Announcement

Collapse
No announcement yet.

Kompjuteri, igrice, sve vezano za tehnologiju...

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cassius Clay
    replied
    Ne kontam izvini. Je l to bolje?

Sent from my iPhone using... using my brain cells

Leave a comment:

• Tarantula®
    replied
    SSD ti ima čitanje i pisanje cca 500/300 MB, dok oni M.2 i to 2500 MB. HDD ima oko 80-160 MB.

Leave a comment:

• Cassius Clay
    replied
    Kompjuteri, igrice, sve vezano za tehnologiju...

Što je to toliko bolje? Ako je uopšte bolje? Svi su mi laptopovi neki kurac HP i svi baguju posle god dana od kupovine a imam i milion adblokera sa githuba, znači bukvalno mi nigde ne iskaču reklame, imam čistač virusa, igrice se ne igraju, jasno mi nije što baguju.

Nisu kupljeni za igrice ali bukvalno mi treba samo brzo učitavanje stvari. Nema ni nekih podataka na njima.

Misterija. Brat je kupio pre god i po dana laptop i sad sa ovim novim radi kako treba. Učitava brzo podatke itd.

Možda je loša prodavnica jer su svi uzeti u istoj.

Bukvalno mi treba da mi učita 5 tabova na chrome, pdf, excel, word, yt. Nikakve igrice čuda animacije i ostale zajebancije
    Last edited by Cassius Clay; 06-09-20, 18:34.

Leave a comment:

• Mr. Wolf
    replied
    Pretpostavljam da se misli na SSD.

Leave a comment:

• Brian McShtull
    replied
    Originally posted by Cassius Clay View Post
    Imam jedno pitanje. Bratu se pokvario HP kompjuter, i hard disk je otišao, ovo je bilo pre 2-3 meseca, čovek iz servisa mi rekao da će ugraditi novi hard disk, malo manji ali novije generacije. Njemu od tada ne koči laptop uopšte, a bagovao je pri podizanju sistema, ulasku na browser itd.

Koji su to hard diskovi novije generacije i da li da stavim iste i u druga dva laptopa jer prilično baguju? Nisam nikad kontao da je u hard disku fora.

Namena laptopova je samo za osnovno funkcionisanje bez bilo kakvih igrica i bilo čega
    Verovatno su stavili SSD a bio je HDD, SSD funkcionise na principu USBa, dok HDD ima plocu sa koje se citaju podaci i vremenom se ona osteti.

Sent from my motorola one action using Tapatalk

Leave a comment:

• Cassius Clay
    replied
    Imam jedno pitanje. Bratu se pokvario HP kompjuter, i hard disk je otišao, ovo je bilo pre 2-3 meseca, čovek iz servisa mi rekao da će ugraditi novi hard disk, malo manji ali novije generacije. Njemu od tada ne koči laptop uopšte, a bagovao je pri podizanju sistema, ulasku na browser itd.

Koji su to hard diskovi novije generacije i da li da stavim iste i u druga dva laptopa jer prilično baguju? Nisam nikad kontao da je u hard disku fora.

Namena laptopova je samo za osnovno funkcionisanje bez bilo kakvih igrica i bilo čega

Leave a comment:

• belgrade_owl
    replied

Leave a comment:

• bojanaBG
    replied
    Preporuka za TV, budzet je max do 100k, iskljucivo comtrade i tehnomanija dolaze u obzir, a dijagonala 55".
    Trenutni favoriti su mi LG 55SM8200 i LG 55UM7450, da li ima jos nesto zanimljivo?

Leave a comment:

• Sir Giggsy
    replied
    Pa ne znam, eventualno da odradiš mirror-ing/share-ing sa telefona, ako imaš tu opciju... ako ti znaci da pretražuješ na velikom ekranu.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Leave a comment:

• Tarantula®
    replied
    Aaa faak, grose šajze.

Guglao sam i ja, nažalost nisam našao ništa, pa reko da ne zna ko kakvu buvu da prolazi.

Leave a comment:

• Sir Giggsy
    replied
    Ovo sto sam brzo izguglao piše da nema alternativu, ne može da se instalira neki dodatni browser.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Leave a comment:

• Tarantula®
    replied
    Da li neko zna kako instalirati Chrome, Firefox ili nek drugi browser na Samsung TV?

On ima svoj neki Samsung Internet browser ali mi neodgovara.

Leave a comment:

• dekkard
    replied
    Otprilike dva dana, ali i to zavisi od funkcija koje koristiš. Kod mene je uvek uključen displej, nekako mi je glupo da nosim sat a da izgleda kao da je isključen.
    Takođe, ako ti je uključen GPS to značajno skraćuje bateriju.

Leave a comment:

• Lion
    replied
    A koliko ti drzi baterija na GW?

Leave a comment:

• dekkard
    replied
    Uparuju se i jedan i drugi bez problema sa svim najpoznatijim markama telefona.

Leave a comment:

Working...
X