Announcement

Collapse
No announcement yet.

US Open 2014.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sjecas se kad smo pricali o najdominantnijim partijama nekog debitanta u GS finalu, @Warriore ? Ko bi rekao da cemo par mjeseci poslije Samprasu iz 1990 i Federeru iz 2003 dodati Marina Cilica ?

Sampras je imao luksuz da se Agassi vise brinuo za periku, koja mu je na srecu ostala na glavi do kraja meca, nego za rezultat, a Marin sto Japanac nije pokazao borbeni duh poput trenera mu 1989.
    “It's no accident, I think, that tennis uses the language of life. Advantage, service, fault, break, love, the basic elements of tennis are those of everyday existence, because every match is a life in miniature. Points become games become sets become tournaments, and it's all so tightly connected that any point can become the turning point. It reminds me of the way seconds become minutes become hours, and any hour can be our finest. Or darkest. It's our choice.”

Comment

• Jos jedna slika novog GS sampiona...i jos jednom sve cestitke;)

Comment

• Goran i Marin osvojili GS u ponedjeljak.

Comment

• Ulazilo mu sve, mreza bila na njegovoj strani, dva ili tri puta Nisikorijeve lopte nisu presle. Strasno je odigrao bas, jesi li vidio kako se branio i kak oje izvlacio niske lopte?
          sigpic

Comment

• Sve je ovo super, Marin zaslužio, dobro za tenis.... ali meni ovo sve djeluje nekako pogrešno
            * Victory makes you happy, failure makes you stronger!
            * Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
            NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion

Comment

• Secam, zato ga i spomenuh. Bolesno hrabro, a pri tom racionalno i odmereno, bez srljanja ili izgaranja, nema se Keiju mnogo toga zameriti
              Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                Sad clan velike cetvorke + Del Potro + Cilic + Vavrinka + Hjuit ima isti broj Slemova kao jos jedan clan velike cetvorke.
                Daj Vlajko pusti Mareja, sta ti je skrivio covek. Napisi lepo Marej + ostala slicna mu boranija = Novak
                sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• BH iz trka, strašno

dobijao razmjene BH na BH

Comment

• Originally posted by proudNolee View Post
                    Sve je ovo super, Marin zaslužio, dobro za tenis.... ali meni ovo sve djeluje nekako pogrešno
                    Cuj pogresno?!! U cemu se Marinko razlikuje od Delpotra i Wawrnike, nema razlike.

Comment

• Originally posted by proudNolee View Post
                      Sve je ovo super, Marin zaslužio, dobro za tenis.... ali meni ovo sve djeluje nekako pogrešno
                      Sto, pa nece osvojiti pet Slemova, nego ovaj jedan, eventualno dva

Kad moze Vavinka, moze vala i Cilic.
                      sigpic

Comment

• kud ne napisah Damir Džumhur

Comment

• lik zna i DS da igra, jesi vidio onaj idealni i to u kakvom trenutku

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
                            ALoooo zaključala sam temu!
                            Razlaz u glavnu!
                            Vidi se autoritet, kao Čilić na terenu

Comment

• Ima da vas banujem sve redom, ne zezajte vise

Sent from my HTC, posto mi se moze
                              http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                              with experience.

Comment

• Neka, nek se raduju malo deca

Comment

Working...