Originally posted by Rossonero
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Serie A 2014/2015 - (diskutovanje i komentarisanje utakmica uzivo)
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Kako sramotna igra,napadaju i onda prime tako slepacki gol da znaci pegla mi se od ove igre.Alegri unistio fudbal Juventusa.Sve je pocelo lepo do meca sa Atletikom gde je igra pala za 2 stepena definitivno.Ovakav tim da gubi od mrtvacke Djenove sramota.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Evo sad sam pogledao gol Djenove i moram da pitam sad,da li se ono racuna kao ofsajd kada je Matri poslao loptu Antoniniju posto je Antonini bio najblizi Bufonu a iza njega su bili svi igaci Juventusa i Matri,pa me zanima da li se to sudi kao ofsajd ili ne?Nije ironicno pitanje,stvarno ne znam da li se u tim situacijama sudi ofsajd ili ne.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Originally posted by bice View PostEvo sad sam pogledao gol Djenove i moram da pitam sad,da li se ono racuna kao ofsajd kada je Matri poslao loptu Antoniniju posto je Antonini bio najblizi Bufonu a iza njega su bili svi igaci Juventusa i Matri,pa me zanima da li se to sudi kao ofsajd ili ne?Nije ironicno pitanje,stvarno ne znam da li se u tim situacijama sudi ofsajd ili ne.
I inače sudije imaju preporuku da kada nisu sigurne da favorizuju napadača, tako da ako se u snimku posle stotog pregleda utvrdi da je neki centarfor bio 5 cm u nedozvoljenoj poziciji to ne znači da je sudija pogrešio, jer u živoj utakmici nema teoretske šanse da se vide tako male razlike.
Comment
Comment