Lep gol.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liga šampiona i Liga Evrope 2014/2015 - Uživo komentarisanje mečeva i izvlačenja
Collapse
X
-
Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
-
E mozda je taj bio lijep, ali sumnjam da je mogao biti ljepsi od ovog sto je Casemiro sad zabio ..
Comment
-
Bale nije normalanOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Kada je najteze,kapiten
Ocaj najveciOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Jos jednom se pokazalo da je bez Ramosa ova odbrana goli kurac.Varane,Pepe ili neko treci nebitno ako Ramos ne igra.Ova dvojica isto dvije fosne veceras.Ovo je katastrofa da gore ne moze,sigurno ne moze...
Balea da sretnem noge bi mu slomio to je najgore krilo u ligama petice trenutno.Ne postoji losiji igrac od njega,niko ne moze da me ubijedi u suprotno
Ima 10 da im da BarcelonaLast edited by AK47; 10-03-15, 22:48.Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
Comment