Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liga šampiona i Liga Evrope 2014/2015 - Opšta diskusija
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Pre utakmice sam bio neutralan posle iskljucenje Ibrakadabre sam potajno navijao za PSG kada sam video koliko se momci kidaju i bore posebno Verati decko je ostavio srce na terenu.Murinjo kao Murinjo usadio je prgavost i tenziju u fudbalere a neki su i prirodno prgavi (Kosta) tako da je to dodatno unelo tenzijeJbg malo mi je krivo zbog komsija gotovo svake godine navijam za njih kad ispadnemo ali sta je tu je .
sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Ljudi su zasluzili da prodju,a Mou je kriv jer je ocajno postavio igru...
Zelio bih posebno da se zahvalim brzinim kolegama forumasima i navijacima Arsenala jer su pokazali briznost u ovim teskim momentima
Utjesicu se kao i Wenger duplom krunom ove sezone...Last edited by AK47; 12-03-15, 13:42.Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Ma koliko osporavan fudbalski, kao i velicina njegovog tranfera... covek ako nije vec vratio ulozeno... ja cu da "priznam", velika je on masina za pravljenje novca a da se ne lazemo moze da briljira u zadnjoj liniji kao sinoc.
Silva brate, respect. Kako je samo smirivao onog ludaka od Koste
Verati neverovatan, od kada je dobio slobodu u igri - kida.
Dvojica od glavnih heroja sinoc, ovo je za vas...
Ó Pátria amada...Last edited by AIRBORNE; 12-03-15, 16:17.>>>BrojimIzbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostLjudi su zasluzili da prodju,a Mou je kriv jer je ocajno postavio igru...
Zelio bih posebno da se zahvalim brzinim kolegama forumasima i navijacima Arsenala jer su pokazali briznost u ovim teskim momentima
Utjesicu se kao i Wenger duplom krunom ove sezone...sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Originally posted by bice View PostKako su smrdljivi igraci Bayerna pa strasno je ovo stvarno,i onaj Gvardiola navikao da bije kojekakve Granade,Almerije i ostale sa 5-6 golova pa sad resio i Sahtjor nejaki da osramoti
Nema smisla nazivati na taj nacin igrace Bajerna samo zbog toga sto su slavili ubjedljivim rezultatom. Nije neko iz Bajerna uradio nesto nesportski pa da ima logike upucivati kojekave rijeci.
Comment
-
Svasta, kritikovati tim sto zabije 7 golova protivnickoj ekipi U KO FAZI LIGE SAMPIONA ??
Pa pobogu, da je Shakhtar tim iz 4. ukrajinske lige, pa i da pricate to smrdljivi Bayern i tome slicno, ali igrali su protiv Shakhtara, ekipa koja maltene redovno prolazi grupu u LS..
Meni je relativno bezveze kad u kupovima ovi giganti pune nizeligase, ali kad je isti rang takmicenja uvijek navijam za ove bolje ekipe da daju sto vise..
Comment
Comment