Barca je jednostavno pregazila City, apsolutna kontrola meca. Dosta vise sam ocekivao od Citya u ovom dvomecu.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liga šampiona i Liga Evrope 2014/2015 - Uživo komentarisanje mečeva i izvlačenja
Collapse
X
-
I sta kaze brat Kompany, teze igrati sa Stokeom u gostima nego s Barcom hehe
Hajmo Gradjani iznervirajte se malo u drugom, treba mi 5+ zutih
Comment
-
A sta se desilo sa Pirlom? Sto je izasao?sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Bas dobar mec za sadaNe verujem da ce Juve proci ovim rezultatom,moraju jos jedan..
Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostOdabrao sam normalno bolju tekmu za gledanje
Don Alvaro Morata je moj brat,a Chiellini je volina <3
A brat Morata je igracina in the making, trebala je ona klauzula biti barem 50M
@MareLFC
Ni sa 3-1 nista nije sigruno. Real je prosle godine potcenio Dortmund pa zamalo nije platio za toLast edited by Prototype; 24-02-15, 21:41.
Comment
-
Koliko je Alvaro bolji od Fernanda pa to je neverovatno.Odlicno cepamo samo da nismo primili ovaj usran gol.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Originally posted by Dale View PostI sta kaze brat Kompany, teze igrati sa Stokeom u gostima nego s Barcom hehe
Hajmo Gradjani iznervirajte se malo u drugom, treba mi 5+ zutihLast edited by p4p1; 24-02-15, 21:49.
Comment
-
Javier Mascherano je jedan veliki doktor, kojeg bi trebalo izmisliti da ga nema<3
Comment
-
-
Ajmo Siti i Dortmund jos jedan i molim lepoOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
Comment