Jaoo jbm ti precku da ti jbm,daj sudija jos jedan penal kad si vec darovit veceras.Morata MORA u prvu postavu,decko kida za razliku od Ljorentea.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Serie A 2014/2015 - (diskutovanje i komentarisanje utakmica uzivo)
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Prototype View PostPrvi je gurao Schalke ko lud, Franko je svima jebavo mater dok je njegov ljubljeni Real morao da cveta, cak je i ubio predsednika Barse Musolini je svima jebao mater, moralo se kako on kaze. Staljina i Atilu boleo q za fudbal, posebno Atilu. A jaci od svih, a nije naveden jeste jedan zriko skrbavi koji je zamalo bacio u ambis ovako veliki klub kao sto je Juve, ali sve se vraca sve se placa.
Comment
-
Originally posted by bice View PostJaoo jbm ti precku da ti jbm,daj sudija jos jedan penal kad si vec darovit veceras.Morata MORA u prvu postavu,decko kida za razliku od Ljorentea.
Comment
-
Originally posted by Condition23 View PostHahahhahaha sram te bilo za post kako si ispinovao sad. Ko ti je rekao da Juventus nije veliki i sta se to placa majke ti? Sta se to placa na ovakav nacin :/ Ako ti nije Nebojsa Covic neki rod evo ubij me. Na kraju sad mi pade na pamet kakav je zivot kurva i kako se srusio avion sa fudbalerima Torina Sta ti je sudbina :/
Sto se tice Torina, jedna od najvecih tragedija, slicna kao ona u Minhenu Steta sto tada niej bilo LS, da se ljudi posprdaju sa Evropom. Jest da spinam, ali jbg moradoh da ti odgovorim.
Comment
-
-
Ma ako su dobili crveni zbog gurkanja zasluzeno nema sta,ali start kao start nije bio za crveni.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
Comment