Neka zavrsi ovo Cilic brze. . .zbog zdravlja njegovog trenera.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
US Open 2014-live tema
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Sandugp View PostNe zajebavam ozbiljan sam. Ne mozes ti Vlajko bolje od ovoga kada te ovaj bombarduje, kao nenormalan. Nema vremena jednostavno Japanac da se namesti. Mozda je za nijansu slabiji nego u 1/2 ali samo nijansu. Pa pogldaj mu neiznudjene, uopste ih nema mnogo. Pogadja on sve sto pozeli, ali Marin ga opet prejebe.
Evo posle sat i koliko je odigrao vrhunski BH ritern.
Gledaj mu napad na ovu kratku loptu, gledaj koliko mu treba da krene na nju? Ovo je usao Lu u njega mozda.sigpic
Comment
-
Ljudi moji sta je ovo, ko se ono bio sprdao na pocetku sezone da ce Cilic da osvoji US Open. Jbte Marin Cilic GS sampion. Na suicidu ga koristim samo kad je nuzno, nesto tipa Sijsling. Da mi je neko rekao ili da sam se kladio ozbiljne pare bih izgubio
VAMOS NISHIKA!It's not who you are underneath, it's what you do that defines you
Comment
-
Originally posted by Sonja View PostNaravno da Nishi ne moze nista kad Marin cisti linije...ali daleko do toga da Marin igra ultraagresivno, 'puca iz prve'...ma kakvi
Jednostavno Nishi danas nije ni N od Nishija iz prethodnih meceva...Last edited by Sandugp; 09-09-14, 00:36.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by prskaj View PostLjudi moji sta je ovo, ko se ono bio sprdao na pocetku sezone da ce Cilic da osvoji US Open. Jbte Marin Cilic GS sampion. Na suicidu ga koristim samo kad je nuzno, nesto tipa Sijsling. Da mi je neko rekao ili da sam se kladio ozbiljne pare bih izgubio
VAMOS NISHIKA!http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostMa on kad mu laka lopta dodje je posalje ili napolje ili u mrezu, ovo nije ni sijenka onog igraca. Kako je mogao da stize Raoniceve i Vavrinkine lopte, a sad ove ne moze? Nedorastao je, i to me iznenadjuje bas.
Evo posle sat i koliko je odigrao vrhunski BH ritern.
Gledaj mu napad na ovu kratku loptu, gledaj koliko mu treba da krene na nju? Ovo je usao Lu u njega mozda.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by Zika View PostМа не бери бриге ја сам човек од поверења, ако имаш вишак лове, слободни ми дај на "чување" ја сам ти као трезор народне банке Србије...
SignaturE se cheka ...sigpic
Comment
-
Crno na bijelo
Osvajac AOa - Rafa Nadal
Osvajac RGa - Rafa Nadal
Osvajac Wa - Roger Federer
Osvajac USOa - Marin Čilić
Osvajac WTFa - Roger Federer
Najprijatnije iznenadjenje - Marin Čilić
Najbolji veteran - Davydenko Nikolay
Najvise Mastersa - Rafael Nadal