Ma PES I Fifa samo. Poslednje sto sam igrao na PS3 cini mi se da je bio Quake 3 ili 4. Ne znam ni gde mi je trenutno, video sam ga pre par meseci u nekoj kutiji.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Kompjuteri, igrice, sve vezano za tehnologiju...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
-
MIUI 9 sa Androidom 7 potvrdjeno izlazi 26. jula za china rom, ceka se info za global. Istog dana izlazi i prvi telefon Lanmi serije i zvace se Xiaomi 5X. SD 625, 4 gb rama, 5.5 inca FULL HD displej, 12 mp dual kamera pozadi, 16 mp prednja. Cijena 250 eura. Bice i jaca verzija sa SD 660 i 6 gb rama.sigpic
Comment
-
Evo da promijenimo onda
Potvrdjeno izlazi Meizu Pro 7 isto 26. jula. Procesor Mediatek MT6799 Helio X30 decacore 2.5 ghz, 5.2 inca Amoled displej, Gorilla Glass 5 zastita, verzije od 4\64 i 6\128 gb. Zadnja dual 12 mp kamera, prednja 16. Cijena preko 400 eura, odnosno 450 blize nego 400. Bice i Plus verzija sa Samsung Exynos 8895 cpu.
Nagrdio ih je Qualcomm sa tuzbom, valjda ce isplivati.sigpic
Comment
-
Prva.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
Comment