Announcement

Collapse
No announcement yet.

US Open 2014-live tema

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Neka zavrsi ovo Cilic brze. . .zbog zdravlja njegovog trenera.

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
      Ne zajebavam ozbiljan sam. Ne mozes ti Vlajko bolje od ovoga kada te ovaj bombarduje, kao nenormalan. Nema vremena jednostavno Japanac da se namesti. Mozda je za nijansu slabiji nego u 1/2 ali samo nijansu. Pa pogldaj mu neiznudjene, uopste ih nema mnogo. Pogadja on sve sto pozeli, ali Marin ga opet prejebe.
      Ma on kad mu laka lopta dodje je posalje ili napolje ili u mrezu, ovo nije ni sijenka onog igraca. Kako je mogao da stize Raoniceve i Vavrinkine lopte, a sad ove ne moze? Nedorastao je, i to me iznenadjuje bas.

Evo posle sat i koliko je odigrao vrhunski BH ritern.

Gledaj mu napad na ovu kratku loptu, gledaj koliko mu treba da krene na nju? Ovo je usao Lu u njega mozda.
      sigpic

Comment

• Pa gde su ovakvi riterni ceo mec
        Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.

Comment

• Ljudi moji sta je ovo, ko se ono bio sprdao na pocetku sezone da ce Cilic da osvoji US Open. Jbte Marin Cilic GS sampion. Na suicidu ga koristim samo kad je nuzno, nesto tipa Sijsling. Da mi je neko rekao ili da sam se kladio ozbiljne pare bih izgubio

VAMOS NISHIKA!
          It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• Isto kao Cilic sada je igrao Wawrinka na AO pa prestao.

Comment

• Originally posted by Sonja View Post
              Naravno da Nishi ne moze nista kad Marin cisti linije...ali daleko do toga da Marin igra ultraagresivno, 'puca iz prve'...ma kakvi

Jednostavno Nishi danas nije ni N od Nishija iz prethodnih meceva...
              Marin igra genijalno. Ne ide na viner posto poto, jer je siguran u svoje udarce i zna da ce poen pre ili kasnije propasti njemu. Gradi poen razornim i preciznim udarcima ali isto tako i slajs zna da osine i meksu lopticu. Dok je Nisikori nesigurniji .... Psihicki slabiji
              Last edited by Sandugp; 09-09-14, 00:36.
              sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
              Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• гле! још и егзибицја!
                sigpic

Comment

• Originally posted by prskaj View Post
                  Ljudi moji sta je ovo, ko se ono bio sprdao na pocetku sezone da ce Cilic da osvoji US Open. Jbte Marin Cilic GS sampion. Na suicidu ga koristim samo kad je nuzno, nesto tipa Sijsling. Da mi je neko rekao ili da sam se kladio ozbiljne pare bih izgubio

VAMOS NISHIKA!
                  shminka, mozemo da kazemo da je presao igricu
                  http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                  with experience.

Comment

• Samo je pitanje hoce li Marin puknuti.

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                      Ma on kad mu laka lopta dodje je posalje ili napolje ili u mrezu, ovo nije ni sijenka onog igraca. Kako je mogao da stize Raoniceve i Vavrinkine lopte, a sad ove ne moze? Nedorastao je, i to me iznenadjuje bas.

Evo posle sat i koliko je odigrao vrhunski BH ritern.

Gledaj mu napad na ovu kratku loptu, gledaj koliko mu treba da krene na nju? Ovo je usao Lu u njega mozda.
                      Zato sto je Raounu jebao u BH razmenama, a Vavrinka nista specijalno ne i gra ceo ovaj US . Vavac je mogao protiv Robreda vec da se spakuje, samo da je Spanac imao alo vise srece. Iluzorno je porediti meceve protiv ove dvojice sa mecem protiv ovakvog Cilica. Neadekvatno je cak i mec protiv Novaka trpati u istu recenicu sa ovim mecem.
                      sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                      Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Čuj šprdao

ne može Kei ništa...onaj poen na 40-40 u prvom gemu trećeg seta...4 puta linija, vrh mreže, djaba...na najvjetrovitijem terenu...sudbina je da ovo Marin uzme

Comment

• Овако лагодно Чили није било ни у првом колу!!!
                          sigpic

Comment

• Originally posted by Zika View Post
                            Ма не бери бриге ја сам човек од поверења, ако имаш вишак лове, слободни ми дај на "чување" ја сам ти као трезор народне банке Србије...

Zile,meni su pare uglavnom u akcijama skoro uvijek,ono shto mi ostane je za dalje transakcije na berzi ali milo mi je shto si ovo zabiljezio
                            SignaturE se cheka ...sigpic

Comment

• Crno na bijelo
                              Osvajac AOa - Rafa Nadal
                              Osvajac RGa - Rafa Nadal
                              Osvajac Wa - Roger Federer
                              Osvajac USOa - Marin Čilić
                              Osvajac WTFa - Roger Federer
                              Najprijatnije iznenadjenje - Marin Čilić
                              Najbolji veteran - Davydenko Nikolay
                              Najvise Mastersa - Rafael Nadal
                              Najvise turnira serije 500 - Marin Čilić
                              Najvise turnira serije 250 - David Ferrer
                              Ko zavrsava godinu na 1. mjestu - Rafa Nadal
                              Top 4 - Novak Djokovic, Rafael Nadal, Juan Del Potro, Marin Čilić
                              Novajlije u top 10 - Jerzy Janowicz
                              Ko se povlaci - Mardy Fish

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                                Cestitke Marinovim navijacima na prvom Slemu.
                                Al stvarno si me razocaro kad si verovo da ovaj raspad moze da osvoji turnir,i kad nisi skonto da ga je Nola pustio

Comment

Working...
                                X