Announcement

Collapse
No announcement yet.

Serie A 2014/2015 - (diskutovanje i komentarisanje utakmica uzivo)

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Penal nije dosudjen u zadnjem minutu za Juve rukom igrao Savic,no naravno odigrali smo kao k...c ceo mec sa je...m 3-5-2 i cuvanjem igraca za sta ih cuvas bre covece?
    I sto ej najjace rodjeni klub me prodao na tiketu za 3500 dinara jaooo
    Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Eto sutra Rome na -1.

Comment

• Hocu ja da se potucem sa Mancinijem sto je sklonio Ikardija iz postave, vidim ja da cemo da se pobijemo 1 na 1 sto da ne.
        sigpic

http://www.sportklub.info/nemanja-nikolic-u-rostovu

Comment

• Strootman

Comment

• Eeeeeee moj Morgane ..
            https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

Comment

• Što si Zaza Simone ?

Comment

• Bio je odličan meč do isključenja najplaćenijeg igrača lige...
                IO NON RUBO IL CAMPIONATO
                ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
                C'E SOLO L'INTER

Comment

• Spoiler

Uh kako tesko gostovanje sutra za Milan.

Comment

• U pitanju je, pogađate, skrivena kamera, Italijani su majstori u tom poslu, a ovoga puta je njihova žrtva bio trener Sampdorije i bivši selektor Srbije Siniša Mihajlović.

Ključnu ulogu u svemu ovome odigrao je Stefano Okaka, fudbaler Sampdorije, koji se odlično snašao na ovom zadatku, u kome je trebalo da izbaci iz takta ionako temperamentnog Sinišu.

Naime, Okaka je, u društvu novinara ''Gazete'' pozvao telefonom svog trenera i tom prilikom ga obavestio da neće moći da dođe na sutrašnji trening.

Mihu je to odmah naljutilo, a tek kada je saznao da je razlog za to navodna svadba Okakinog brata, koji je odlučio da se oženi u utorak, srpski stručnjak se potpuno razbesneo.

''Ma k.... se ženi! Šta koji k.... izmišljaš?! Sutra je trening u tri, hoću u dva da te vidim u svlačionici! Šta ti imaš u glavi?'', grmeo je Miha.

Na Okakinu opasku da mu je to ''iznenada iskrslo'', Miha je nastavio sa još žešćom ''paljbom''.

''Šta iznenada? Shvataš li ti da mene to uopšte ne zanima. Oženi ga neki drugi dan! Koji se, bre, k.... ženi utorkom, ko se još ženi utorkom?!'', besneo je Mihajlović.

Naravno, kada su mu na kraju rekli o čemu se radi, Miha se malo smirio, a u prilogu pogledajte kako je sve izgledalo...

http://www.sportske.net/vest/taj-lud...ak-205291.html

Comment

• Tesko gostovanje jer je trenutno Genoa u solidnoj formi, ali nisu neka domacinska ekipa a mi nemamo poraz na gostovanju ove sezone i imamo pozitivnu gol razliku...

Napoli izgleda ima metu kako se blizi prelazni rok, pa zafalilo kesa i ajde da odrade prelaz, kvotica 30
                      VALENTINO ROSSI #46

Comment

• ipak kiks Napolija, preracunali se malo

i Milan pobedom moze na 3. mesto ili bar na deobu istog

Zvanican sastav protiv Genoe (4-3-3): Diego Lopez; Bonera, Rami, Mexes, Armero; Montolivo, De Jong, Bonaventura; Honda, Menez, El Shaarawy.

dobro izgleda, konacno kreativna sredina, izbor desnog beka idealan
                        VALENTINO ROSSI #46

Comment

• ....

Genoa: Perin; Roncaglia, De Maio, Izzo; Bertolacci, Sturaro, Kucka, Antonelli; Iago, Matri, Perotti

Milan: Diego Lopez; Bonera, Rami, Mexes, Armero; Montolivo, De Jong, Bonaventura; Honda, Menez, El Shaarawy

Comment

• Resava Bonera utakmicu

Comment

• Menez sjajno ukrao loptu zadnjoj liniji Genoe, izasao 1 na 1 i sutirao direktno u Perina

1:0 za domacine, Antoneli sam kao duh posle kornera

moglo je lako biti 2:0 ali Bonera izbacio u korner gotovo sa gol linije... sa druge strane 2-3 pokusaja ali Perin veoma siguran

Milan kao da igra protiv Reala, toliko nesigurnosti, netacnih pasova i izgubljenih lopti odavno nisam video... ocajna igra, na presing protivnika reaguju panicno, tesko prenose loptu u fazu napada, u odbrani nesigurni, sve nekako nepovezano, bezidejno... uzas
                              Last edited by Miletić; 07-12-14, 15:52.
                              VALENTINO ROSSI #46

Comment

• zasto bi usao Van Ginkel koji zna nesto konkretno sa loptom kad moze Poli koji davi, zasto bi Tores kad mogu Pacini i Niang...
                                VALENTINO ROSSI #46

Comment

Working...
                                X