Na strani Huawei-a ti je autonomija baterije i cena, na strani GW praktično sve ostalo.
Ako hoćeš sat koji spaja klasičan izgled sa sportskim funkcijama onda je izbor GW, ako su ti primarne sportske funkcije onda GT2.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Kompjuteri, igrice, sve vezano za tehnologiju...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Ser Deni ® View PostDo koliko para mislis da das?
Ja sam imao Galaxy Watch, sad imam GT2 classic verziju (sa koznom narukvicom)., ali ajde 300e da bude neki max. Onaj galaxy watch 3 mi se bas svidja sto je izasao skoro, ali mi se ne daje 450e za pametni sat, to bih pre dao za klasicni sat. I za koliko im pada cena vremenski? Kod telefona samsung, kad je izasao s10 bio je 1000 e, posle 4,5 meseci 600 e nov. Ako ce da mu za nekoliko meseci padne cena na nekih 300e, onda bih sacekao.
Zanima me i kakvi su sa autonomijom baterije, i ima li nekih problema pri koriscenju pametnog sata, ako je sat jedne, a telefon druge marke?
Leave a comment:
-
Do koliko para mislis da das?
Ja sam imao Galaxy Watch, sad imam GT2 classic verziju (sa koznom narukvicom).
Leave a comment:
-
Kakva su vam iskustva sa pametnim satovima i ima li neko kakvu preporuku?
Leave a comment:
-
Skril koristim godinima i najbolji je bio dok nam nisu ukinuli kartice. Mada mozes pitati nekog preko da otvori, posalje ti karticu pa je koristis. Samo kurs evra je jeziv.
Generalno za kupovine ti je Visa najbolja. Nek ti neko otvori ako sam ne znas.
Leave a comment:
-
U Mobi Banci su kartice automatski podesene za online placanje(logicno online banka), tako da je jedan korak manje, nisam se nikada cimao da trazim bilo sta iz banke, a porucivao sam sa Alija.
Leave a comment:
-
Originally posted by Cassius Clay View PostRetardizam. Ja u komercijalnoj otvarao devizni račun nešto bezveze i frapirao se kada sam video da su mi dali samo dina card. Skoro su mi izdali visa, nisam znao da to mora da se naglašava.
Transferwise je dobar ima dosta valuta, paypal dobro to su osnove, nego mi žao što ne mogu kao brat n26 i monese da imam.
A što se tiče alternativa paypalu vidim da je payoneer kog imam u kurcu, je l neko koristio skrill?
Sent from my iPhone using... using my brain cells
Ja imam Intesinu Visa Virtuon za placanje preko neta (ukoliko su u pitanju evri), a koristim Mastercard obican Mibi banke kad placam nesto u Engleskoj jer je povoljniji kurs za Funtu.
Leave a comment:
-
Ako hoćeš da plaćaš u inostranstvu, to možeš i sa običnom Visa Elektron dinarskom karticom, obračunava se srednji kurs.
Online - preko Paypal naloga ili svaka banka ima svoju karticu koju dobiješ na zahtev besplatno za online plaćanje.Last edited by dekkard; 03-08-20, 17:54.
Leave a comment:
-
Retardizam. Ja u komercijalnoj otvarao devizni račun nešto bezveze i frapirao se kada sam video da su mi dali samo dina card. Skoro su mi izdali visa, nisam znao da to mora da se naglašava.
Transferwise je dobar ima dosta valuta, paypal dobro to su osnove, nego mi žao što ne mogu kao brat n26 i monese da imam.
A što se tiče alternativa paypalu vidim da je payoneer kog imam u kurcu, je l neko koristio skrill?
Sent from my iPhone using... using my brain cells
Leave a comment:
-
Originally posted by Cassius Clay View PostŠta je to neko srpsko govno?
Može li btw neko da mi objasni koju vrednost ima ona klošarska dina card koju niko ne jebe 2%
Leave a comment:
-
Šta je to neko srpsko govno?
Može li btw neko da mi objasni koju vrednost ima ona klošarska dina card koju niko ne jebe 2%
Leave a comment:
-
Ja vec uveliko placam iPay-om.
Uplata se vrsi i dok je telefon zakljucan, samo se 2x stisne home dugme, odmah se ocita otisak prsta i uplata je izvrsena.
Leave a comment:
-
ProCredit i Raiffeisen i OTP banka.
https://mondo.rs/MobIT/Tips-and-tric...je-Srbija.html
Za 2 i 3 ce se vec neko naci.
Leave a comment:
Leave a comment: