Announcement

Collapse
No announcement yet.

Serie A 2014/2015 - (diskutovanje i komentarisanje utakmica uzivo)

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ne moze s Bogovima fudbala niko da se poredi!

Spoiler

Comment

• Sad su svi "Mali Mesi" i Iturbe i Dibala, svi redom. Mada sam čitao da Dibalu porede sa Kunićem, pre nego sa Leonelom Poreska Inspekcija Mesijem.

Comment

• Originally posted by HeadBurn3r View Post
        Ne vidi se tu kad je lopta dodirnuta.

Baš teška situacija za sudije, delić sekunde i milimetri odlučivali. Pogledao sam neke slike, i čini mi se da Tevez nije bio u ofsajdu.
        Originally posted by manda View Post
        Bio juce offside

Gledali neko majstora Dijamantija sta radi drugo poluvrijeme, kakav laznjak ona dva nesrecnika se ukopase u zemlju treba ih iznjeti sa terena xD

Nije bio ofsajd zvanično.

Za Rossonera, ljubi te brat, iskuliraj odmori, razlika skoro 30 bodova, što si paljevina ? Vodimo ljubav a ne rat, sve čisto, nema potrebe

Comment

• Originally posted by b64Milos View Post
          Djenova pala na 9. mesto, dosao tezak raspored. Mozda bi mogli da uzmu bod Laciju u ponedeljak
          A mozda i sva 3.
          Golmani - Bianconeri vs. Nerazzurri In Focus - All Time Calcio

Comment

• Real izgleda zeli da vrati Dijega Lopeza i Moratu,Moratina klauzula 30 milki lepo bi se zaradilo

http://www.mozzartsport.com/vesti/re...udbalera/96896
            Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Diego Lopez kvalitetom jako odskace od ostatka tima Milana i verujem da je realno da se vrati ukoliko Kasiljas napusti Real, mogao bi on da se izbori sa Navasom za mesto medju stativama... i mislim da bi ga Milan morao pustiti za male pare jer je i njega Real prakticno poklonio a mora da se odrzi dobra saradnja i dobri odnosi jer se nikad ne zna kad ce neki igrac biti visak u Realu a Milan se godinama temelji na upravo tim igracima. Jedina prepreka bi mogla da bude to sto je Lopez vise puta izjavio kako je oteran sa Bernabeua i da je otisao zbog Navasa, mozda ne bi zeleo da se vrati mada sve je stariji, ne verujem da bi ostao imun na jaci ugovor...

razumljivo je da ode, napusta brod koji tone da bi presao na luksuznu jahtu
              VALENTINO ROSSI #46

Comment

• Originally posted by Miletić View Post
                Diego Lopez kvalitetom jako odskace od ostatka tima Milana i verujem da je realno da se vrati ukoliko Kasiljas napusti Real, mogao bi on da se izbori sa Navasom za mesto medju stativama... i mislim da bi ga Milan morao pustiti za male pare jer je i njega Real prakticno poklonio a mora da se odrzi dobra saradnja i dobri odnosi jer se nikad ne zna kad ce neki igrac biti visak u Realu a Milan se godinama temelji na upravo tim igracima. Jedina prepreka bi mogla da bude to sto je Lopez vise puta izjavio kako je oteran sa Bernabeua i da je otisao zbog Navasa, mozda ne bi zeleo da se vrati mada sve je stariji, ne verujem da bi ostao imun na jaci ugovor...

razumljivo je da ode, napusta brod koji tone da bi presao na luksuznu jahtu
                Zar to nije dobra vest za Milan? Naravno ukoliko planiraju da kupe Perina.
                Golmani - Bianconeri vs. Nerazzurri In Focus - All Time Calcio

Comment

• Pitanje je koliko je ovo za ove Špance istina, znate li gde je leto, novine pišu svašta, no svakako lepa tema da se baci neka diskusija.

Morata, možda danas nije igrač za prvog napadača Reala, nije ni igrač za prvog napadača Juventusa, ali kroz tri, četiri sezone ako nastvi da se razvija ovim tempom top5 napadača planete po mom slobodnom mišljenju. Kupiće Real neko zvučno ime na toj poziciji na leto, sumnjam da će se opredeliti za Moratu, plus ja pri tom ne znam kakav je otprilike status Benzeme tamo, a sam Morata će verovatno želeti više da ostane u Torinu jer će svakako imati više prostora da se razvija.

Zanimljivo će leto biti, pogotovo jer se za Juve na toj poziciji vezuju već tri igrača - Kavani, Zaza i Dibala, a pominje se i siguran odlazak Ljorentea, kao i priča da Tevez neće produžiti ugovor koji mu ističe na leto 2016.godine. Biće mini tenzije....

Comment

• Ovo za Diega Lopeza mi je baš nerealno, teško da će se on vratiti u Real. Kasiljas i ako ode Kejlor će biti prvi golman a nekoga će već dovesti kao zamjenu. Ali opet, sve mi djeluje kao da će Kasiljas ipak završiti karijeru u Realu, nekako sa ove tačke gledišta.

Znam da postoji ta klauzula u ugovoru od 30 miliona evra ukoliko Real poželi da vrati Moratu, samo ne znam da li postoji neki "rok važenja" iste tipa dvije godine ili je na snazi tokom cjelokupnog boravka Morate u Juventusu. Ukoliko Real ne planira neka veća pojačanja u narednom prelaznom roku mislim da će ga vratiti odmah ali sigurno da će i Morata tražiti određene garancije.

Brajko, Benzema zaključan u prvih 11 Reala, ali i igra najbolju sezonu od svog dolaska u Madrid.

Comment

• Originally posted by conviction View Post
                      Ovo za Diega Lopeza mi je baš nerealno, teško da će se on vratiti u Real. Kasiljas i ako ode Kejlor će biti prvi golman a nekoga će već dovesti kao zamjenu. Ali opet, sve mi djeluje kao da će Kasiljas ipak završiti karijeru u Realu, nekako sa ove tačke gledišta.

Znam da postoji ta klauzula u ugovoru od 30 miliona evra ukoliko Real poželi da vrati Moratu, samo ne znam da li postoji neki "rok važenja" iste tipa dvije godine ili je na snazi tokom cjelokupnog boravka Morate u Juventusu. Ukoliko Real ne planira neka veća pojačanja u narednom prelaznom roku mislim da će ga vratiti odmah ali sigurno da će i Morata tražiti određene garancije.

Brajko, Benzema zaključan u prvih 11 Reala, ali i igra najbolju sezonu od svog dolaska u Madrid.
                      Što se Morate tiče ovo leto vredi 30 miliona ako ga Real želi, a već sledeće 35, nzm šta se događa posle toga, verovatno mu sleduje nov ugovor i više tih klauzula nema.

Ako je Benzemica prvi izbor i dogodine ja Alvara ne vidim natrag u Madridu, no ajde....

Comment

• Klauzula vredi 3 godine, znaci istice nakon zavrsetka 2016/2017 sezone, nakon prve sezone buy-back klauzula vredi 30M, nakon druge 35M ista cifra vazi i za trecu sezonu.

Dyabala je bas talentovan igrac, decko je sirov talenat koje se vec polako brusi, idealna zamena za Teveza. Sigurno ide na leto, tako je i Zamparini izjavio, nije hteo da produzi ugovor koji mu istice 2016. Na leto mu ostaje jos jedna sezona u ugovora, zato ce otici ispod cene ili za realnu cenu, tesko da ce biti preplacen. Zamparini je izjavio da bi voleo da ga proda Juventusu, cisto iz razloga da bi ovaj ostao u Italiji, ali nece biti popusta

Zaza je isto ok igrac, ali bih pre Dyabalu, Cavanijeva plata je nerealna za nas i zato ne vredi ga spominjati.

Comment

• I Tevezova plata je bila viša u Sitiju nego ova što je sada poseduje u Juveu, pa je došao....

Comment

• Benzema je ove godine vjerovatno najbolji spic na svijetu tako da nista od Morate barem jos jednu godinu

Gledaj kako Brajko promijenio misljenje za Alvara(skeptik bio cini mi se veliki !? ),a jeste otac taj Morata nema tu sta
                            Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Benz tek napunio 27. U najacim je godinama, igrace on u Real minim jos 3 sezone.

Comment

• Originally posted by b64Milos View Post
                                Zar to nije dobra vest za Milan? Naravno ukoliko planiraju da kupe Perina.
                                Tesko ce Perin u Milan, za leto se vec najavljuje remont gde bi preko 10 igraca kojima istice ugovor konacno otisli sa platnog spiska kluba, to su: Abijati, Armero, Mexes, De Jong, Esijen, Van Ginkel, Saponara, Nocerino, Pacini, Matri, Robinjo. Boketi treba da zasluzi ugovor do leta dok ce mozda biti ponudjeno produzenje Boneri i to na godinu dana. Nijanga prate u Djenovi i odlucice na kraju sezone da li se vraca ili ne. Takodje ide se na to da se plate smanje i da maksimalna plata bude 2.7 miliona evra po sezoni. To sve jasno pokazuje da klub postaje osrednji, prosecan i da vise nema ambicije za najvise domete i privlacenje najboljih igraca u svoje redove. Sa takvim razvojem stvari ne vidim zasto bi jedan od najtalentovanijih mladih golmana u Italiji svakako a verovatno i u Evropi zeleo da predje u takvu sredinu
                                mozemo samo da se molimo da Real nece pozvati Lopeza jer u suprotnom ostajemo bez jedne od retkih svetlih tacaka
                                VALENTINO ROSSI #46

Comment

Working...
                                X