Announcement

Collapse
No announcement yet.

ABA Liga 2014/15

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by MareLFC View Post
    Jenkins je bolji.
    Jankins los, veoma los.

Anderson je bio igrac.
    sigpic

Comment

• Anderson je najbolji crnac koji je igrao u ABA ligi, to gde je on igrao sve posle Cibone dovoljno govori o njegovim kvalitetima.A i vec tada je bio najbolji igrac Cibone, jedini kojeg Partizan nije mogao da zaustavi u finalu 2009 i jedina svetla tacka u porazenoj ekipi.I Markus i Bo sada mogu samo da sanjaju da ce da predju preko bare i da igraju za nekog NBA ligasa.

Comment

• A zaboravih Andersona izvinjavam se,moja greska,ali i Wilijams uz Bo-a spada u 5 najboljih sigurno
        Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Ne bih ja tu zaboravio ni Jamont-a Gordon-a,a ni Milt-a Palacio-a. Cummings isto bio bas dobar po meni. Mislim da liga nikad nije imala ovakvog asistenta, ali nije uopste neki suter, kao ni defanzivac. Bas bas previse mu oscilira sut i to ne jednoj, dve utakmice, nego vec je na 5,6 bio bas ocajan sa procentima.
          sigpic

Comment

• Tarence Kinsey. Ende
            sigpic

Comment

• Nikola Pekovic, Sasa Pavlovic. Najbolji "stranci"

Comment

• Dobro, nisu oni stranci za ABA ligu.
                Ali svakako su najbolji kosarkasi koji su igrali ovu ligu.
                sigpic

Comment

• Ma to sve boranija. Zna se ko je najjaci nigga koji je igrao na ovim prostorima, zove se Fredi Haus. Cao, cao

Comment

• Fejlovao sam

Comment

• Tarence Kinsey. Tacka

Comment

• Originally posted by Black Mamba 24 View Post
                        Jankins los, veoma los.

Anderson je bio igrac.
                        Meni je bolji od Wilijamsa
                        Originally posted by Casiraghi
                        Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
                        Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
                        Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Konacno da se ovakva Aba preispita
                          Kraj regionalne lige: FIBA ispituje legitimitet ABA lige, KSS razmatra i istupanje.

Radovan Lorbek, prvi čovek regionalne košarkaške ABA lige, dobio je upozoravajuće pismo generalnog sekretara FIBA Evrope Kamila Novaka i generalnog sekretara FIBA Patrika Baumana, u kojem traže legitimitet ABA lige, koja po njihovim tumačenjima više ne može da funkcioniše na dosadašnji način!

Traži se hitan odgovor do 18. decembra
                          izvor:Kurir
                          * Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *

Comment

• Aba ligi jeate dosta opao kvalitet, ali kada bi se vratili srpskoj ligi, pa to bi bilo direktno bacanje srpskih klubova u ambis.

Comment

• Uglavnom su pad zabelezili kosarkaske institucije poput Cibone i Olimpije koje su obe upale u finansijsku dubiozu i pre par godina jesu bile jace, mada ABA liga po meni nikad nije bila slabija kao ove godine.A i ove novije ekipe koje su upale kvalitetom spadaju u donji deo tabele, velika je greska sto broj ucesnika nisu smanili na 12 nego je i dalje 14.To sto su sa 3 smanjili na 2 je nekim timovima onemogucilo da dovedu pojacanja za Evroligu.Da Partizan nije igrao regionalnu ligu cisto sumnjam da bi u Duletovom trecem mandatu zabelezio toliko uspeha u Evroligi.

Comment

• Kakvo je bre ovo sudjenjeee????????? Sramota kako kradu za Zadrane
                                Evo kompezacija
                                Last edited by Cassius Clay; 13-12-14, 19:26.

Comment

Working...
                                X