Announcement

Collapse
No announcement yet.

2014 FIBA Basketball World Cup - Live thread

Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by AleksaVP View Post
    Raduljica da se više nikad ne zove, kakva je ono budala ljudi moji
    Covek je dosao da glumi ludilo umislio da je zvezda mrsti se a kad treba da se pokazu muda da se spusti u stav da se odigra odbrana da se zagradi Splitter tu je nonsalantan boli ga uvo covek bi da igra samo napad a ni u napadu nista nije pokazao kad dobije loptu ide kroz 3igraca nikad nije izbacio loptu na sut samo siluje i mrsti se a Sale nista izgleda da ga on podrzava u tome.....
    IMG-20190614-192941
    "A lot of football success is in the mind. You must believe you are the best and then make sure that you are."
    Shankly-Paisley-Fagan-Dalglish-Benitez-Klopp

Comment

• Јбг шта је ту је. Изгубили смо, идемо даље. Нека момци извуку поуке из овог меча, а надам се да хоће. Не треба пљувати момке. Лоше прво полувреме, превише опуштено и незаинтересовано смо одиграли, али све у свему показали смо сјајном игром у 3 периоду да можемо и то је веома добро. Успели смо са стигнемо -18, и чак поведемо +7. Сматрам да је то је заиста похвално. Само не треба превише очекивати од репрезентације и то је то. Треба бити реалан и објективан, а не очекивати неко лудило. Али такав смо народ. Очекујем доста бољи меч са Шпанцима, иако знам да то губимо, ал важна је само хладна глава. Нема везе није лоше ни то 4 место ако се ја питам, та група Б и није ништа специјално. Могли би да се носимо са свима у тој групи.
      Last edited by Nightbird; 03-09-14, 19:10.
      Bill Shankly : "Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that".

Comment

• Igrali smo samo jednu cetvrtinu dobro, ostale vrlo lose. U zadnjoj smo dali samo 6 kosa cini mi se i to dve trojke. Fali nam generalno jos jedan bek suter tipa Nedovic ali sta da se radi nemamo mnogo izbora u napadu zato odbrana mora da bude na visem nivou.

Comment

• Teo je strasno ljut

* Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *

Comment

• Teo nas i odrzava u "vrhu" evropske kosarke i najzasluzniji je za medalju u Poljskoj i polufinale u Turskoj,ima pravo da se ljuti kad su dosle mrcine koje nece da igraju odbranu i zagrade svog igraca...Mora neko da bude autoritet kad Sale nece...
            IMG-20190614-192941
            "A lot of football success is in the mind. You must believe you are the best and then make sure that you are."
            Shankly-Paisley-Fagan-Dalglish-Benitez-Klopp

Comment

• Грци за сада баш лагано играју против хрвата. 17 разлике као са пола снаге. Скроз готивна екипица. Ал генерално врло интересантна и изједначена ова група.
              Bill Shankly : "Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that".

Comment

• Nisam očekivao ovako inteligentan poraz naše reprezentacije.
                U trećoj četvrtini pokazali pravu snagu i sa pola toga dobijamo Grke.

Comment

• Originally posted by forum1nick View Post
                  Nisam očekivao ovako inteligentan poraz naše reprezentacije.
                  U trećoj četvrtini pokazali pravu snagu i sa pola toga dobijamo Grke.
                  izgubicemo od Grka, igraju strasnu kosarku... po meni, uz Brazil i Sloveniju glavni kandidati za bronzu

nego, da se mi kolektivno pomolimo da Scola tuce Grke, pa da idemo na Argentinu u osmini... to bi bila majka

Comment

• Ipak provejava optimizam, i pored poraza
                    "Ovo je prva ozbiljnija utakmica posle tri meseca. Promašio sam mnogo šuteva koje obično pogađam, tako je bilo i sa slobodnim bacanjima, ali optimista sam, to će sve da dođe", rekao je Krstić.
                    U drugom poluvremenu smo pokazali da možemo da igramo protiv jakih ekipa. Ostvarili smo cilj, plasman u narednu rundu. Ostaje nam da odigramo protiv Španije, da vidimo gde smo", rekao je Bogdanović.

Comment

• Hearing out of the Croatia camp that at least one member of team has called for coach Jasmin Repesa to step down.
                      Sa ovima uvek komedija
                      Home Is Where The Heart Is... My Home, My City, My House..‪#‎HeatLifer DWade‬

Comment

• Originally posted by jovan View Post
                        Teo je strasno ljut

Ovo je prejako!

Comment

• Repesa has been quoted in Croatia media: "My players complain about everything." They've turned on him, per source.

Evo i nastavk od Picka, ali mislim da ovo nije istina, a i ako je nije greda, bitno da nema svađe među igračima. Taman da i sutra izgubimo pa da se odjebe Repešu dosta je on luksuza imao Realno i mi i vi kući u osmini finala

Comment

• Teo je najjači

Comment

• Teo je genijalan

Ako bude sve kao što je očekivano, bićemo četvrti, možemo na Grke, Hrvate...

"Nije bitno na koga idemo, nego kako ćemo da igramo. Ako ćemo kao danas u prvom poluvremenu, onda je bolje da uopšte ne idemo u Madrid. Ako ćemo da igramo muški i kao tim, da se borimo u svakom trenutku, onda imamo šanse gotovo protiv svakoga".

O "tajm-autu", kad je kritikovao ekipu, rekao je kratko...

"Ne sećam se..."

Da li je i to način da se motiviše ekipa?

"Jedan od načina...", kratko je odgovorio.

Da li bi želeo da Srbija u četvrtfinalu igra protiv Brazila, Teodosić je odgovorio: "Da, ja bih voleo revanš".

Last edited by jovan; 04-09-14, 09:39.

Comment

• Svaki put su najjača zadnja kola po skupinama,kad svi nešto kalkuliraju,pogotovo na ovome prvenstvu gdje svi ciljaju izbjeći Amere i Španjolce prije SF
                                Angola dobila Australiju,ali malo su se preračunali,trebali su jučer izgubit od Litve
                                Nas jedino mogu Grci spasit da ne idemo na Španjolce,ai pitanje je jel možemo dobiti Portoriko

edit: dok sam ja ovo pisao Filipini su razbili Senegal,i sad s pobjedom ćemo vjerovatno biti drugi iza Grka,koje ludo prvenstvo , sad bi nam odgovarala pobjede Argentine
                                Last edited by Mario Ancic; 04-09-14, 15:01.

Comment

Working...
                                X