Announcement

Collapse
No announcement yet.

Kompjuteri, igrice, sve vezano za tehnologiju...

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• dekkard
    replied
    Opet jedan nezaokružen telefon iz Xiaomi-ja, bez IP ratingsa, bez stereo zvučnika, sa midrange čipsetom.
    Ali su apsolutno svi telefoni takvi, najbliži je Samsung sa svojom flagship Galaxy serijom, s tim da je bezrazložno toliko skup, imajući u vidu koliko se brzo menja tehnologija i trendovi.

Leave a comment:

• Vladan
    replied
    Iphone 11 Pro na dxomarku 117 score, Xiaomi Mi Note 10 121

https://www.dxomark.com/xiaomi-mi-cc...camera-review/

Leave a comment:

• Cassius Clay
    replied
    Jebeno životinjska baterija. 57% posle celodnevnog korišćenja, podcast, yt, whatsapp, pa ovo sam mogao da sanjam na 7plus čak i na prvom korišćenju.

Bolje je osvetljenje puno, polako se otkrivaju razlike, baterija je nenormalno dobra. Za iphone standarde.

Leave a comment:

• Vladan
    replied
    Deni meni se cini da je najveca bomba ipak RN 8 Pro, ja koji sam najveci protivnik MTK sam odusevljen kako se taj cip ponasa, pa to su skoro flagship performanse, ovo sto radi u gamingu je suludo, jos se uopste ne grije i ne trosi bateriju. Ipak su znali sta rade, za te pare ne postoji bolja kupovina.

Leave a comment:

• Cassius Clay
    replied
    7plus pa sad 11. Za laičko oko nikakva razlika. Malo je manji, a ekran malo veći. Ne vidim ništa wow, čisto proseravanje. Ono što me impresioniralo kod 7plus, što radi kao sat. Prvi iphone koji ostavljam iza sebe i lagano mogu ljudi da ga koriste.

Dok su androidi završavali u kantama. Verujem da su i android novi telefoni top, moji drugari svi ili imaju iphone ili xiaomi.

Njega nisam koristio ali uvek su pozitivni utisci.

Smrt samsungu.

Leave a comment:

• Ser Deni ®
    replied
    Originally posted by Ser Gagi View Post
    Xiaomi izbacuje telefone ko iz sale, ajmo malo upucenije da pitam, ko je trenutno njihov najjaci telefon ubedljivo, nevezano za cenu?

Sent from my MI 6 using Tapatalk
    Mi9T Pro i jucerasnji koji je izasao Mi Note 10 iliti CC9 Pro koji je izasao juce.

Leave a comment:

• Vladan
    replied
    Evo ga novi best buy za sve kojima je kamera prioritet

Inace ovo je strasan telefon, i standardna verzija, ali pro pogotovo. Realme je inace u vlasnistvu iste kompanije koja drzi Oppo, Vivo i One Plus.

Leave a comment:

• Ser Gagi
    replied
    Xiaomi izbacuje telefone ko iz sale, ajmo malo upucenije da pitam, ko je trenutno njihov najjaci telefon ubedljivo, nevezano za cenu?

Sent from my MI 6 using Tapatalk

Leave a comment:

• Ricma
    replied
    Znaci usao si u sivu ekonomiju, koristis telegram na pravi nacin.

Leave a comment:

• Cassius Clay
    replied
    Originally posted by Nerealan View Post
    Sa kineskim telefonima je najkompaktibilnija ruska app, telegram.
    [ATTACH=CONFIG]16836[/ATTACH]

ovaj post je sponzorisan od strane KGBa, dalje zloupotrebe se neće tolerisati
    Najveće blago je telegram. Koliko ima grupa za pirateriju, pa i domaćih, uštedeo sam kad se sve sabere 2000 dolara minimum.

I ako imaš kontakt pozdravi malog Ajnštajna. Čovek mi pre 2 god preporučio Russella Brunsona DotCom secrets, sudbina me navela opet na Russella i njegov ClickFunnels.

Ako iko radi one product store na shopify, neka ne gubi novac bezveze i neka se odmah prešalta na clickfunnels.

Info product, e-commerce, MLM, affiliate, b2b, bilo šta, a treba mu funnel, pravac na clickfunnels.

Čovek je živa legenda, njegove dve knjige vrede više nego sve gluposti koje sam pročitao za života.

Ako neko ima ideju, želju da radi nešto svoje online, samo pratiti ovog tipa. On i Stephen Larsen hodajuće legende i carevi univerzuma.

Leave a comment:

• bici
    replied
    Originally posted by zokuli View Post
    Pozdrav, planiram da kupim Dell monitor, da li neko ima iskustvo sa tim brendom? ili ako imate preporuku za monitor u slicnom cenovnom ranku od 150 do 200 evra. Hvala unapred https://www.pametno.rs/monitori/dell...-16-9-17454011
    https://www.gigatron.rs/monitori/hp_...4tb29aa-223320

I ja uzimam monitor ovih dana, i ovo je najbolja opcija na koju sam naleteo u slicnom cenovnom rangu. S tim sto meni ne treba za gaming, pa nisam obracao paznju na te karakteristike, vise na contrast, brightness i boje. IPS naravno.
    Last edited by bici; 02-11-19, 08:43.

Leave a comment:

• limun
    replied
    Ako ti treba za igrice bolje uzmi neki sa vecim refresh rate-om.

Leave a comment:

• zokuli
    replied
    Pozdrav, planiram da kupim Dell monitor, da li neko ima iskustvo sa tim brendom? ili ako imate preporuku za monitor u slicnom cenovnom ranku od 150 do 200 evra. Hvala unapred https://www.pametno.rs/monitori/dell...-16-9-17454011
    Last edited by zokuli; 01-11-19, 11:09.

Leave a comment:

• Ser Deni ®
    replied
    Originally posted by ognjen View Post
    Ima li neko od vas problem sa Viber-om? Cesto mi se desi da kada otvorim Viber ne mogu da otvorim chat, kao da "zaledi" aplikacija, moram skrolovati i tek onda moze da se otvori bilo koji chat.

Telefon je Xiaomi Redmi Note 5.
    Dešava se na svim telefonima bar što se tiče Android verzije Vibera. IOS nema problema.

Leave a comment:

• dekkard
    replied
    Moje novo čedo [emoji3531]

Leave a comment:

Working...
X