Kriminal sta igramo u drugom. City sjajan.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liga šampiona i Liga Evrope 2014/2015 - Uživo komentarisanje mečeva i izvlačenja
Collapse
X
-
Nista od neresenogOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Jebem ti loptu i sto ne udje vise u gol,evo vec drugi put prolazi pored same stativeDreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Uf sta promasi...
Mislim da su ovim rezultatom zadovoljni i Juve i Dortmund.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Ovaj rezultat vise odgovara Dortmundu,ali imace Juve svoju sansu.Imam utisak da su mogli puno bolje nego se nekako prepali vaznosti utakmice.Mnogo su milioneri losi nazad samo da su ih jos jace pritisli dali bi jos koji go,a i Pereyra je morao ono da zabijeZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Steta mogli smo i vise da im damo,mnogo smo bolji bili,bice tesno u Dortmundu,branicemo se ceo mec tamo sigurno.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostOvaj rezultat vise odgovara Dortmundu,ali imace Juve svoju sansu.Imam utisak da su mogli puno bolje nego se nekako prepali vaznosti utakmice.Mnogo su milioneri losi nazad samo da su ih jos jace pritisli dali bi jos koji go,a i Pereyra je morao ono da zabije
Dortmund igra lose odbranu jer ne igraju vise onako dobar presing a niti kreativnost im nije kao nekada.
Comment
Comment