Announcement

Collapse
No announcement yet.

Kompjuteri, igrice, sve vezano za tehnologiju...

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Busby
    replied
    Generalno cene telefona nisu normalne, sva sreća pa postoje ugovori inače ne bih uzeo telefon od 1000 evra nema šanse.

Leave a comment:

• dekkard
    replied
    Mogu da se složim sa tim, ne znači mi toliko telefon, odnosno meni je najvažniji kod odabira telefona audio ugođaj, ali kapiram da je jako mala ta ciljna grupa, tu isto ima zanimljivih Kineza (Asus ZenFone 5z), Samsung Galaxy S9/S10, HTC U11 Plus, LG V20/30, iPhone X... Ali, svakog zanima nešto drugo.

Leave a comment:

• Ser Deni ®
    replied
    Nije to mogućnost, nego jednostavno ja kao i verujem, a i znam dosta ljudi koji zarađuju velike pare, koriste već dve godine Xiaomi. Apsolutno to nema veze.

Ja mogu da priustim note 9 ili s10, ali za Huawei davati te pare za 1080p ekran je smešno.

Leave a comment:

• Baka
    replied
    Prevarili je gruba rijec.
    Sta reci onda za ove flagshipove koji kostaju po hiljadu i kusur eura... dodje li to onda kao pljacka?

Mada, svako u skladu svojih mogucnosti i prioriteta.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Leave a comment:

• dekkard
    replied
    Kvalitet kamere u uslovima loše vidljivosti odnosno noćnim uslovima se pokazuje. A tu Šomi fula big time otkako postoji i ne uspeva da reši taj problem, koji btw, nije jedini. Mada, mora se priznati da imaju originalni marketinški pristup gde su uspeli da prevare gomilu ljudi da za malo para dobijaju sve. Ne dobijaju, i konstantno kaskaju u primeni novih tehnologija, ali očigledno ima dosta ljudi kojima to ne smeta, kao recimo Renoov motor starije generacije u Dačija vozilima. To je low end tržište namenjeno upravo za nas, za istočnu Evropu i Indiju.

Leave a comment:

• Ser Deni ®
    replied
    Bolje da nemam 5x zoom, nego da imam zeleni ekran.

A kamera... Sem zoom-a ništa posebno.

Ja to imam na godinu dana starom Xiaomi-u, za tri puta manje para.

Leave a comment:

• dekkard
    replied
    Huawei P30 Pro ima kameru koju Šomi... pa realno neće imati nikada.

Leave a comment:

• Ser Deni ®
    replied
    Zato su i digli cene, a displeji im se zelene od muke. Još se ni ne izvinjavaju.

Leave a comment:

• Prototype
    replied
    Originally posted by Mr. Wolf View Post
    Video klip iz 2012. niko nije ni znao da postoje Sada ljudi uzimaju Huawei umesto iphone-a i Samsunga.

Leave a comment:

• Busby
    replied
    Pih, zato ja uvek izgovaram po verziji koju izbace

Leave a comment:

• Mr. Wolf
    replied

Leave a comment:

• Busby
    replied
    Originally posted by Tarantula View Post
    Nisam znao da se Huawei čita kao Đuavej.
    Zar nije Uavej? Ja sam imao P9 plus njihov i mogu da kažem da sam bio zadovoljniji sa njim nego S9+ Samsungom, mada ne može da parira ekranu koji ima Samsung ali mislim da ću kada budem uzimao sledeći telefon opet uzeti Huawei

Leave a comment:

• Ser Deni ®
    replied
    Originally posted by Bokirivaldo View Post
    Ima li neko od vas Huawei mate 20 lite?
    Danas sam ga uzeo, pa kakva su vasa iskustva.
    Cini mi se da cu biti zadovoljan.. Kamera, lepog izgleda...
    Za te pare si mogao Mi8 uzeti, ali ipak je Huawei poznata premium marka, tako da je sigurno bolji telefon

Leave a comment:

• Tarantula®
    replied
    Ne znam, može biti. Kad sam gledao one recenzije po Youtubu, svi oni ameri su izgovarali kao Đuavej. Izgleda zavisi kako gdje, kao i sa Xiaomi.

Leave a comment:

• Mr. Wolf
    replied
    Valjda "Vajvej".

Leave a comment:

Working...
X