Originally posted by Seoski Terminator
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Kompjuteri, igrice, sve vezano za tehnologiju...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by limun View PostUvek je bilo kol'ko para - tol'ko muzike. Tako da, koliko maksimalno mozes da izdvojis, toliko plati.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostSlično je i kod bilo kog drugog proizvoda - nećeš za 100% više novca dobiti 100% bolji proizvod nego recimo 70%. I što više novca izdvajaš taj kvalitativni porast u procentima se smanjuje. To najbolje znaju audiofili, na primer. [emoji41]
Ja imam KRK Rokit 5 i za moje potrebe prezadovoljan sam odnosom cene i kvaliteta, mada vidim i da mnogi pro producenti koriste upravo ovaj par monitora. Ali eto, kao sto kazes, da bih dobio primetljivo kvalitetniji zvuk, morao bih da dam 4-5 puta vise novca.
Comment
-
Originally posted by limun View PostSto se muzicke opreme tice, generalno ljudi imaju slabo razvijen sluh da bi primetili razliku izmedju zvuka koji daje monitor od $500 i duplo skupljeg od $1000, ali nekome ko zivi od toga je ta razlika sasvim razumna i prihvatljiva.
Ja imam KRK Rokit 5 i za moje potrebe prezadovoljan sam odnosom cene i kvaliteta, mada vidim i da mnogi pro producenti koriste upravo ovaj par monitora. Ali eto, kao sto kazes, da bih dobio primetljivo kvalitetniji zvuk, morao bih da dam 4-5 puta vise novca.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostKoliki ti je budzet, sta si koristio do sad, za sta ti treba telefoin, je li ti bitna kamera i tako
Kamera da je okej, baterija me najvise zanima, muziku slusam stalno, plus coc i tako to.
EDIT: Za sada ne vidim neki od 50 000 da ima kod nas, mada bih isao do neke cene oko 50k. Al po sajtu videh samo da imaju do 30k, sto je opet okej.Last edited by Seoski Terminator; 13-06-18, 21:36.
Comment
-
Pazi ako ces da ides do 50k ,a to je koliko, 400-430 eura? Ti onda lagano mozes da uzmes Saomijev flagship, e sad tu ako ih nema ima ih na kp i to uz garanciju od godinu dana, ja bih ti onda preporucio da ides po Mi Mix 2S koji mozes naci za 460 eura. Sto eura manje ti je Mi6 sto bi bila moja sledeca preporuka, pa onda Mi Note 3 koji je na kp 280 eura. Prva dva su ti flagship, Mi Note je mid range, a sve ovo sto imas na ovom sajtu je budzet, sem tog istog Mix 2S koji je bezobraznih 80k, od tih na sajtu idi ili po Redmi Note 5 ili po Mi A1, Note 5 je bolji izbor, a A1 je stock android, ali sad izlazi A2 pa je bolje sacekati onda jos malo, cijena ce biti isto oko 30-35k vjerovatno. N5 ima bolji cpu i ima bolju kameru, izbor ti je onda manje vise lak.
Ipak cijene su stvarno tu jako bezobrazne, ja sam moj uzeo preko ali ekspresa i proslo je godinu dana i nisam imao nikakav problem, ti preko kp imas garanciju godinu dana, mislim da ti je to mnogo bolja varijanta, a MiX 2S je prava bombona i ima nenormalan hardver za te pare. Klasicne killer specssigpic
Comment
-
Ma nas mlate generalno sa cenama opasno. Covek treba ustekati lovu i izadji do neke normalne zemlje i kupiti sta ti treba.
Mislim da cu poceti sa 5com, necu odmah oberucke uci u sektu.
Hvala.
EDIT : A videcu da narucim preko Ali-a, dosta jeftinije.Last edited by Seoski Terminator; 13-06-18, 21:58.
Comment
-
Seoski, ja imam mi6, uzela sam preko kp i prezadovoljna samhttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Originally posted by Seoski Terminator View PostMa nas mlate generalno sa cenama opasno. Covek treba ustekati lovu i izadji do neke normalne zemlje i kupiti sta ti treba.
Mislim da cu poceti sa 5com, necu odmah oberucke uci u sektu.
Hvala.
EDIT : A videcu da narucim preko Ali-a, dosta jeftinije.
Comment
-
Hvala dobri ljudi.
Bojana jesi se zaljubila u Mi?Last edited by Seoski Terminator; 14-06-18, 09:35.
Comment
-
Originally posted by Seoski Terminator View PostHvala dobri ljudi.
Bojana jesi se zaljubila u Mi?
Ali ozbiljno, slobodno kupi preko kp, preko njih par koji imaju samo pozitivne komentare i oni daju garanciju obicno u nekom servisu. Ovaj kod koga sam ja kupila daje godinu dana garanciju u nekih par servisa po celoj Srbiji, a istu tu garanciju sam videla i kod nekih prodavnica gde je telefon bio skuplji.http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
Comment