facebook.com/MilanVesti sigpic

Comment

• Miljenovic?
              Originally posted by Casiraghi
              Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
              Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
              Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Ma sta ima veze,bitno je da ih eliminisemo lagano u polufinalu,pa nek pricaju sta im je milo Mi u EL ,a oni

Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
                sigpic

Comment

• Originally posted by Overlord View Post

Jokic je statisticki bio najkonstantniji celu sezonu, nijedan igrac iz Partizana i Zvezde nije bio dovoljno konstantan iz razlicitih razloga.Da je neko bio malo konstantniji iz timova koji su ispred Mege, verovatno bi taj igrac poneo titulu MVP-a.U Zvezdinom slucaju Bobi je neki put manje neki put vise igrao ali nisu ga puno trosili zbog Evrolige.U Partizanu je malo drugacije, jer nije bilo evropskih meceva ali se isto drugacije raspodeljivala minutaza.Mislim da je Jokic bio najvise puta izabran kao MVP.

Ovo je vec malo bilo subjektivno za najbolju petorku posto je to bila kombinacija glasova trenera i navijaca.Neki su dobili mesto zbog starih usluga, imena itd.Jokic je imao bolju sezonu od Macvana i ako cemo da gledamo petorku na osnovu ucinka u sezoni trebalo bi da bude za njega mesta u startnoj postavi.Ovde nije stvar ko je bolji igrac trenutno, nego kakvu je sezonu imao i mislim da bi Kalinic bez obzira sto je Sasa kompletniji i bolji igrac(ipak je primecena njegova nezainteresovanost u par meceva) trebao da se nadje ispred Sase.Po meni jedino Marjanovic i Sehovic zasluzuju da se nadju u najboljoj petorci ako cemo da gledamo njihov ucinak u tekucoj sezoni.Jokic, Miljenovic i Kalinic bi bila preostala trojica, ali ponavljam to ne znaci da njih smatram da su najkvalitetnija resenja na tim pozicijama.

Originally posted by forum1nick View Post
                  Znači Partizan sa duplo jačom ekipom igrao i ovu sezonu, a sve se nema para :-)
                  Zasto se ovakve provokacije ne brisu?

Comment

• Нису намерне.
                    Arise, Serbia!
                    You fell asleep long ago,
                    And have lain in the dark.
                    Now wake up
                    And rouse the Serbs!

sigpic

Comment

• A ovakav post koji treba da bude odgovor na dešavanja iz ove sezone nije provokacija!?

Originally posted by Princara View Post
                      Stvarno sramota da jedna institucija sa dva kupa ima samo jednog igraca.
                      Ne bih komentarisao uopšte ali morao sam jer se neki toliko opterećuju bezazlenim peckanjem, da se tako izrazim...
                      IO NON RUBO IL CAMPIONATO
                      ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
                      C'E SOLO L'INTER

Comment

• Sta sam slagao? Ocigledno su Cedevita i Czt dve institucije koje se pisu velikim slovom u odnosu na mali partizan, bar tako izgleda u prvom postu na ovoj strani. A sta tek reci o Duki provokatoru i ovom nicku1 kome svaki post provokacija vezana za Partizan. Pravda za Princonia!

Comment

• Ja nisam ni skontao da je lik napisao partizan malim slovima.

Duka je zlatan naspram tog pametnjakovica.
                          Last edited by Ricma; 03-04-15, 13:54.

Comment

• Kakve veze ima veličina kluba sa izborom petorke lige za ovu sezonu???

Pavlović, Mačvan i Bobi su stavljeni na ime.

Ovo je realnost: Miljenović, Armsted, Šehović, Bilan, Jokić

Comment

• pravda za Sobina

Ako te privuce lepotom i zbuni inteligencijom, na pravom si putu da izgubis glavu

Comment

• I kakav crni Jokic nemojte me zezati, pa lik x puta stoji na 5 metara od kosa a bekovi mu grade centre, a kada se uzmu u obzir napredne analize (one prema broju poseda) statisticki nije ni medju prvih 10. Negdje sam prije par dana procitao taj tekst ne mogu ga sada pronaci, lik u par tih kategorija nije ni medju 20 najboljih.

Armsted, sehovic za 3 stvarno ne znam, Macvan i i za centra se ne mogu isto odluciti ali stavio bih Sobina

Comment

Working...
                                X