Announcement

Collapse
No announcement yet.

ABA Liga 2014/15

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Kakva pobjeda Metalca, jedan razlike... Potpuno zasluzeno, svaka cast

Comment

• Kalina srpska životinja.
      Ljudi koliko snage ima ovaj čovjek to nije normalno.

Na stranu sve, Zvezda izgleda dosta umornije. ABA pobjede i dalje nisu upitne, ali su sve tanje i tanje. Ako Radonja nešto ne promjeni bojim se da bi mogli ući u standardne probleme na proljeće.

Comment

• Opustena igra Zvezde-kao jaci trening.
        Ovo im je trebalo da se relaksiraju, i pripreme za "one".
        Interesantno da je i Bobi imao par asistencija.

Spoiler
        Zabrinjava sto otvorene suteve slabo pogadjamo, cak i u ovako opustenoj utakmici, bez "moranja"
        * Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *

Comment

• Na trenutke je Barač izgledao smješno u napadu,kao da je zaboravio igrati,ali doće valjda to s vremenom,ali za 14 minuta skupio čak 12 skokova,od toga 5 napadačkih baš je dominatan u reketu,vjerujem da će biti ispred Bilana čim uhvati formu,čak bi rekao da nisu ništa lošiji centarski dvojac od Zirbesa i Bobia...
          I dobro da se sjetio Repeša uzeti takvog tipa igrača ,da je to napravio na početku sezone,sad bi bio u daleko boljoj situaciji(možda i u top16),ali i ovako ne vjerujem da će izgubiti to 3. mjesto,tim više što se vratio i Tomas,ali opet s Repešom nikad neznaš

Comment

• Originally posted by Batman View Post
            Koliko je Partizan imao pobeda u evrokupu? Jel Partizan dobra ili losa ekipa? Pogledaj Olimpiju u evrokupu, a pogledaj gde se nalaze u ABA ligi. Ne mozes na osnovu partija u evrokupu donositi zakljucak da li je neka ekipa dobra ili losa. Pojedine ekipe se ne trude puno oko evrokupa, pogotovo ako im se otvori put do finala ABA lige koje vodi u evroligu, kao sto je to slucaj bas sa ekipom Buducnosti ove godine.

Nemoj me shvatiti pogresno, meni se Cedevita mnogo svidja kao ekipa, najvise zbog toga jer imate skoro sve domace igrace, imate dobrog trenera, ali mislim da je ipak Buducnost bolja, opet ponavljam najvise zbog ova dva Amerikanca. Pogledaj kako igra Zadar ove godine, a kome pripada najvise zasluga za to? Pa Florensu (bez zelje da ponizim ostatak ekipe). Pogledaj Zvezdu, mislis li da bi oni ostvarili ovakave rezultate bez Vilijamsa? Mozda, ali u nekom drugom filmu. Da ne pricam o Krki koja ima Armsteda...

Ne kazem da sam u pravu, ali moje je misljenje takvo da je Buducnost trenutno opasniji protivnik od Cedevite, sto ne znaci da se to ne moze promeniti do plejofa, jer kao sto rekoh, ima jos 8 kola do kraja i jos 3 meseca do zavrsnice.

Meni je licno najvaznije kako ce proci Partizan, drugi me ne interesuju. Ali dobro, nije lose malo gledati potencijalne protivnike i videti od koga preti najveca opasnost.
            Evo da ne spamamo na Partizanovoj temi odgovorit ću ti ode

Nisam ja rekao da je Budućnost loša ekipa,samo si ih puno precijenio po meni,eto oni ove godine imaju samo skalp od Partizana od jačih ekipa,sve ostale teže utakmice su izgubili,Cedevita je dobila 3 puta u euroligi(od toga 2 put top16 ekipe),Zaragozu nedavno itd,ne vjerujem baš da tankiraju eurocup,nemaju zbog čega ,osim ak im je problem igrati 2 tekme u tjednu , nzm jesi gledao prvu tekmu međusobnu,Bilan ih je punio iz reketa,a čim bi ga udvojili odma bi pronašli samog čovjeka na trici,a gotovo svi osim Ukića iz vanjske linije su dosta dobri šuteri(osim Pilepića koji je vrhunski ) ,sad s Baračem i Tomasom postaju još opasnija ekipa,jednostavno Budućnost im leži kao ekipa i ako se Buducnost ne pojača,gotovo sigurno nemogu proći današnju Cedevitu,Cook i Reynolds su odlični igrači za ABA ligu,ali teško da su baš tolika prevaga.

Što se tiče Union Olimpije i Partizana,znaš i sam kakvo je bilo stanje s Partizanom početkom sezone,da su bili u istom sastavu ko i danas i bez ozljeda skupili bi sigurno duplo više pobjeda od Buducnosti u eurocupu,a Olimpija je bila i u ABA ligi na vrhu dok im je igrao Begić,čim je on otišao pali su skroz...

e i u vezi Zadra ja bi čak rekao da su tu podjednake zasluge i Sobinu i Reynoldsu,tj. nebi sigurno skupili ni pola pobjeda koje imaju bez jednog od njih,ali neka neće im ni oni pomoći ove godine da se opet ne vrate poraženi s Baldekina ( u mom gradu nema slađe pobjede neg kad se Zadrani dobiju )

uglavnom po meni Budućnost je najslabija ekipa koja će biti na playoffu,živi bili pa vidili
            Last edited by Mario Ancic; 19-01-15, 12:39.

Comment

• Ko god da naleti na Buducnost moze da racuna da je obezbedio Evroligu, ne mogu nikom oni da pariraju.I taj jedan ozbiljan mec koji su dobili je bio kad je Vujosevic odradjivao suspenziju.Uz to odaziv navijaca je blagoreceno katastrofalana tokom sezone kada onu njihovu malu dvoranu ne mogu da ispune, a ovo im je jedna od boljih sezona u istoriji kluba.Najvise ih je bilo protiv Cedevite tek malo preko 3000, a kapacitet je 4600.

Comment

• Kanađanin Brejdi Heslip novi je član košarkaškog kluba Igokea.
                Bice interesantno sta ce kod nas moci da pokaze kad ga Gagi uzme u "svoje rucice",posto Igokea gostuje Partizanu u subotu

Comment

• Ekipa Metalac Valjevo se ozbiljno pojačava

Lajonel Čalmers novi je košarkaš Metalca, prenosi sportski sajt Eurobasket.com. Čalmers igra na poziciji plejmejkera, visok je 183 cm i star 34 godine.

Izgleda da se Valjevčani na tome ne zaustavljaju.
                  Na utakmici protiv Olimpije viđen je krilni centar Ivan Marinković (21, 208), koji je do sada igrao u Crvenoj zvezdi, Partizanu, OKK Beogradu i skopskom MZT-u. Takođe, u Valjevu treniraju bek Bojan Bakić, kapiten Metalca u prošloj sezoni do povrede kolena koje je operisao, i centar Slavko Vraneš (31, 230), koji je ranije igrao u ovoj ekipi.

Comment

• trazio sam neke rezultate partizana i zvezde iz 2005 na sajtu aba lige, i umesto zvezdinih rezultata mi izbacuje rezultate fmp iliti reflexa ranije. Jel ima neko statistiku sa svih meceva iz sezone 2004-05 zvezde posto mi na njihovom sajtu izbacuje tek zvezdu od 2011 god.
                    Не постоји навијач Партизана који не зна Душкову епску реченицу: “Ми навијамо за Партизан пре свега зато што га волимо, а тек онда зато што је најбољи.”
                    Писао је и говорио чика Душко: “Партизан је добар. Толико добар да не морамо мрзети друге.” “Није увек лако, али је увек лепо навијати за Партизан.”“Ко је партизановац не треба му још много да би био срећан.” “Децо, водите рачуна како се понашате на Југу. Нисте у школи.”

Comment

• Evo ti : http://www.abaliga.com/n52/League/Calendar

Comment

• Originally posted by cleoo View Post
                        trazio sam neke rezultate partizana i zvezde iz 2005 na sajtu aba lige, i umesto zvezdinih rezultata mi izbacuje rezultate fmp iliti reflexa ranije. Jel ima neko statistiku sa svih meceva iz sezone 2004-05 zvezde posto mi na njihovom sajtu izbacuje tek zvezdu od 2011 god.
                        Phahahah od Tegeltije fore skupljas ... Znaci gledao juce neku reprizu Tegija posle dugo vremena, i lik se i dalje rasparavlja sa istim likovima o Zvezdi i zvezdi telekom

Comment

• Ljudi se sprdaju sa covekom koji uvek govori istinu, BALKAN

Comment

• Epilog incidenata u "Morači"

Comment

• MegaLeks pobedjuje Buducnost, vrlo ubedljivo
                              Ovo je odlicna pobeda za nasu kosarku- 96:84 na kraju
                              Musli, potpuno stasao, igra rastereceno i glavni igrac sa 25 poena, Keselj dodao 18 i D.Nikolic 16.
                              Skoro celu 4/4 igrali su bez Jokica/5 licnih/, pa to daje jos veci znacaj ovoj pobedi.
                              Bravo za"obdaniste"

Comment

• Dragocena pobeda za Igokeu, protiv Olimpije.
                                Velika energija u igri, kao i od trenera Lukajica, uz sjajnog novajliju Heslipa /32 poena/ su odlucili u korist domacina.

Comment

Working...
                                X