Announcement

Collapse
No announcement yet.

ABA Liga 2014/15

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Koji ti je? Sto se ti nerviras zbog toga???

Inace, Sasu biju a sudije nista ne sviraju.

Comment

• Partizan sve sto je imao prethodnih godina kao sampion vise nema, evo npr. dobru selekciju suta.
      Da li je moguce sa Pavlovicem, Macvanom i Milosavljevicem izgubiti od Zadra kome su igrali petu licnu dobijali u trecoj cetvrtini, sudjenje je bilo sasvim ok, samo je sporan onaj kos posle bacanja Zadra.
      sigpic

Comment

• Nerviram se jer mi se gleda sport a ne rvanje jebotee

Comment

• Aha... zato.

Comment

• Mogao je Andric biti junak,steta.Sada sledi prelep mec za gledanje..
            Originally posted by Casiraghi
            Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
            Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
            Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Nenad Miljenovic-Srpski Rondo!Odusevljava me...
              Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
              Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
              Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Bitna pobjeda Cedevite ,gađali trojku 12/15

Popratio sam dosta tekmi i ove i prošlih sezona al dugo nisam vidio ovakvog odličnog šutera ko Pilepića(naravno u regionalnoj ligi ),praktički ako mu ostaviš bar malo slobodnog prostora neće taj mašiti trojku,ima nestvarnih 16/21 trojku u euroligi zadnja 3 susreta,inače 55 % euroliga i 52% Aba za 3 i danas pogodio 3 vrlo bitne trojke iz isto toliko pokušaja,njegov problem je što je jedino dobar u tome,inače nebi ni igrao u klubu kao Cedevita

Comment

• Koja rutina, Kalina nije ni ulazio,Bobi ni ne mora do kraja,mali Rebic da igra celo drugo ako treba..al opet shvatiti ozb.2 pol.ipak je kosarka to
                  sigpic

Comment

• Cestitke Metalcu na pobedi nad |Solnokom
                    Majstorovic je imao u toku igre sve promasaje za trojku, da bi na kraju pogodio 2 i doneo pobedu Metalcu
                    Sada Metalac ima 4 utakmice na svom terenu, i sansu da popravi plasman-trenutno sa 6/9 je sa Krkom i Solnokom na deobi devetog mesta.
                    * Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *

Comment

• Miljenovic proglasen za MVP kola, sa indeksom 33/16 poena, 11 as. i 9 skokova/.
                      Musli se odlicno snasao u prvoj utakmici za Megu, i drugi je sa indeksom 32/ 26 poena i 5 skokova/, a ujedno je i najefikasniji igrac kola kola
                      * Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *

Comment

• Originally posted by jovan View Post
                        Miljenovic proglasen za MVP kola, sa indeksom 33/16 poena, 11 as. i 9 skokova/.
                        Musli se odlicno snasao u prvoj utakmici za Megu, i drugi je sa indeksom 32/ 26 poena i 5 skokova/, a ujedno je i najefikasniji igrac kola kola
                        Meni je malo glupo proglasiti MVP kola iz poražene ekipe,al ajde ni prva ni zadnja glupa odluka iz Abe,inače Cedevita potpisala Stanka Barača,očito shvatio Repeša da ne može mjenjat Bilana s klincima,samo je pitanje u kakvoj je stanju Barač,jer nije igrao godinu dana.

Comment

• Cedeviti fali Amerikanac jedan uz Baraca da bi bila legitmni kandidat za titulu.
                          sigpic

Comment

• Da,fali im pravi play,još ne vjerujem da su onome trutini Ukiću platitili 400 000 eura po sezoni,a on je užasan,vanjski šut nikakav,floter još gori,bolje je igrao ko 16godišnji klinac u Splitu još čitam da je najplaćeniji igrač Abe,vrhunski pogodak od Repeše

A i s ovim rosterom pogotovo s Baračem,vjerujem da su favoriti protiv Buducnosti,a to im treba biti jedino bitno,da sačuvaju to 3. mjesto.

Comment

• Ja sam jos prosle godine govorio kako je Ukic mnogo precenjen igrac. Igrao sve po jakim klubovima a nigde nije pruzio ono sto se od njega ocekivalo. Ako stvarno ima platu od 400 000, onda su to komotno bacene pare. Vise od 150 000 mu ne bih dao.

Sve zavisi u kakvom je stanju Barac, mada i ja mislim a ste favorit protiv Buducnosti. Bilan i Barac bi im pravili decu ispod kosa.
                              sigpic

Comment

• Originally posted by colke995 View Post
                                Ja sam jos prosle godine govorio kako je Ukic mnogo precenjen igrac. Igrao sve po jakim klubovima a nigde nije pruzio ono sto se od njega ocekivalo. Ako stvarno ima platu od 400 000, onda su to komotno bacene pare. Vise od 150 000 mu ne bih dao.

Sve zavisi u kakvom je stanju Barac, mada i ja mislim a ste favorit protiv Buducnosti. Bilan i Barac bi im pravili decu ispod kosa.
                                Kad ga Repeša vodi sa sobom po belom svijetu,iako je igrao jedno vrijeme dosta dobro,ali u zadnje vrijeme igra za k....
                                I ja to nekako mislim da će Budućnost imat velikih problema s Cedevitom ,ako se ne pojačaju do playoffa,pogotovo na centarskoj poziciji...

e i da nisam navijač Cedevite,moj klub preživljava jedva u slaboj hrvatkoj ligi pri sredini,iako je prije 30 tak godina osvojio naslov Jugoslavije,al eto nema toga šta naši ljudi nemogu sjebat,Cedevitu volim pogledati,simpatičan su mi klubić,pogotovo što se ne financira našim novcima,i nisu ulupani silni propali novci ko u susjednom im klubu

Comment

Working...
                                X