Announcement

Collapse
No announcement yet.

ABA Liga 2014/15

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by The Avetinja View Post
    Planinic je bio sve osim centra, odigrao uzasnu utakmicu. Bacanje za 2, 4/8 ?! Momak koji je namanje pokazao u ovoj sezoni. Subotic je vise pomagao trojkasima nego bio ispod kosa. Tim bez pravog centra je isto stan bez terase. Kod vas mi se svidja sto dajete priliku mladima. Rikic matelne nije ni dobijao priliku tokom sezone, ne znam ali u nekim dijelovima igre Rikic ima prednost. Da imamo boljeg trenera, sve bi to bilo bolje. Znalo bi se ko je Centar a ko Plej.
    Heh ma nisam navijač Cedevite,samo sam lepo iskoristio kvotu na Bilana over i Cedevitu,a i još nisam sreo navijača Cedevite,osim radnika firme
    A što se tiče centra tu si u pravu,Planinić je dobar za najviše 10-tak minuta za ozbiljne ekipe,pa sjećam se njega nije mogo biti dominantan ni u onoj raspaloj Ciboni koja je imala samo 2 kvalitetna igrača,a jbg sad je kasno,nije valjda da Jovović nije htio dovest još nekog igrača A tko zna možda baš Planinić proigra u ove zadnje 3,4 tekme,iako ako izgubite od Partizana teško da ćete moći protiv Zvezde,a protiv Cedevite se može igrati i pogotovo uz prednost domaćeg terena....

Comment

• Izvini onda.
      Planinic je bas promasaj. Znas kako, dosta je u svemu tome igrala igra plasman Cibone nakon F4, i samim time kupili ga. Sto se tice danasnjeg meca, da nam nije bilo Savovica i Sehovica, bilo bi preko 20 razlike. Sad nam dolazi Partizan. Tu treba svasta ocekivati.
      Sve u svemu, bice fasta za vikend.

Comment

• Comment

• Grčevita borba da se izbjegne Crvena Zvezda u polufinalu :-)

Comment

• Originally posted by forum1nick View Post
            Grčevita borba da se izbjegne Crvena Zvezda u polufinalu :-)
            Puno ti hvala, zbog takvih kao sto si ti nije mi krivo sto smo izgubili od Buducnosti i idemo na zvezdu u polufinalu,

Comment

• Jedan srpski klub ce da izvisi za Evoligu.

Aupickumaterinu

O onoj kradji za trojku da ne pricam, jedan tim koji nema kosarkasku publiku ce da igra Evroligu pred polupraznim tribinama.Tuga...
              Last edited by Ricma; 22-03-15, 20:15.

Comment

• aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
                idemoooooooooooooooooooooooooooooooo breeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!

ROOOKKKKKKKKAAAAAAAAAJ!!!

PODGORIČKA BUDUĆNOST!!!

Comment

• Bez ljutnje, ali ovaj Partizan nema nikakvu igru i za klasu su ispod Buducnosti.
                  sigpic

Comment

• Good job Admini

Elem, da malo ozbiljimo temu.
                    Realno vi treba te da žalite zbog povrede Mačvana, 5 ličnih Palvovića i kapitena. A nikakve sudije vam nisu oduzeli pobjedu. A šta treba da pričamo da jedan momak što trenira košarku 10-15 godine puca slobodna bacanja 15/4(ako se ne varam). Pa ja bih ubačio više.
                    Partizan odigrao po meni odličnu partiju i bili su tokom meča bolji i imali su želju ali povrede i isklučenja su vas koštale pobjede, a ne sudije. A da nije bilo toga, lagano bi nas pobjedili.

Comment

• Originally posted by Black Mamba 24 View Post
                      Bez ljutnje, ali ovaj Partizan nema nikakvu igru i za klasu su ispod Buducnosti.

Partizan je za klasu ispod timova kao sto su Makabi i Panatenaikosa, ne provaljuj se i ne budi smesan.Jedino su jaci na centarskoj poziciji, a generalno su obe ekipe tu negde samo Partizan pravi razliku na klupi.Bili bi jaci i na poziciji pleja da nije dosao Akojon.Da su oni klasu iznad imali bi prednost od barem 7 poena u zavrsnici, a ne toliko zaostajali i preokrenuli zahvaljujuci tome sto su se glavni igraci Partizana izasli zbog pete licne greske.Uz to je dva puta lopta kurvinski izlazila iz kosa i na jedno polaganje Milutinova je mislim Planinic skinuo loptu iz reketa sto je prema pravilima dozvoljeno.Moglo bi se reci da bi Partizan (mozda) bio za klasu slabiji da nisu dosli Pavlovic, Macvan i Akojon u toku sezone kao i da je Milosavljevic zapalio iz Partizana.Bez te cetvorice i jesu za klasu slabiji.

Originally posted by The Avetinja View Post
                      Good job Admini

Elem, da malo ozbiljimo temu.
                      Realno vi treba te da žalite zbog povrede Mačvana, 5 ličnih Palvovića i kapitena. A nikakve sudije vam nisu oduzeli pobjedu. A šta treba da pričamo da jedan momak što trenira košarku 10-15 godine puca slobodna bacanja 15/4(ako se ne varam). Pa ja bih ubačio više.
                      Partizan odigrao po meni odličnu partiju i bili su tokom meča bolji i imali su želju ali povrede i isklučenja su vas koštale pobjede, a ne sudije. A da nije bilo toga, lagano bi nas pobjedili.
                      Nije stvar da su sudije oduzele pobedu, nego sto su oduzeli sansu da Partizan da pobednicki kos.Za onakvo diranje mrezice se po pravilima ne priznaje kos i lopta se daje protivniku.Trojka nije trebala uopste da se prizna, a sudija je pokazao koliki je zapravo tezak pacijent.Taj video gde on vidi da se dirala mrezica i da je pored toga priznao trojku, treba postaviti svuda po elektronskim medijima cisto da svi vide koliki je sudija moron i koliki je to zapravo bio epic fail od odluke.Nazalost kosarka nije popularna kao fudbal, pa ce mali broj ljudi da vide ovo.To je po svakoj definiciji kradja i bitan faktor koji utice na pobednika i taj detalje je presudio.Jesu faulovi uticali da Buducnost preokrene kao i lezernost Pavlovica na plus 7 kada je pokusao da zakuca, sto se na kraju i ispostavili kao kljucnim detaljem jer da je postigao tu poene utakmica bi bila skoro pa gotova.Na kraju jesu zasrali za izgubljenim loptama, ali kao sto rekoh gore lopta je par puta izlazila iz kosa, sreca je u te 3 akcije Partizanu okrenula ledja.

Sledeca sezona je vrlo verovatno poslednja u kojoj ce da vazi ovakav format Evrolige, vec se pise za novi format od sezone 2016/2017, a tu nema ni Partizana/Zvezde niti bilo kog kluba iz ex-yu.Mozda cak i ta liga bude zatvorena, vec neko vreme se raspravlja o tome.Cinjenica je da evropska kosarka zeli da kopira model NBA, sto ce najvise da ide na nasu stetu zato sto tu nas nema i u najboljem slucaju cemo igrati evropsku ''B'' ligu gde naravno nece da bude elitnih evroligasa.U svakom slucaju ne pise nam se dobro, a ovo je vrlo verovatno bila poslednja prilika gde ce Partizan i Zvezda da igraju Evroligu sto se sada nece desiti posto se ukrstaju u polufinalu.A i ja sam kao i pre dve godine kada se znalo da samo dve ekipe najverovatnije igraju grupnu fazu Evrolige voleo da Partizan i Zvezda igraju zati sto bi oba kluba imala veliku posecenost sto nijedan klub iz regiona ne bi mogao da ispuni.Nema puno ljudi koji razmislja kao ja, draze mi je pre svega da budemo bolji od svih komsija u regionu(SER>Ex-Yu) pa tek potom od Zvezde.

Comment

• Fin tekst.
                        Nisam sada neki stručnjak za ta pravila, ali kako znam diranje mrežice kad lopta skakuće po obruču se ne priznaje i dava se lopta protivničkoj ekipi, kao što si i ti rekao al možda ima neki razlog što je proznao taj koš. E sad veliko je pitanje bi li dali trojku i kad bi dali bi li mogli zadržati taj nerješen ishod. Realno bez Mačvana, Pavlovića, kapitena i još bez centra koji pravi razliku, Partizan nebi izdržao taj produžetak(ako bi se igrao) ili onih nekoliko sekundi. Budućnost je imala tuto komletno postavu. Mi smo bili 25 kola drugi i da sada izgubimo drugu poziciju nebi bilo realno. Ovo je nekako najrealnije i lagano možete igrati sa Zvezdom. Onaj vaš novi Amerikanac, je bomba. Samo da se još malo uklopi u sistem i top. Al pitanje do kada ostaje, do kraja ligaških utakmica il do kraja F4.
                        U nekom dijelu teksta si napisao da je Pavlović dao ono zakucavanje. Pa Planinić je promašio 10tak slobodnoh bacanja, takođe i Šehović je imao sličnu situaciju. Da su oba samo lagano spustili loptu, dali bi koš, al eto adrenalin je bio jači. I malo je, priznaćeš glupo pričati o takvim situacijama, poput ne zakucavanja Pavlovića jer i mi smo imali takvih situacija, možda još gorih poput 10 promašenih slobodnih bacanja.

Comment

• Paricu, Partizan je sut za tri sluzio poprilicno dobro, dok su Crnogorci promasili 14 bacanja i opet 6 razlike. Pa Partizan nema pleja, jbt Dalo je kao neki amater od 15 godina sa basketa ispred zgrade pokupljen. Jesi li video njegovu reakciju u poslednjem napadu? Kad je zaustavio dribling pa promasio ceo kos? Jeste igrao samo taj jedan minut, ali to dovoljno govori izboru na poziciji pleja. Ovaj novi je klasnicni suter. Oni poslednjih pet minuta nisu odigrali dve normalne akcije, samo 1 na 1.
                          Ubacis 79 poena, a imas samo 11 asistencija u mecu, pametnom dosta.

Makabi i Panatu su tri klase iznad Partizana.
                          Meni je zao sto Srbija nece imati dva predstavnika u EL, ali braco moja nisu zasluzili. Gube od Zvezde uz malo srece 3:1.
                          Last edited by Black Mamba 24; 23-03-15, 12:04.
                          sigpic

Comment

• Nemoj da si skroman decko Krtola Dule, ti jesi strucnjak.

Comment

• Originally posted by Black Mamba 24 View Post
                              Paricu, Partizan je sut za tri sluzio poprilicno dobro, dok su Crnogorci promasili 14 bacanja i opet 6 razlike. Pa Partizan nema pleja, jbt Dalo je kao neki amater od 15 godina sa basketa ispred zgrade pokupljen. Jesi li video njegovu reakciju u poslednjem napadu? Kad je zaustavio dribling pa promasio ceo kos? Jeste igrao samo taj jedan minut, ali to dovoljno govori izboru na poziciji pleja. Ovaj novi je klasnicni suter. Oni poslednjih pet minuta nisu odigrali dve normalne akcije, samo 1 na 1.
                              Ubacis 79 poena, a imas samo 11 asistencija u mecu, pametnom dosta.

Makabi i Panatu su tri klase iznad Partizana.
                              Meni je zao sto Srbija nece imati dva predstavnika u EL, ali braco moja nisu zasluzili. Gube od Zvezde uz malo srece 3:1.
                              Auuu Mambara, pa gde si se uhvatio za Daloa i 6 razlike, totalno nebitni faktori. Buducnost nije mogla bacanje da pogodi pred svojom publikom, a Partizan nije mogao ni da ima bacanja u poslednja tri minuta. Kazu sudije da je i onaj Kukov zahvat nad Akojonom prijateljski bio, nema faula i zle namere.

Comment

• Originally posted by Princara View Post
                                Auuu Mambara, pa gde si se uhvatio za Daloa i 6 razlike, totalno nebitni faktori. Buducnost nije mogla bacanje da pogodi pred svojom publikom, a Partizan nije mogao ni da ima bacanja u poslednja tri minuta. Kazu sudije da je i onaj Kukov zahvat nad Akojonom prijateljski bio, nema faula i zle namere.
                                Sve je nekako 1 na 1, cak je i prevodjenje lopte nesigurno. Gledao sam nekoliko meceva u ABA ove sezone, mozda 5-6 ne racunajuci utakmice sa Zvezdom. I u svakom kao neko mucenje da sam gledao, bez obzira na ishod meca. Vrhunac je protiv Zadra u gostima. A mozda sam im i ja baksuz, jos nikad nisam pogodio Partizan u ABA ligi.
                                Veruj mi da nisam ni ja ostao hladnokrvan na sudijske greske, evo razloga tiket

Buducnost tokom cele sezone igra najbolje, uz Zvezdu.
                                Znas koliko je sati kad ja hvalim Zvezdu, a ne Partizan. To se mozda do sad i nije desilo.
                                Last edited by Black Mamba 24; 23-03-15, 12:32.
                                sigpic

Comment

Working...