Announcement
Collapse
No announcement yet.
Serie A 2014/2015 - (diskutovanje i komentarisanje utakmica uzivo)
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Jesu sportske.net, nebitno, Kežman znalac
http://www.sportske.net/vest/medjuna...tu-194473.html
EDIT: Zaboravih, penali za Empoli nedosuđeni i te klasične priče, Italija i to, ludilo, koliko mi toplo oko srca kad je krenulo, kad se zakuvalo.Last edited by Brajkula; 14-09-14, 11:43.
Comment
-
Originally posted by Brajkula View PostJesu sportske.net, nebitno, Kežman znalac
http://www.sportske.net/vest/medjuna...tu-194473.html
EDIT: Zaboravih, penali za Empoli nedosuđeni i te klasične priče, Italija i to, ludilo, koliko mi toplo oko srca kad je krenulo, kad se zakuvalo.
I 2 za Romu , od kojih je jedan sigurno bio , a i o drugom bi se dalo diskutovati
Comment
-
Nisam odgledao mec nisam bio kuci,ali vidim da je rutinska pobeeda bila,odlican gol Markizia,lepo furamo trenutno,samo da nam krene i u LS.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Originally posted by Brajkula View PostNisam gledao meč, samo pregled, u pregledu nema nijednog tog penala, a i ovi iz Rima nisu toliko bučni kao ovi iz Empolija npr.
Mchedlidze wanted Roma penalty
Ja sam juce gledao to prvo poluvrijeme i Manolas je bio fakat vise nego dobar , a Radja kako je krenuo istice kandidaturu za jednog od najjacih veznjaka u ligiLast edited by Dale; 14-09-14, 13:23.
Comment
-
Mateo Kovacic
Prvo njegov prodor kod gola Icardija, a sada i sam Kovacic postize gol posle sjajne akcije Icardija,Osvalda i samog Matea. Odlicno izgleda ovakav Inter sa Hernanesom, Kovacicem i Medelom na sredini.Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Inter demolira muceni Sasuolo,Ikardi jeste govno od coveka ali je igracina,prvenac Osvalda u dresu InteraDreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
Comment