Kakav pas Ramosa Cicarito koristi svoju sansu lepo
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liga BBVA i Liga Adelante 2014/15
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Selta pocinje da lici na Rajo ove sezone, igraju vrlo otvoren fudbal...Bocne igrace su prekomandovali na centralne pozicije da bi otvorili vise prostora za ofanzivce. Znalo je to da se isplati, ali su dozivljavali i teske poraze.
Ovaj mec je tipican za njih.
Comment
-
-
U svetu u kome se fudbalski pragmatizam favorizuje, to je itakako dobra stvar za razvoj ove igre. Mada tu su timovi poput Valensije, Sevilje, Atletika, koji znaju da odigraju vrlo cvrsto i to je ono sto ligi daje balans, raznovrsnost i poseban kvalitet.
Comment
-
Pa nije toliko atraktivnost jer vecina ekipa u Primeri igra napadacki fudbal,za mene je to kvalitetan jer cu uvijek pogledati ovakvu ekipu...
Kad sutiras Realu 16 puta na go i pobjedis Barcelonu na Camp Nou moras biti kvalitetan,a sve je to proizvod ovakvog pristupa i nacina igre
Oni jesu primili tri gola jer nisu skroz izbalansirana ekipa,ali im je pristup ispravan pa i danas su mogli okrenuti na svoj mlin rezultat i zbog toga su meni ipak kvalitetniLast edited by AK47; 26-04-15, 22:40.Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostPa nije toliko atraktivnost jer vecina ekipa u Primeri igra napadacki fudbal,za mene je to kvalitetan jer cu uvijek pogledati ovakvu ekipu...
Kad sutiras Realu 16 puta na go i pobjedis Barcelonu na Camp Nou moras biti kvalitetan,a sve je to proizvod ovakvog pristupa i nacina igre
Oni jesu primili tri gola jer nisu skroz izbalansirana ekipa,ali im je pristup ispravan pa i danas su mogli okrenuti na svoj mlin rezultat i zbog toga su meni ipak kvalitetni
I ja sam volim napadacki fudbal. Ali bez dobre defanzive, ne mozes ni tu ofanzivnu igru previse ceniti, jer te napadacke ekipe kada se sretnu protiv dobro organizovane odbrane to im bude kao nocna mora.Last edited by Prototype; 26-04-15, 22:53.
Comment
-
Valensija rutinski odradjuje ovaj mec, oba gola su postigli veznjaci. Granada na terenu sa dva napadaca, ali ocigledno da im uopste ne ide. Tabela ne laze, uz Kordobu su zaista najslabiji tim lige.
Negredo u poslednjih mesec dana definitivno prekomandovan na klupu. Podrska strucnog staba ali i saigraca sa kojima se bori za mesto u timu nije izostala, ali povreda je ostavila ozbiljne posledice po njegovu formu.Last edited by Bogi; 27-04-15, 21:34.
Comment
Comment