Hoces da ti nabrojim ?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
US Open 2014-live tema
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Prle! View Post
Elem, da ne bude offtopic, ovu sam Hingis uvijek gotivio. Na stranu teniska inteligencija, ima nesto u licu sto me uvijek privlacilo.
Predobar osmijeh, karmin na usima ostaje.Dayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
Originally posted by Prle! View Post@Sonja
Sad je i meni lakse. Malo. Ko i tebi.
Da je jedan Ceski Budweiser, mozda bi se tuga istopila
Bar bi se cinilo tako
Elem, da ne bude offtopic, ovu sam Hingis uvijek gotivio. Na stranu teniska inteligencija, ima nesto u licu sto me uvijek privlacilo.
Predobar osmijeh, karmin na usima ostaje.OVAKO
Comment
-
Odlicna stvar za tenis u globalu,dva igraca po prvi put u finalu jednog slema..Nisikori odlican veceras protiv Novaka,mada je i tu Novak dosta toga sam kriv za poraz..Cilic perfektan protiv Rodzera,tajming,kretanje,riterni,servis..Bice odlicno finale,po meni 60-40 sanse za Nisikorija da ce da osvoji..Slede velika tumbanja u top 10...
Comment
-
@stefankobe
Zbog Sonje.
“It's no accident, I think, that tennis uses the language of life. Advantage, service, fault, break, love, the basic elements of tennis are those of everyday existence, because every match is a life in miniature. Points become games become sets become tournaments, and it's all so tightly connected that any point can become the turning point. It reminds me of the way seconds become minutes become hours, and any hour can be our finest. Or darkest. It's our choice.”
Comment
-
Ispade da je glavni cilj da Novak ne osvoji više ni jedan GS i naravno poželjne je gledati godinu dana mlađeg kolegu kako hara bar do 2060.... čiji je protivnik večeras btw bio katastrofalan.
Možeš ti to Nišika, uvek sam verovala da možeš.... mada nisi morao baš sada da spasavaš svetski tenis..Last edited by miloolja; 07-09-14, 00:58.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Rodzer bi mogao da razmisli o igranju mix dubla sa Martinom. Pljustali bi Slemovi ko Cilicevi servisi.
#samokazemDayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
Originally posted by Mr. Wolf View PostRodzer bi mogao da razmisli o igranju mix dubla sa Martinom. Pljustali bi Slemovi ko Cilicevi servisi.
#samokazemsigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Originally posted by ClayWarrior View PostDa covek ne poveruje da je prvo GS dubl finale igrala pre 18 godina.. pomaze naravno cinjenica sto je imala 15 godina
Evo i sada, bukvalno penzionerka, a generise snagu protivnice sa lakocom.
Comment
Comment