Obzirom da smo izgubili Pogbu na nekih 50-ak dana bilo je strasno bitno da nas sreca pogleda u zrebu. Mnogo nam znaci Pogba, bez njega mozda opet budemo igrali jbnu 3-5-2, sa takvom formacijom ne mozemo nista specijalno uraditi protiv najboljih ekipa u Evropi.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liga šampiona i Liga Evrope 2014/2015 - Opšta diskusija
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Znao sam da će PSŽ na Barsu, jebem ti Ligu šampiona
Volfsburg - Napoli i Sevilja - Zenit zanimljive tekme od svih tekmi u LŠ.www.facebook.com/MilanVesti sigpic
Comment
-
Originally posted by z0La View PostSpoiler
Kako je bio krenuo zreb, mislio sam da ce se opet sresti italijanski timovi. Nema sta, 4 veoma jaka duela. Nesto ne vidim favorite. Mozda malo Fiore protiv Dinama, al i to je pitanje....
Comment
-
Nismo mogli boljeg protivnika da dobijemo,nadam se da mozemo dalje,favoriti smo ali bez opustanja,idemo momci!Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Prvo još od pre dve večeri
http://www.sportklub.info/forum/show...=1#post1356503
da l je postojao viđeniji par, klasika.
Dalje,
Derbi naravno u Madridu i to je neizvestan dvomeč, mada se meni crta prolazak Reala gde ga u 1/2 izbacuje Juve (što je isto tako klasika, kao gore viđen dvomeč)
Barsa-PSŽ mi je isto 50/50 meč, ali nešto manje atraktivan od gradskog derbija, dok je kod preostala dva sve jasno.
FINO ALA FINE FORZA JUVENTUS !
Što se koeficienata tiče,
http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/...ccoef2015.html
i na to ću odgovoriti u svom ruhu. RAVNOTEŽA PRIRODE, sve se vraća na svoje.
Što se Lige UEFA tiče, Italjia ima Fiorentinu u 1/2, tipa nula u Kijevu, u Firenci lakih 2:0, skroz neki nezanimljiv i mrtav dvomeč, sa pet do šest dešavanja na dvomeču.
Napoli - ako gledamo igrački kadar i formu, Volfsburg mi je favorit tipa 60/40, ali dodamo kartu "Rafa Benitez" i dolazimo do nekog odnosa 55/45 otprilike.
Sevilja naravno pre Rusa, koji su prošli jedan osrednji Torinu za tu fazu takmičenja pomoću crvenog kartona u prvom meču u smislu da je isti bio nedostižna prednost. I na kraju najnezanimljiviji dvomeč kada se pogledaju oba takmičenja gde prednost dajem mojim pulenima Zozulji i Konopljanki.
Ajd uzdravje.
Comment
-
Dobar zreb za Juventus i Bajern. Oba tima su veliki favoriti i bilo bi iznenadjenje da ne prodju u 1/2 finale. Juventus bi trebalo prodje bez vecih problema, dok je Porto u velikom problemu protiv Nemaca. Vrlo moguce da se taj dvomec zavrsi sa visokom gol razlikom.
Real-Atletiko odlican mec, verovatno ce biti tvrda utakmica. Iako je Atletiko imao uspeha protiv Reala u poslednje vreme, ipak prednost Realu.
PSZ izgleda bas nema srece u zrebu. Takodje se revans igra u Spaniji sto je dodatna otezavajuca okolnost za PSZ. Bice tesko, Barsa je favorit, ali nije nemoguce da PSZ iznenadi.
Napoli-Volfsburg 50/50, Fiorentina i Sevilja favoriti, Briz i Dnjepar deluje ujednaceno.Golmani - Bianconeri vs. Nerazzurri In Focus - All Time Calcio
Comment
-
Ne bih baš rekao da i Bajern i Juve imaju lak posao. Namučiće se oni, i to debelo! Ubjeđen sam da će Monako proći Juvea a dok će Bajern na velike muke proć. Barsa lagano prolazi, kao i Atleti.
Što se tiče Lige Evope, drago mi je da je jedan klub iz Belgije došao do 1/4 finala. Inače Viole ovo osvajaju.
Comment
-
Originally posted by Ser Gagi View PostCuj Barca i Atletico lagano prolaze, a Juve i BAYERN ce da se namuce mnogo
Uostalom svak ima svoje mišljenje, što tu izvodiš..
Comment
-
Porto svake godine ima strasno laku grupnu fazu i imaju uvek solidan zreb u eliminacionoj fazi ali da namuce Bayern nikako.Monako ce se braniti sigurno u Torinu i tu ce biti tvrd mec ali mislim da Juventus uz igru iz Dortmunda moze da izbaci Monako bez vecih problema.Real ima dosta vremena da se vrati u formu ne bih ja njih otpisivao tako lako.PSG po meni u vleikom hendikepu posto ce kod kuce igrati bez Ibre ali videcemo kako ce se odvijati stvari.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
Comment