Announcement

Collapse
No announcement yet.

ABA Liga 2014/15

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by duka79 View Post
    lazic ipak dokazao i veceras da je veoma bitan igrac u zvezdi ma koliko ga neki osporavali
    Pre bih rekao da je Lazic pokazao kolika smo mi kanta trenutno od ekipe. Da ste igrali punim gasom skoro celu utakmicu, bilo bi bez problema 25+ razlike
    Dayman (a-a-ah...)
    Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
    Champion of the sun (a-a-ah...)
    You're a master of karate and friendship
    For everyone

Comment

Originally posted by Mr. Wolf View Post
      Pre bih rekao da je Lazic pokazao kolika smo mi kanta trenutno od ekipe. Da ste igrali punim gasom skoro celu utakmicu, bilo bi bez problema 25+ razlike
      Lazic to pokazuje kroz citavu sezonu koliko je vrjedan igrac ne samo protiv vas...niste vi toliko losi kad se vrati Pavlivic i Mirosavljevic bice to dosta dobra ekipa

Comment

Uopste ne razumijem ovu Buducnost..Oni imaju 9-1 a u Evrokupu ne znaju dje je lijevo To moze da znaci ili da kuliraju EK pa su sve dali na ABU ili su cudni,pa ni oni sami ne znaju otkud im 9-1

Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
        sigpic

Comment

Slaba konkurencija u ABA ligi, a dosta jaca u Evrokupu.Uostalom konferencija u kojoj se nalaze ABA ligasi je dosta jaca nego ta ''Zapadna''.Buducnost uz to ima malo tezu grupu od Partizana, ti timovi dolaze iz Turske, Rusije i Grcke koje su jace od ABA lige.Proci ce najverovatnije kao cetvrti, a verovatno ce i Olimpija svoju grupu.A i ruku na srce imali su raspored po meri(gostovali su najslabijim ekipama i tu su pobedjivali), tek ih ocekuju teska gostovanja i pitanje je da li ce moci da zadrze drugo mesto, no ne zavisi to samo od njih.I njih, Olimpiju i Cedevitu ocekuje borba na vise frontova.

Comment

http://www.telegraf.rs/sport/1332075...kaskog-derbija

evo i tekst koji su objavili 3 sata pre pocetka meca

http://www.telegraf.rs/sport/1331416...66-evo-i-zasto

Evo,rekoh vam da sma negde ovo procitao nasao sam i gde,promasili su za 1 poen tacan rezultat,ja sam pogresio
            Last edited by bice; 01-12-14, 16:36.
            Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

Slazem se da imaju tezu grupu od Partizana,pa otuda i porazi..ali konstantni porazi za navodno odlicnu ekipu zaa koju navodno dobar dio njih smatra da moze do finala abe,malo uvrnuto.Moj utisak je da nece puno da se zamaraju sa EK,jer iako prodju sad ovu fazu,u onu sledecu nece sigurno,ili ako i tu prodju nekim cudom,u onu sledecu ce biti zgazeni.Oni su toga svjesni i zato mozda ne zele da se 100 % zalazu,vec sve karte su bacili na ABU.Vidjecemo.

Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
              sigpic

Comment

Zavisice od toga sa kim se ukrste i koliko ce te ekipe imati zelju da igraju Evrokup.Pre dve sezone su dogurali daleko, polufinale ili tako nesto.Zbog ovih ekipa koji ispadaju iz Evrolige sada ce biti teze da se dogura do osmine finala/cetvrtfinala ako se prodje sledeca grupna faza.Mada i ja mislim da ce da zavrse u narednoj fazi posto ce im sigurno pasti timovi iz jacih liga gde ce oni da udju u mec kao autsajderi.

Comment

http://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=931686

Evo sanse za Partizan,a mogla bi i Zvezda nesto da pokusa bez obzira na pun roster.
                  Originally posted by Casiraghi
                  Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
                  Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
                  Srecan Mane svima koji slave.

Comment

Originally posted by MareLFC View Post
                    http://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=931686

Evo sanse za Partizan,a mogla bi i Zvezda nesto da pokusa bez obzira na pun roster.
                    Odlican je on u napadu, ali u odbrani je igrac manje na parketu. Ali i takav bi odlicno dosao Partizanu.

Comment

Potpisao je on za Poljski klub.. ima covek 33 godina, oce da se naplati, nece za kikiriki kod nas

Comment

Mega ocajna u skoku. Kad bi to popravili imali bi cemu da se nadaju, ovako tesko. Jos ih nece za 3 poena.

EDIT: Ceo zivot neke pizdarije. Covek nije za sport. Vujosevicu zabraniti rad na 6 meseci. Jesmo shlj drzva, ali ovo ne moze vise da se tolerise. Da vidim hoce li biti neko zvanicno saopstenje iz KSS ili od nekih nadleznih institucija. Coveka na lecenje zivaca voditi. Te tradicionalne metode batali, nije ovo 15. vek
                        Last edited by Cassius Clay; 07-12-14, 19:17.

Comment

Isto tako treba zabraniti Belosevicu da sudi u odredjenom periodu, govno jedno namazano ce da prodje bez kazne i sledeci put ce drugu ekipu da osteti kao Partizan sinoc u trecoj cetvrtini.Dao tehnicku bez ijednog upozorenja, koja prevara od sudije.

Comment

Mi smo bez Bobija 30% slabiji tim...
                            Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
                            Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
                            Srecan Mane svima koji slave.

Comment

Originally posted by Ricma View Post
                              Isto tako treba zabraniti Belosevicu da sudi u odredjenom periodu, govno jedno namazano ce da prodje bez kazne i sledeci put ce drugu ekipu da osteti kao Partizan sinoc u trecoj cetvrtini.Dao tehnicku bez ijednog upozorenja, koja prevara od sudije.
                              Pa ne treba uvek dobiti upozorenje, zavisi od prekrsaja. Nisam gledao mec pa necu komentarisati, ali logicno je jbg. Vujosevic je veliki strucnjak, ali stvarno kenja.
                              sigpic

Comment

Ma bježi, da dođemo dovde i popušimo od Metalca...
                                Buđenje momci!

Comment

Working...
                                X