Announcement

Collapse
No announcement yet.

Serie A 2014/2015 - (diskutovanje i komentarisanje utakmica uzivo)

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Rossonero View Post
    Higuain promasio penal u 92 minuti.
    https://vine.co/v/OMI0EgTqdd6
    sigpic

http://www.sportklub.info/nemanja-nikolic-u-rostovu

Comment

• Pa zar je moguce ovo promasiti?

Comment

• Hvala Antonini! ! !

Comment

• Condi ne citaj ovo!

Spoiler
          Macari najvjerovatnije ostaje trener Intera poslije vecerasnje pobjede.

Inter pao u nadoknadi

Last edited by Rossonero; 29-10-14, 23:39.

Comment

• Kako sramotna igra,napadaju i onda prime tako slepacki gol da znaci pegla mi se od ove igre.Alegri unistio fudbal Juventusa.Sve je pocelo lepo do meca sa Atletikom gde je igra pala za 2 stepena definitivno.Ovakav tim da gubi od mrtvacke Djenove sramota.
            Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• kakva guzva na tabeli, 8 timova u 3 boda zakuvalo se i na vrhu, Alegri je to ipak, veseli bi sje*ao i Chelsea
              VALENTINO ROSSI #46

Comment

• Kroz cijelu ekipu,kao Melo nekad na Mundijalu 2010. ali moraju Destro ili Gervais da mu vrlo cesto upropaste odlicne lopte...

Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Ko promasi ovo?! U zatvor odma!
                  Originally posted by Vladan
                  SAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
                  :vinjaksmajli:

Comment

• Mrtvi Destro,ali eto dobro se kretao ako nista
                    Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Evo sad sam pogledao gol Djenove i moram da pitam sad,da li se ono racuna kao ofsajd kada je Matri poslao loptu Antoniniju posto je Antonini bio najblizi Bufonu a iza njega su bili svi igaci Juventusa i Matri,pa me zanima da li se to sudi kao ofsajd ili ne?Nije ironicno pitanje,stvarno ne znam da li se u tim situacijama sudi ofsajd ili ne.
                      Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Sta god da takne ovaj Alegri, tu vise trava ne raste

Comment

• Originally posted by l1m4r View Post
                          Ko promasi ovo?! U zatvor odma!
                          Promasaj Destra za zatvor!

Limeni sta reci na ovaj promasaj?

Originally posted by Condition23 View Post
                          Ali ovo..

[VINE]OMI6ZrpFg7v[/VINE]
                          Last edited by Rossonero; 30-10-14, 12:24.

Comment

• Originally posted by bice View Post
                            Evo sad sam pogledao gol Djenove i moram da pitam sad,da li se ono racuna kao ofsajd kada je Matri poslao loptu Antoniniju posto je Antonini bio najblizi Bufonu a iza njega su bili svi igaci Juventusa i Matri,pa me zanima da li se to sudi kao ofsajd ili ne?Nije ironicno pitanje,stvarno ne znam da li se u tim situacijama sudi ofsajd ili ne.
                            Sve je čisto. Gleda se kome je upućena lopta, ko je primio. Lopta je išla na stranu tako da se gleda samo taj igrač a ne ovaj u sredini. Kod kasnijeg pasa kod gola bila je linija, što je takođe dozvoljeno.
                            I inače sudije imaju preporuku da kada nisu sigurne da favorizuju napadača, tako da ako se u snimku posle stotog pregleda utvrdi da je neki centarfor bio 5 cm u nedozvoljenoj poziciji to ne znači da je sudija pogrešio, jer u živoj utakmici nema teoretske šanse da se vide tako male razlike.

Comment

• Zabrana igranja fudbala do kraja zivota A i gledanja
                              Originally posted by Vladan
                              SAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
                              :vinjaksmajli:

Comment

• Originally posted by l1m4r View Post
                                Zabrana igranja fudbala do kraja zivota A i gledanja
                                Legendo!!!

Comment

Working...
                                X