Announcement

Collapse
No announcement yet.

Kompjuteri, igrice, sve vezano za tehnologiju...

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vladan
    replied
    Bez problema viber funkcionise na mom RN5, mada ja sam na developer romu

Leave a comment:

• ognjen
    replied
    Mora da je onda nesto do mog telefona. Ocekivao sam da ce mozda neki update rijesiti problem ali za sada nista.

Leave a comment:

• Mr. Wolf
    replied
    Originally posted by ognjen View Post
    Ima li neko od vas problem sa Viber-om? Cesto mi se desi da kada otvorim Viber ne mogu da otvorim chat, kao da "zaledi" aplikacija, moram skrolovati i tek onda moze da se otvori bilo koji chat.

Telefon je Xiaomi Redmi Note 5.
    Meni normalno radi.

Leave a comment:

• Nerealan
    replied
    Sa kineskim telefonima je najkompaktibilnija ruska app, telegram.
    Telegram.jpg

ovaj post je sponzorisan od strane KGBa, dalje zloupotrebe se neće tolerisati

Leave a comment:

• ognjen
    replied
    Ima li neko od vas problem sa Viber-om? Cesto mi se desi da kada otvorim Viber ne mogu da otvorim chat, kao da "zaledi" aplikacija, moram skrolovati i tek onda moze da se otvori bilo koji chat.

Telefon je Xiaomi Redmi Note 5.

Leave a comment:

• ognjen
    replied
    Prijedlog za neke solidne bluetooth slusalice, one male za telefon?

Leave a comment:

• Guest
    Guest replied
    Fino izgleda taj Xiaomi, ali ne vidim neku prakticnu primenu toga, osim sto, eto, mozes totalno da se resis prednje kamere. Vise je zanimljiv kao koncept. Fold bar ima neku prakticnu primenu jer dobijas veci ekran.
    Last edited by ; 25-09-19, 15:26.

Leave a comment:

• Vladan
    replied

Leave a comment:

• limun
    replied
    iWipe Pro Max
    Spravica koja radi na baterije i cisti sve 3 kamere..

Leave a comment:

• Vladan
    replied
    Uopste nije bitno kako ce reagovati na padove, vidjecemo je li pravi safir ali ono sto je bitno je da je u pitanju jebena revolucija, potpuna promjena tehnologije jer su svi isli sa foldom, a Saomi izbaci mnogo bolje, jednostavnije i ljepse rjesenje. Za nekoliko godina svi telefoni ce izgledati ovako, ovo je koncept, ima cijenu, za odabrane je samo, ali nesto sto mijenja apsolutno sve, kao sto su donijeli sa Mi Mixom promjenu i svi poceli da se utrkuju ko ce izbaciti telefon sa manje bezela tako su sad napravili novu revoluciju.

Uporedite ovo i Samsung Fold, sve je na strani Alfe. Ovo je napredak, inovacija, a ne lazi koje potura Ajfon.

Leave a comment:

• p4p1
    replied
    Safir staklo buraz. Drugi najtvrđi mineral na svetu, samo je dijamant tvrđi. Dijamant je 10/10 na Mosovoj skali tvrdoće, safir 9/10. Ne znam šta bi trebao da radiš, pa da je moguće da ga oštetiš na bilo koji način.

Perverzija šta su ljudi napravili, baš ne deluje kao nešto što je iz našeg vremena.

Leave a comment:

• Mrkela
    replied
    Gluplju stvar nisam vidio. Koja je svrha tog zaslona iza.
    Di god padne najebo si. Nema fizickih tipki nego na pritisak to je skroz sjebano
    Last edited by Mrkela; 24-09-19, 15:24.

Leave a comment:

• Mr. Wolf
    replied
    Auuu kako mocno izgleda.

Leave a comment:

• Vladan
    replied
    The Xiaomi Mi MIX Alpha has a surround-display design, 180% screen-to-body ratio, and costs $2800

• limun
    replied
    Hauvei od veganske koze za 1099e.......

Neka sledeca godina bude 2030. a ne 2020.

Leave a comment:

Working...
X