Announcement

Collapse
No announcement yet.

Kompjuteri, igrice, sve vezano za tehnologiju...

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vladan
    replied
    Redmi Note 7, samo RN7. Nenormalan, ali nenormalan telefon. 225 eura je kod nas, ne isplati se ni uzimati ga preko Alija, ajde sto leti i sto mu je baterija brutalna, ali kompletan izgled, kamera za te pare, osjecaj u ruci je nesto sto imaju samo flagship telefoni. Nista vise od njega vam ne treba za naredne 3-4 godine.

Inace po jednom jakom i provjerenom izvoru Mi A3 ce imati 712 ili 730 cak Snapdragon, otisak prsta u displeju i OLED displej, podizu ljudi nenormalno ljestvicu ako se ovo pokaze tacnim.

Pojavile su se informacije i za jedan Saomijev flagship

New Xiaomi flagship - "Hercules"

* Snapdragon 855
    * NFC
    * 3 rear cam + 1 front cam
    * In-display fingerprint scanner
    * Wireless charging
    Ovo je Mi Mix 4 vjerovatno.

Ja sam davno dobio na RN5 Android P inace

Leave a comment:

• Lion
    replied
    Pa zavisi sve kada si imao androida, nije vise tipa 2007. kada je android bio sinonim za kocenje, a iphone za fluidnost. Verovatno ti kupili tih godina roditelji neki jeftiniji samsung, pa si prosao kako si si prosao. Ti danas da uzmes samsung ili huawei za te pare koliko kosta Xr, ti ne mozes da uzmes telefon koji ima manje od 4gb ram, tako da sa takvim telefon ne mozes da imas probleme koji su pre deset godina bili problem za android. Saomi radi odlican posao ako hoces jeftino da prodjes za solidan telefon, meni se oni vizuelno ne dopadaju, ali sve stvar ukusa. A za iphone telefone nemam reci, najvece su im inovacije poslednjih godina notch i veci telefoni, ostalo je sve isto kod njih.

Leave a comment:

• Cassius Clay
    replied
    Spoiler
    Baš mi je jabuka najodvratniji simbol koji mogu nositi jer simboliše zagriženu jabuku i simboliku Adama i Eve jer su smradovi namerno napravili to tako. Crn mi je telefon ne vidi se jabuka uopšte i opet bih uzeo takav.

Znam da nisi mislio bukvalno jabuke ali moram malo da začinim, ne bih to bio ja...jer se gadim što se ljudi lože na ovo kao statusni simbol.

Samo ne želim da dovodim sebe u situaciju da trošim energiju na telefon a svaki androdi me iznervirao. Znači ti smrdljvi andoridi od nekih čistača memorije preko nekih virusa sranja, kada sam imao, bukvalno sam poslednji razbio jer se gasio sa 25% baterije, Samsung neki.

Veoma cenim Šaomi i svidja mi se jako ali pošto će mi otac uzeti preko paketa ili kako to ide, sve i da ima da se uzme Šaomi on mi ne bi uzeo.

Tako da pošto bih samo ta dva proizvodjača uzeo u opticaj a mogu samo iphone onda biram izmedju 2-3 telefona, bez trunke loženja na precenjen uredjaj.

Jedino ko je u društvu zadovoljan su ljudi sa iphone ili šaomi. Huawei nema niko a čuo sam da su ok, ali Samsung da mi džabe daju najnoviji model čekićem bih ga razbio. Da Bog da propali. Nisam uzeo njihov telefon a da nije bio sranje.

Leave a comment:

• Lion
    replied
    Nece te ni Xr usreciti sa baterijom. Ali dobro, vi fanatici jabuke ste navikli da uz telefon uvek nosite i punjac sa sobom

Leave a comment:

• Cassius Clay
    replied
    Originally posted by Sir Giggsy View Post
    Svakako... ja sam uzeo pre mesec dana i prezadovoljan sam.

Ne vidim zašto bi tolika razlika u ceni bila opravdana. Okej ekran nije isti plus nema dual kameru, ali meni to lično ne smeta. A da za to plaćam dodatnih 200-300 evra mi ne pada na pamet.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
    Nisam video odg ja krenuo opet da pitam. Treba sad ovih dana da uzmem. Ja nisam fanatik za ekrane čuda muda ludila, nek ima iste preformanse kao 7plus ovaj sada što imam, samo dužu bateriju i ja presrećan. A verujem da je bolji telefon.

Plašio sam se da li Xr da uzimam zbog tog ekrana ali mislim da nije toliko velika i krupna stvar pogotovo za mene koga to ne zanima 2%.

Leave a comment:

• miloolja
    replied
    Svidja mi se, al je ckupo

Leave a comment:

• Nerealan
    replied
    samo šaomi braćo, nemo plaćate imena firmi

faktički ne postoji telefon koji vredi više od soma jura, al ipak smo mi danas jedno veliko kupo-prodajno društvo.

Koliko često čujete - vidi šta sam kupio

Leave a comment:

• Sir Giggsy
    replied
    Originally posted by Uroš View Post
    Šta mislite o Iphone XR? Da li je dobar i bolja investicija od XS?
    Svakako... ja sam uzeo pre mesec dana i prezadovoljan sam.

Ne vidim zašto bi tolika razlika u ceni bila opravdana. Okej ekran nije isti plus nema dual kameru, ali meni to lično ne smeta. A da za to plaćam dodatnih 200-300 evra mi ne pada na pamet.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Leave a comment:

• Cassius Clay
    replied
    Šta mislite o Iphone XR? Da li je dobar i bolja investicija od XS?

Leave a comment:

• dekkard
    replied
    Originally posted by Ser Deni ® View Post
    Svi na 845 snap-u koriste isti audio chip. Naravno ti to ne znaš.

A za stereo zvučnike. Jbg nisam ljakse da puštam Stoju u busu, slušam muziku na slusalicama.
    Na prilično prizeman i bezuspešan način si pokušao da obesmisliš postojanje takve audio prednosti kao što su stereo zvučnici. DAC chipset nema nijedan Šomi, i to je fakat. A muzika se sluša i na slušalicama i na zvučnicima, gde treba da se sluša. Stoja se najviše i sluša na Šomi telefonima, da nastavim u tvom stilu.

Leave a comment:

• Ser Deni ®
    replied
    Svi na 845 snap-u koriste isti audio chip. Naravno ti to ne znaš.

A za stereo zvučnike. Jbg nisam ljakse da puštam Stoju u busu, slušam muziku na slusalicama.

Leave a comment:

• dekkard
    replied
    Džaba softversko budženje kad nema DAC i stereo zvučnike. Ne pristojne stereo zvučnike, nikakve nemaju.

Leave a comment:

• Ser Deni ®
    replied
    Nemoj mi molim te govoriti da si YouTube slusao.

Kupiš poweramp i staviš flac i to je to. To nisi radio.

Leave a comment:

• dekkard
    replied
    Originally posted by Ser Deni ® View Post
    Da se nadjemo da poslusas muziku, promenices mišljenje
    Bio sam u MI Store-u, preslušao kod svih modela, jednostavno nije to to.

Leave a comment:

• Ser Deni ®
    replied
    Originally posted by dekkard View Post
    Mogu da se složim sa tim, ne znači mi toliko telefon, odnosno meni je najvažniji kod odabira telefona audio ugođaj, ali kapiram da je jako mala ta ciljna grupa, tu isto ima zanimljivih Kineza (Asus ZenFone 5z), Samsung Galaxy S9/S10, HTC U11 Plus, LG V20/30, iPhone X... Ali, svakog zanima nešto drugo.
    Da se nadjemo da poslusas muziku, promenices mišljenje

Leave a comment:

Working...
X